Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 01 юни 2011 12:23

stenly написа:Към Картаго и Славията >> Алтернатив е пълноправен модератор, но аз много добре помня за личната вражда между него и бившия вече модератор на Локо ПД. Вече не знам кой е крив и кой прав, но това не е първото предупреждение. Има и други, далеч по-притеснителни. С Алтернатив се бяхме разбрали нещо за бановете към Пловдив1926, затова смятам, че той трябва да спазва дадените обещания!

Ок!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 юни 2011 12:25

А Todor T отпада ли като вариант за модератор във форума на Левски, нали Сашо вече беше говорил с него и той се беше съгласил. :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 01 юни 2011 13:27

stenly написа:Alternative, ако смяташ, че имаш лични по-особени отношения с Пловдив1926, това е още една причина, поради която не трябва ти да му отговаряш, заяждаш или поддаваш на провокации. Когато наруши правилата, но не на ЛС, защото според мен и ти не му оставаш длъжен на ЛС (което повече не бива да се случва), ще бъде наказван от друг модератор, след като изложиш фактите! Това условие остава!

Не,нямам никакви лични отношения с този потребител.Гледам си работата и това е.За форума разбрах,но обиди по мой адрес на лс да ги излагам ли пред някой от колегите за бан?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2011 13:57

stenly написа:
slavia_forever написа:
Дъстли Мюлдер написа:Аз предлагам за модератор в моя раздел да сложим Милен Христов, който явно няма особено работа по цял ден и постоянно е онлайн във форума :mrgreen:

Питай го какво мисли, ако другите нямат против. Аз горе долу го знам и като цяло няма кой знае колко нарушения, а съм му засичал и много смислени мнения.

След като го смятате за читав, Дъстли Мюлдер направо да действа и да го пита.

Мисля, че Ицо не беше сериозен с това предложение, да ме поправи, ако греша.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 01 юни 2011 16:44

Говорих с Милен Христов и той е съгласен!

Просто виждам, че е активен в повечето теми, не пише простотии, а и почти постоянно е онлайн...

Стенли, казвай какво правим :)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 01 юни 2011 17:57

Дъстли Мюлдер написа:Говорих с Милен Христов и той е съгласен!

Просто виждам, че е активен в повечето теми, не пише простотии, а и почти постоянно е онлайн...

Ако всички модове, които по-редовно следят форумана Левски са съгласни с тази кандидатура и са следили действията му, нека да кажат днес и утре да действаме, ако няма против.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 юни 2011 20:46

stenly написа:paceto, честит рожден ден на патерица. Да си жив и здрав :)

Мерси :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2011 20:47

Madridist написа:А Todor T отпада ли като вариант за модератор във форума на Левски, нали Сашо вече беше говорил с него и той се беше съгласил. :?

и аз това щях да питам?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 юни 2011 21:51

stenly написа:
Дъстли Мюлдер написа:Говорих с Милен Христов и той е съгласен!

Ако всички модове, които по-редовно следят форумана Левски са съгласни с тази кандидатура и са следили действията му, нека да кажат днес и утре да действаме, ако няма против.

Милен Христов пише често и при нас.Мисля,че е читаво момче.Може обаче,да има проблеми с потребителите в синия форум,поне в началото,тъй като е доста критично настроен към ръководството на сините ...но това не е чак толкова фатално.

Асене,говорих с Ицо.Повод за това което ти е написал на ЛС,са някои неща във вашия форум /мнения,подписи,обидни епитети и т.н./Намекнах ти миналата вечер да си почистиш форума.Ако имаш претенции към нещо подобно в нашия форум,кажи и ще оправя нещата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 юни 2011 22:23

И аз съм забелязал такова нещо, че много го нападат точно заради това, че казва нещата директно а повечето сини фенове не обичат да им ги казват ( а и не само те де)

Върни се в “Модератори”