slavia_forever написа:...
[offtopic]Ха-ха,Коце подписа как си го подбрал!
[/offtopic]Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavia_forever написа:...
[/offtopic]

Alternative написа:slavia_forever написа:...
[offtopic]Ха-ха,Коце подписа как си го подбрал!Няма как да не му стане смешно на човек.
[/offtopic]
slavia_forever написа:Alternative написа:slavia_forever написа:...
[offtopic]Ха-ха,Коце подписа как си го подбрал!Няма как да не му стане смешно на човек.
[/offtopic]
Сложих го за кратко и е насочен най-вече към хората, които не премислят преди да постнат, каквото и да било.![]()

slavia_forever написа:По първия въпрос, Стенли може да провери, какъв е случая и ако желае да отговори в самата тема. Ние няма как да знаем, какво е станало и защо за да отговорим, а и няма кой да питаме.
По втория въпрос, ние трябва да имаме готов отговор за да може на дадени потребители (в случая провокатори), да им бъде отговаряно подобаващо.
stenly написа:slavia_forever написа:По първия въпрос, Стенли може да провери, какъв е случая и ако желае да отговори в самата тема. Ние няма как да знаем, какво е станало и защо за да отговорим, а и няма кой да питаме.
По втория въпрос, ние трябва да имаме готов отговор за да може на дадени потребители (в случая провокатори), да им бъде отговаряно подобаващо.
Всъщност, по първия въпрос - мога да отговоря много лесно, но не искам, защото дори и да се измъкна тактично, той пак няма да е доволен от отговора. Пари няма, даже и за т.нар. двуполюсен модел (Александров няма да стои на целия лагер на ЦСКА, ще си тръгне 3-4 дни по-рано, оказа се, че разходи за 3-4 дни могат да бъдат проблем за голямата фирма), а от страна на Литекс, защото той пита за този отбор, не срещаме почти никакво разбиране, за да може да се сведат до минимум разходите на 1 пратеник на място с отбора. Т.е. сме го закъсали... но не мога да им го напиша току-така, все пак, информацията е от кухнята.
Не знам дали обърнахте внимание, но ние нямахме и човек на контролата на националния ни отбор в ЮАР. Познайте защо...
Колкото до втория въпрос, когато се слагат банове, има и "публична причина" не знам дали ако не се копва причината за наказанието и там, няма да се вижда от самия потренител... Не съм сигурна дали работи, а и няма кой да банна сега
stenly написа:Само ви споделям, без да искам махане на бан, че ss_killer е едно сляпо момче, което пише във форума. Каза, че си е заслужил наказанието и ще си го изтърпи, защото е довършил един тъп рефрен от песен от агитката.
[19:23:22] ss killer: zaslujil sam si go
[19:23:38] ss killer:
[19:24:48] ss killer: 6e si izturpq nakazanieto taka ili ina4e imam o6te izpti
[19:24:56] ss killer: i nqma da moga da pi6a mn
stenly написа:То ясно, че една дузина от проблемите във форума се поправят само за няколко минути. Достатъчно е просто, човекът, който отговаря за това, да си направи труда да влезе и да погледне за какво става дума.
Ако трябва да съм честна, аз съм голям песимист по отношение на поправянето на форума (още от времето на прословутите емотикони). За съжеление, не само за ЦСКА няма пари, явно и за програмистите няма, защото иначе не мога да си обясня, как зададени задачи, че понякога и по 2-3 пъти повторени, не се изпълняват.
Още вчера Славията ми сложи бан, добре, че го имах на скайп... да разбера защо ме е "наказал".![]()
Още снощи изпратих и мейл със същото, нещо, което правя всеки път при подобни проблеми. Изпращам мейл, защото така работи нашата фирма... или по скоро НЕработи за някои неща...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост