Madridist написа:Честито и от мен. Пожелавам ти да си жив и здрав,много любов и щастие
Благодаря, Вики!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:Честито и от мен. Пожелавам ти да си жив и здрав,много любов и щастие
kartago написа:На моя голям приятел, разбира се честито, и на страхотното му семейство! Няма да казвам, че е на патерица, щото все пак успяхме да се обадим! Да илядиш и ти, и името ти Коце ))))))
Модератор ЛокоПД написа:Приббирам се на "оверлог"...Коце,жив и здрав братле ! Наздраве!
Madridist написа: Второто нещо,което искам да кажа е, за потребител с ник "daredevil",който има системни нарушения на форума- обиди, провокативни теми, грешно изписвне на отбори, футболисти и т.н., всеки ден поне по двама човека ми се оплакват от него, сигурно това е най-банвания ник от мен, откакто съм станал модератор. Следващия път, съм решил този БАН да бъде завинаги, просто защото този човек, отблъсква много други да посещават форума и не мисля, че заради един ник, трябва да губим потребители
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост