Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Alternative » 31 май 2011 13:42

Alternative написа:Разбрах,че бившия модератор Пловдив 1926 е писал цинизми по мой адрес и неща които са свързани с форума,след което ги е поправил.Предупредих го на лична,надявам се да вземете някакво отношение.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 31 май 2011 14:44

stenly написа:След като говорихме и ти обясних, че ако се наложи да му се слага бан, ще му слага друг от модовете, ти слагал ли си му такъв, за да не влизам да ровя по архива?

Стенли, Асен си е пълноправен модератор като всички нас! Не мисля, че трябва да има ограничения! Като си заслужава Ицо, да си го получава! Онази вечер с Жоро ( Модератор Локо Пд и туше), и те са съгласни, че като си заслужават наказанието да си го получават! За мен, направо Асен си е бил толерантен! И апропо! Асене, ако Коцето го няма, знаеш ми скайпа! Въпреки, че го уважавам това момче, ще си носи санкциите!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2011 15:25

rhaegar написа:Паце, ЧРД, жив и здрав да си :)

Мерси :)

Madridist написа:Паце, честити рожден ден, пожелавам ти много здраве, щастие и любов :)

Благодаря ти :!: :)

SkArY_9 написа:Паце, нали беше от Реал :lol:

Ми от Реал съм много ясно.
Като казах титла имах предвид другата - май забрави от къде съм и на кой отбор съм фен (и ти беше по едно време фен на същият :oops: :lol: )

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 31 май 2011 15:44

Честит рожден ден и от мен на Пацето!На патерици!Жив и здрав! :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 май 2011 15:52

stenly написа:Ти сложи ли му бан?????

Имаше един случай преди няколко седмици, когато един бан за 24 часа, Асен го съгласува с мен, защото ти не беше на линия.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 31 май 2011 16:02

pace, много съм виновен, толкова сме си говорили по скайпа, но тоя ремонт ми взе акъла! Да си жив и здрав, приятелю, да илядиш! Да радваш хората, които те обичат!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 май 2011 16:07

kartago написа:
stenly написа:След като говорихме и ти обясних, че ако се наложи да му се слага бан, ще му слага друг от модовете, ти слагал ли си му такъв, за да не влизам да ровя по архива?

Стенли, Асен си е пълноправен модератор като всички нас! Не мисля, че трябва да има ограничения! Като си заслужава Ицо, да си го получава! Онази вечер с Жоро ( Модератор Локо Пд и туше), и те са съгласни, че като си заслужават наказанието да си го получават! За мен, направо Асен си е бил толерантен! И апропо! Асене, ако Коцето го няма, знаеш ми скайпа! Въпреки, че го уважавам това момче, ще си носи санкциите!

Да, съгласен съм и аз. Наистина с Ицо извън форума имаме отлични взаимоотношения (дори задочнo). Даже е помагал на славистите за някои неща, но пък от друга страна изключва понякога и наистина пише глупости, които са за санкции. Имам наблюдения обаче, които смятам, че не са субективни, че Асен не санкционира по същия начин потребителите на раздела му, както визира за проявите на Ицо например. Това не е толкова критика, колкото по-скоро препоръка. За пример ще дам bulgaro, който само беше предупреден, но за санкция остави глобалните да преценим.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2011 16:34

Alternative написа:Честит рожден ден и от мен на Пацето!На патерици!Жив и здрав! :)

Мерси :)

kartago написа:pace, много съм виновен, толкова сме си говорили по скайпа, но тоя ремонт ми взе акъла! Да си жив и здрав, приятелю, да илядиш! Да радваш хората, които те обичат!

Благодаря ти :)
Не се притеснявай важен е жеста независимо кога е направен :)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 31 май 2011 17:09

kartago написа: Асене, ако Коцето го няма, знаеш ми скайпа! Въпреки, че го уважавам това момче, ще си носи санкциите!

Мерси за подкрепата. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 31 май 2011 17:39

Ми от Реал съм много ясно.
Като казах титла имах предвид другата - май забрави от къде съм и на кой отбор съм фен (и ти беше по едно време фен на същият )

Аз още съм фен, но не ми остава много време да гледам футбол :( :cry:

Върни се в “Модератори”