Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 24 юни 2010 11:13

На разположение съм да помагам, ако се наложи, за каквото и да било. Скайпът ми е Konstantin.Yordanov666 . Успех от мен! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 юни 2010 12:24

Привет на новите колеги, пожелавам успешна работа и по-малко нерви! Скайпа ми е popai_5

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юни 2010 13:45

Добре дошли, пичове. Аз директно във форума на Локо не мога да пипам, ама ако някой от нашите е проявява там, свиркайте :lol: . Моят скайп е rhaegar_fadi
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юни 2010 20:07

Айде и от мен ;) Успех на новите колеги!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 24 юни 2010 20:34

Както се казва: - Добре дошли! Аз също се присъединявам, към пожеланията. А, скайпа ми е marsimmar, винаги когато трябва помощ.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 юни 2010 20:37

Модератор ЛокоПД написа:Айде и от мен ;) Успех на новите колеги!

Все пак вчера като се видяхме на концерта не каза окончателно, че ще напускаш! Надявам се и да не е така!

Не знам колко модератора ще има раздел Локо Пд, но за мен са видни двама нови модератори, от които единия по спомени съм го отстранявал за лошо поведение (днес хубаво си поговорихме по скайп и изглежда свястно момче), а другият е с реклама в подписа и ми е държал сметка като потребител за предприети санкции без да знам, че ще бъде модератор.

Не че нещо, но дали ще могат да те заменят (независимо къде са били преди това)? Знаеш, че ти вярвам и знаеш, че разделът е един от най-сложните, заедно с тези на Левски и Ботев Пд. ЦСКА не е проблемен раздел, защото основно единият модератор там (Мартин) е постоянно там и го е превърнал в примерен подфорум като цяло.

Колеги нови модове на Локо Пд, не че не ви вярвам като цяло, но към момента вярвам основно на Жоро на базата на това, което съм видял и съм си в правото да съм мнителен. Това не означава, че няма да съм на разположение, напротив! Ако има нещо пишете, за каквото и да е, и ще съм насреща. Успех още веднъж от мен. :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юни 2010 21:06

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:Айде и от мен ;) Успех на новите колеги!

Все пак вчера като се видяхме на концерта не каза окончателно, че ще напускаш! Надявам се и да не е така!

Не знам колко модератора ще има раздел Локо Пд, но за мен са видни двама нови модератори, от които единия по спомени съм го отстранявал за лошо поведение (днес хубаво си поговорихме по скайп и изглежда свястно момче), а другият е с реклама в подписа и ми е държал сметка като потребител за предприети санкции без да знам, че ще бъде модератор.

Не че нещо, но дали ще могат да те заменят (независимо къде са били преди това)? Знаеш, че ти вярвам и знаеш, че разделът е един от най-сложните, заедно с тези на Левски и Ботев Пд. ЦСКА не е проблемен раздел, защото основно единият модератор там (Мартин) е постоянно там и го е превърнал в примерен подфорум като цяло.

Колеги нови модове на Локо Пд, не че не ви вярвам като цяло, но към момента вярвам основно на Жоро на базата на това, което съм видял и съм си в правото да съм мнителен. Това не означава, че няма да съм на разположение, напротив! Ако има нещо пишете, за каквото и да е, и ще съм насреща. Успех още веднъж от мен. :)

Е,все пак и ти не беше "образцов" потребител :lol: Сега си от най-добрите модератори.Това с подписа може да се оправи.Мисля,че всичко ще влезе "в релси".
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 24 юни 2010 22:09

Честито на новите колеги, дано всичко върви като по вода :P
Моят скайп е: kukuku7069

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2010 15:10

Пореден поздрав към програмистите:

kareka_1 написа:Абе колега аз съм системен администратор мога IP да направя колкот кажеш..........

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 юни 2010 20:22

slavia_forever написа:Пореден поздрав към програмистите:

kareka_1 написа:Абе колега аз съм системен администратор мога IP да направя колкот кажеш..........

Аз мисля,че скоро ще им "свием сърмите" ;)

Върни се в “Модератори”