Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Благодаря, Дарина, изтрих я, повтарям, защото ми писна при всяко влизане да чета псувни по адрес на модераторите, а какъв смисъл, че е заключена след като всички я четат ?! Естественно всички налитат първо там, най-интересно е в кухнята, там е пикантното и затова и хората четат, може и да съм сгрешил, но по-добре така, отколкото да четем "бисерите" на някой по адрес на модераторите !
Бижутера,
аз че търпя на критики и съвети е факт ! Но ще те помоля за в бъдеще, ако искаш нещо да ми помогнеш или да ми обясниш, да го направиш тука или на ЛС, а не във форума пред потребителите ! Такива са правилата навсякъде ! Няма да говорим, че всеки трябва да спазва определени правила, но може би по различен начин намира пътя към тях !
аз че търпя на критики и съвети е факт ! Но ще те помоля за в бъдеще, ако искаш нещо да ми помогнеш или да ми обясниш, да го направиш тука или на ЛС, а не във форума пред потребителите ! Такива са правилата навсякъде ! Няма да говорим, че всеки трябва да спазва определени правила, но може би по различен начин намира пътя към тях !
- Бижутера
- Контакти:
Прав си,не му беше там мястото... 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
SkArY_9 написа:Бижутера написа:Скери обикновено така прави-заключва някоя тема,а не я мести,но не е проблем,тъй като аз после минавам с голямата метла и айде в коша
Значи, това го правя най-вече, потребителя на темата да види, защо е заключена темата, защото после се почва "Ама кой ми заключи темата", "Къде ми е темат", и всичко от този род, а не виждам проблем да ги оставям, смисъл не съм само аз модератор, и другите могат да я изместят.
Чувствам се леко обиден![]()
Blue_Lion, честито, казвай ако имаш помощ от нещо
То и аз ги оставям за малко във форума-ако има линк към друга тема да го видят и да не пускат нови,или да почне караница защо е махната темата.
И честито на новите в екипа
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Айде тогава за да няма подобни "изцепки" като тази според вас дето беше вчера-модераторите с повече права тоест глобал модовете да трият темите!!!!!Аз ,ако можех 100 пъти да съм я изтрил-къв е той ,че ще казва да си ходя на село???Аз 100 пъти предпочитам да я бях заключил вместо да се стига до там,ама как да стане като не мога!!!!!!
Все аз съм виновен,ок,ама като има заяждане от потребител към модератор при все,че аз на оня тиквеник му обясних,че изобщо не е прав относно отбора ми с човешки тон той ,ми каза да съм си стоял на село и не се заключи темата-не издържах..
за вбъдеще аз ще се въздържам колкото мога,ама от който зависи да трие бе......
Толкоз от мен...За да се даде от едната страна-трябва да има и от другата
картаго добре дошъл в нашия малък Ад
Все аз съм виновен,ок,ама като има заяждане от потребител към модератор при все,че аз на оня тиквеник му обясних,че изобщо не е прав относно отбора ми с човешки тон той ,ми каза да съм си стоял на село и не се заключи темата-не издържах..
за вбъдеще аз ще се въздържам колкото мога,ама от който зависи да трие бе......
Толкоз от мен...За да се даде от едната страна-трябва да има и от другата
картаго добре дошъл в нашия малък Ад
- paceto
- Контакти:
kartago
Темата дори да е изтриеш си стои на главната страница като инфо докато новите теми не ги изместят.Никой не ми се е карал от началството поне за сега, но го казах, че ако стане един ден ние нямаме с какво да се защитим в тази ситуация, защото потребителят може да извърти нещата както си иска и ние няма да можем да докажем обратното
MORSKI
Ми пич ще свикваш няма как ще търпиш и толкова.Нека си те обижда, но за обида към Модератор има Бан, но ти влизаш в спор и падаш на неговото ниво.
Не казвам сега след първата обида веднага да му лепнеш Бана
триеш му мнението, но ако е настоятелен го предупреждаваш, че ще има наказание и ако не те послуша му "режеш главата" 
Не е задължително като заключиш тема да се мести веднага в коша и е хубаво да се оставая, а по късно някой да е премести или самият мод, който е заключил.
Не трийте никакви теми дори да са псувни към нас, а такива теми може да местите тук в този раздел щом не искате да четат какво се пише за нас в темата
Темата дори да е изтриеш си стои на главната страница като инфо докато новите теми не ги изместят.Никой не ми се е карал от началството поне за сега, но го казах, че ако стане един ден ние нямаме с какво да се защитим в тази ситуация, защото потребителят може да извърти нещата както си иска и ние няма да можем да докажем обратното
MORSKI
Ми пич ще свикваш няма как ще търпиш и толкова.Нека си те обижда, но за обида към Модератор има Бан, но ти влизаш в спор и падаш на неговото ниво.
Не казвам сега след първата обида веднага да му лепнеш Бана
Не е задължително като заключиш тема да се мести веднага в коша и е хубаво да се оставая, а по късно някой да е премести или самият мод, който е заключил.
Не трийте никакви теми дори да са псувни към нас, а такива теми може да местите тук в този раздел щом не искате да четат какво се пише за нас в темата
paceto написа:
Не казвам сега след първата обида веднага да му лепнеш Банатриеш му мнението, но ако е настоятелен го предупреждаваш, че ще има наказание и ако не те послуша му "режеш главата"
Попринцип всичко си има граници
Иначе баннах лагуната понеже търси само да се заяде с мен и с потребителите вув форум Черно Море-заслужи си го,но исках да го банна по ип,а не му знам ипито, тоест аз досега не знам как се банва по ип понеже не ми се е налагало...Търсих,ровичках се из мод панела,но не видях как мога да разбера ипито на конкретния потребител....
Не,че ще го спра-този е супер упорит ще продължи да ме тормози 100%
- paceto
- Контакти:
Ip-то се вижда като цъкнеш на въпросителният знак до бутона "Цитат" и копираш адреса.
После отиваш на Тагa БАН и там ще видиш има Бан по Ip адрес и слагаш Ip-то и литва
После отиваш на Тагa БАН и там ще видиш има Бан по Ip адрес и слагаш Ip-то и литва
А с тази програмка, понякога може и да го видиш откъде е убавеца! Лошото е, че за България, в повечето случаи излиза София, ама понякога показва и града. http://www.db.ripe.net/whois
Потребител cristely ми се оплака в един друг сайт,че не може да влезе в гонг нито чрез домашния си компютър ,нито от работа.Проверих дали е в бан спсиъка- няма го нито в баннатите по ип,нито в бана по имена-може ли някой да даде някаква идея,защо така се е получило
Пък не вярвам да е баннат изобщо , понеже го пзонавам и знам,че е печен.....Плюс това рядко взлза,бе изобщо не ми е понятна тая работа
Идеи????