Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
Re: Заседание !
Аз влизам само сутрин и вечер, през деня първо съм на курсове по немски, а после и на работа... 
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Дъстли Мюлдер написа:Аз влизам само сутрин и вечер, през деня първо съм на курсове по немски, а после и на работа...
[offtopic]Шпрехен зи дойч
- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
SkArY_9 написа:Дъстли Мюлдер написа:Аз влизам само сутрин и вечер, през деня първо съм на курсове по немски, а после и на работа...
[offtopic]Шпрехен зи дойч![]()
[/offtopic]
[offtopic]Gute Nacht
Позволявам си да върна една тема от Коша обратно. Става дума за игра, по-скоро въпрос, зададен в студиото на Спортно шоу Гонг, на който хората се опитват да дадат отговор. Понеже днес, втори ден, хората пишат за нея и я търсят, ще я върна. Аз лично, смятам, че е можела да остане незаключена, но това е друга тема.
Да, темата не е пусната съвсем по правилата, но е предизвикала сериозен интерес, което е достатъчно да бъде оставена, според мен.
Да, темата не е пусната съвсем по правилата, но е предизвикала сериозен интерес, което е достатъчно да бъде оставена, според мен.
Модераторите не са ви враг!
Дъстли Мюлдер написа:Стенли, какво правим с моя модератор, човека чака четвърти ден да му кажа нещо по въпроса...
Трябва ли да му отговаряме нещо, въпроси има ли момчето?
Ако трябва аз да се свържа вече с него, за да го назначаваме, явно темата сме я изчерпали вече.
Съжалявам, че трябва да влизам в ролята на някакъв лош чичко, който размахва пръст, ама защо е заключена тази тема viewtopic.php?f=54&t=82313&st=0&sk=t&sd=a ?
Бихте ли ми обяснили, защо се налага тя да бъде премахната? Не е ли тя за "Свободна зона" или....?
И с какво нарушава правилата на форума?
Бихте ли ми обяснили, защо се налага тя да бъде премахната? Не е ли тя за "Свободна зона" или....?
И с какво нарушава правилата на форума?
Авторът на темата питаше за решение на две задачи по математика и получи решението за тях. Дори с последното мнение, авторът благодари,че са му помогнали с решението на задачата. Прецених,че няма какво повече да се пише тук. Да не говорим,че ако погледнеш темата, започна да се спами в нея и да се коментират неща нямащи нищо общо с въпросното питане на автора за задачите. Все пак, щом мислиш,че по темата може да се пише още, няма проблем да я сложа в архив или да я върна обратно в Свободна зона. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Авторът на темата питаше за решение на две задачи по математика и получи решението за тях. Дори с последното мнение, авторът благодари,че са му помогнали с решението на задачата. Прецених,че няма какво повече да се пише тук. Да не говорим,че ако погледнеш темата, започна да се спами в нея и да се коментират неща нямащи нищо общо с въпросното питане на автора за задачите. Все пак, щом мислиш,че по темата може да се пише още, няма проблем да я сложа в архив или да я върна обратно в Свободна зона.
Така, аз лично не знам дали това е решението на задачата. Ами ако има и друго или пък е грешно и някой иска да даде нов отговор???
Това, че се е превърнала в спам в този случай, е част от играта на спортния форум, защото темата е необичайна, но няма обиди и гнусни заяждания. Аз, например, се смях много докато я четох и бих драснала 2 реда на автора, ама беше вече заключена. BTW: Когато водите разговор с някой ваш приятел, темата на разговора не се ли променя, защото той примерно е завил в друга посока. Понякога дори темата преминава в друга и става още по-интересна. Според мен това не бива да означава заключване на темата, защото тя е следвала някакво развитие.
Не бива да прекаляваме със заключването на темите, само защото някой твърдо не спазва логиката на въпроса или темата, защото все пак това е форум. Важи за всички модератори.
Досега не съм ви казвала, но ми се правят забележки за десетки заключени теми, които се изпращат в коша, без да има обиди вътре. Смятам, че не бива да се спират подоби теми. Имаме Свободна зона, която е точно за това.
Добре Стенли, приемам забележката и ще я върна темата в Свободна зона
.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Добре Стенли, приемам забележката и ще я върна темата в Свободна зона.