Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Заседание !
Нужда от модератори има, да сме повечко е хубаво, като дойдат големите дербита е лудница, отделно, че не всеки има време за форума.
Ако си я карате както досега, колкото и мода още да слагате- все ще си е същото.
- paceto
- Контакти:
Смисъл?
Ами досега ако не си разбрал, няма смисъл изобщо да ти обяснявам. Върни се 10-на странички назад, проследи дискусията и може би ще разбереш последните ми думи.
- paceto
- Контакти:
Прочетох бъди спокоен.
За организацията си прав - няма я.
Има едно нещо, което не ми хареса от някои колеги, а именно, че пипат теми след като е писал вече модератор в нея или е била заключена вече от такъв.
На няколко пъти забелязах, че се заключват теми след като е писал модератор в нея и то без да се допитва до него, а щом модератора е писал в темата и не е заключена означава, че той самият не смята, че има нужда да се прави.Следователно ако другият мод реши, че темата е за лок той трябва да се допита до колегата, а не да заключва на своя глава
Това е малка крачка към така наречената организация, но ако се спазва ще е добре.
За организацията си прав - няма я.
Има едно нещо, което не ми хареса от някои колеги, а именно, че пипат теми след като е писал вече модератор в нея или е била заключена вече от такъв.
На няколко пъти забелязах, че се заключват теми след като е писал модератор в нея и то без да се допитва до него, а щом модератора е писал в темата и не е заключена означава, че той самият не смята, че има нужда да се прави.Следователно ако другият мод реши, че темата е за лок той трябва да се допита до колегата, а не да заключва на своя глава
Това е малка крачка към така наречената организация, но ако се спазва ще е добре.
Аз съм напълно спокоен, каквото и да направите от тук нататък си е за вас, нищо да не направите- пак си е за вас.
SkArY_9 написа:Blue_Lioн, модератор на Левски, маха се от мод. права "Модератор Левски".
cska_90, модератор на ЦСКА.
Славията заедно със Кашчей, отиват в gong/.
Мисля, че това са добри варианти, с изключение на Кашчей и Славията. За тях съм малко резервирана.
Модераторите не са ви враг!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Добре тогава, тия дни ако можеш ги сложи модовете на Левски и ЦСКА.
За Славията и Кашчей, какво не ти харесват, лошо впечатление ли са ти направи ?
За Славията и Кашчей, какво не ти харесват, лошо впечатление ли са ти направи ?
- Бижутера
- Контакти:
stenly написа:SkArY_9 написа:Blue_Lioн, модератор на Левски, маха се от мод. права "Модератор Левски".
cska_90, модератор на ЦСКА.
Славията заедно със Кашчей, отиват в gong/.
Мисля, че това са добри варианти, с изключение на Кашчей и Славията. За тях съм малко резервирана.
Винаги съм обичал хладнокръвни шефове,неподаващи се на натиск
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Винаги съм обичал хладнокръвни шефове,неподдаващи се на натиск
А аз изпитвам хронична непоносимост към хора подлагащи се на шефа....
Мен лично ще ми е интересно да видя форевъра като мод, и без това е обещал да банне Бижутера и Скерито, той и други работи им обещава, ама не са за женски уши.
За мен картаго си е абсолютен пич, феревъра също доста си промени държанието и не мисля, че вече има проблеми с останалите потребители във форума.