Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 29 юни 2010 21:55

И оттук се присъединявам към поздравите! Жив и здрав да си, Петьо и да си носиш името с радост!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 29 юни 2010 22:14

Петьо сега сигурно яде салатки :mrgreen: Жив и здрав :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 30 юни 2010 00:54

Въпреки закъснението ми :roll:... Пожелавам на Петьо много здраве и успехи в личен план!Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 юни 2010 05:03

SkArY_9 написа:Честит имен ден Петьо :)
Жив и здрав да си, пожелавам ти всички най-хубаво ;)

Любак, понеже бях до към 20:00 на "работа" ( чаках гостите), даже не вярвах, че някой ще ме поздрави в модераторската тема! Коце го направи по невероятен начин в темата във форума за Петровден, Стенли ме поздрави във фейсбука, все се надявах, че някой ще се сети как се казвам, и както винаги само ти се сети!!!!! Огромно ти благодаря! Разбира се, благодаря и на хората които ме поздравиха! Да им се връщат пожеланията! Жоре, ако ме излъжеш тази година пак, лошо ти се пише, :lol: , Благодаря и на Асен, и на всички, които си спомниха за мене! На Стенлито и пожелавам, стига завижда, ами да дойде и "ТОЙ" да яде салатки и да "МУ" свиря на уше! Сто пъти предложих някои неща! Семинари и т.н.! Честно, после ще ми станеш фен! Питай Коцето! :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 30 юни 2010 13:16

Няма защо Петьо, знаеш колко те уважавам, не мога да пропусна да не ти честитя ;)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 30 юни 2010 15:52

kartago написа: На Стенлито и пожелавам, стига завижда, ами да дойде и "ТОЙ" да яде салатки и да "МУ" свиря на уше! Сто пъти предложих някои неща! Семинари и т.н.! Честно, после ще ми станеш фен! Питай Коцето! :lol: :lol: :lol: :lol:

Хахахахаа леелееее аз вече съм ти фен, ама ти не знаеш :) Пък ония големите салати, дето само снимки съм виждала... имам едно на ум, само дето време няма. Да му се невиди... :mrgreen:
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 юни 2010 22:52

kartago написа:Разбира се, благодаря и на хората които ме поздравиха! Да им се връщат пожеланията! Жоре, ако ме излъжеш тази година пак, лошо ти се пише, :lol:

Този път сериозно :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юли 2010 15:24

Стенли, колеги, някой може ли да отговори на някои от следните въпроси:
1.
PFC Litex написа:
PFC Litex написа:
PFC Litex написа:След като Гонг сте изпратили човек с отбора на Левски в Австрия за да отразява подготовката и също така ще изпратите човек и с отбора на ЦСКА, каква е причина да няма изпратен журналист с отбора на Литекс в Холандия?

Къде е обективността на медията ви?

Въпросът ми остава и важи с пълна сила. Предполагам, че същият вече е прочете, дано да доживея да бъде даден смислен отговор.
:?:

viewtopic.php?f=30&t=10255&start=850

2.
Кашчей написа:Като ти спрат достъпа до форума, без предупреждение и без да знаеш защо и докога.... как ще се свържеш с когото и да било?
И какво ще кажеш, като не знаеш причината..най-често повода, за такава забрана?
Дай ни насока и съвет, как да го правим това, ако обичаш!
Аутлуук не ми е поща по подразбиране и никога няма да е!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 юли 2010 16:16

Коце,
едва ли Стенли може да ти даде някакъв отговор по първото питане, а камо ли някой от другите колеги! Явно така ще си вървят нещата! И аз се дразня на давуполюсния модел, едва ли не, няма други и отбори и фенове, но......, това е положението!
Колкото до 2-ия въпрос, понеже го изпитах на гърба си, ако тогава не бяха някои приятели модератори, сигурно цяла седмица щях да бъда в чуденка, кой и защо ме е наказал! И преди съм го казвал, това е страхотен недотсиг на нашата система, че именно човека, който санкционираш, не може да разбере причината, а и съответно да си извади поуката, какво минава тука в този форум, и какво не! Имаме си много провокаторчета, които нарочно си казват някои неща, с ясното съзнание, че ще ги накажат за това, но има и които тепърва се запознават с форума ни, и още не им е ясно за какво става въпрос! Трябва да се направи така, че причината за санкция, на първо място да излиза при потребителя който е санкциониран! А иначе започват чрез приятели да ни търсят, да им кажем и обясним защо! Но като знам какви са "пъргавелковци" нашите програмисти, не съм оптимист,че точно по този въпрос може да бъдем полезни на потребителите за съжаление.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юли 2010 16:48

По първия въпрос, Стенли може да провери, какъв е случая и ако желае да отговори в самата тема. Ние няма как да знаем, какво е станало и защо за да отговорим, а и няма кой да питаме.

По втория въпрос, ние трябва да имаме готов отговор за да може на дадени потребители (в случая провокатори), да им бъде отговаряно подобаващо.

Върни се в “Модератори”