Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
"Недей давай акъл на Локо феновете. Гледай си там собствената купичка с попара, балък", Асене, брат, знаеш, че те обичам, но я ми обясни как това може да бъде причина за БАН?!.....................Просто нещо не разбирам май аз?!...........
Абе колеги никой ли не я мернал тази покъртителна тема!!!
worldcup2010/viewtopic.php?f=65&t=49903&st=0&sk=t&sd=a

worldcup2010/viewtopic.php?f=65&t=49903&st=0&sk=t&sd=a

cska_90 написа:Хм,защо имам права за раздела за Световното!!![]()
![]()
![]()
Не че има лошо де ама питам??
Ами, за да модерират всички там. Сега се намира малко работа там...

Модераторите не са ви враг!
Някой да има идея за това levski/viewtopic.php?f=1&t=49987 ? Няма го човека в списъка с бановете.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

stenly написа:cska_90 написа:Хм,защо имам права за раздела за Световното!!![]()
![]()
![]()
Не че има лошо де ама питам??
Ами, за да модерират всички там. Сега се намира малко работа там...
Аха ясно!

- Alternative
- Контакти:
kartago написа:"Недей давай акъл на Локо феновете. Гледай си там собствената купичка с попара, балък", Асене, брат, знаеш, че те обичам, но я ми обясни как това може да бъде причина за БАН?!.....................Просто нещо не разбирам май аз?!...........
Това е предица от няколко мнения в подфорум Ботев.В една друга тема видях следните изрази:
1926 написа:Типични паразити са жълтурците. Бацили и вредители за пловдивския футбол. Винаги е било така и винаги ще бъде.
Plovdiv1926 написа: Цяла България ви гледа какви сте лекета. И с всяка простотия ставате все по-ясни и по-ясни. ... ставате не неприятни, а гнусни на всеки, който следи малко от малко футбола в България. И за това сте си виновни само вие. Защото сте долна аморална утайка.
Plovdiv1926 написа:Винаги сте били безочливи селяни и такива ще си останете до последно.
Plovdiv1926 написа:Пак ти казвам, безочливи селяни сте и такива ще си останете. ... показва каква долна и лицемерна паплач сте.
Този ако не е за бан,не знам.

Alternative написа:kartago написа:"Недей давай акъл на Локо феновете. Гледай си там собствената купичка с попара, балък", Асене, брат, знаеш, че те обичам, но я ми обясни как това може да бъде причина за БАН?!.....................Просто нещо не разбирам май аз?!...........
Това е предица от няколко мнения в подфорум Ботев.В една друга тема видях следните изрази:
1926 написа:Типични паразити са жълтурците. Бацили и вредители за пловдивския футбол. Винаги е било така и винаги ще бъде.
Plovdiv1926 написа: Цяла България ви гледа какви сте лекета. И с всяка простотия ставате все по-ясни и по-ясни. ... ставате не неприятни, а гнусни на всеки, който следи малко от малко футбола в България. И за това сте си виновни само вие. Защото сте долна аморална утайка.
Plovdiv1926 написа:Винаги сте били безочливи селяни и такива ще си останете до последно.
Plovdiv1926 написа:Пак ти казвам, безочливи селяни сте и такива ще си останете. ... показва каква долна и лицемерна паплач сте.
Този ако не е за бан,не знам.
Ами в тоя случай ти направо си намерил какво да ни дадеш като пример!!!!! Той във всяко друго изречение е за БАН, ти даде най-мекия пример!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
SkArY_9 написа:http://forum.gong.bg/lokopld/viewtopic.php?f=&t=50119
Нещо по въпроса ?
Да.Има нужда.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg