Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 10 юни 2010 03:10

rhaegar написа:Айде сега, тука нацисти няма, това е малко множко. Аватарът си е ОК. Тъкмо се успокоиха нещата и пак започваме да се караме за глупости.

[offtopic]Колкото до това "й"-мен правописните грешки си ме дразнят, нищо лично. Извинявай ако съм те засегнал, не е било умишлено ;)[/offtopic]

Така ли? Само има нацистки аватари от модератори?!.................... Я ми обясни кво му е ОК на аватара, че нещо не разбрах и вече 5-и поуст пиша ( а не само аз!) обясняваме, та кажи ми какво си му е ОК?! Кой иска да се караме за глупости! Искаме например да си четем какво пишем тука ( е без, "ква мацка", ма" ти не знаеш ква") това е тема "Заседание", която трябва не да спмим, а да си споделяме проблемите! Аз казвам своя проблем! Аз с нацисти няма да модерирам! Реагер, апропо, прочети, какво е написал Димич мааалко по-отгоре!.....Ако решите всички, че това е нормално, аз просто казвам, че моето място не е тука!........

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юни 2010 03:24

Добре де, вие се познавате лично (освен ако нещо много не съм сбъркал). Ако съм прав-от това, което сте видели от него като човек, можете ли да кажете, че е нацист? Заради един аватар тука, човекът излезна едва ли не Хитлер.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 юни 2010 03:44

rhaegar написа:Добре де, вие се познавате лично (освен ако нещо много не съм сбъркал). Ако съм прав-от това, което сте видели от него като човек, можете ли да кажете, че е нацист? Заради един аватар тука, човекът излезна едва ли не Хитлер.

Е ти пък що ли така да не нагнетиш ситуацията?! Да съм казал нещо подобно, което пишеш?! Зададох ти въпрос, какво му е ОК на аватара?! Да ми отговори?! За съжаление не се познавам лично с Димо, за съжаление не се познавам и с тебе! Недей да ми преиначаваш думите! Чети всичко което се пише тука, и всичко ще бъде ОК! Когато човек коментира некви неща, поне маааааалко требе да е подготвен!.......Все пак това не е поредната тема във форума, това е Заседание!...

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 10 юни 2010 09:32

Понеже нещата излязоха наистина от контрол, явно пак трябва да се намеся. Извинявайте, ама тук всички вие до един сте модератори. ЛИЧНО МЕН, този път говоря за себе си, не ме интересува кой е нацист, кой е фашист, кой изповядва исляма, кой е християнин и прочие. Интересува ме това, всеки тук да си върши работата.
Ако ви прави впечатление, във всеки един от постовете тук, пишете за всичко останало, но не и за това.
Ами хубаво, какво ще стане, ако аз кажа, няма да работя с хора, които са родени в София или Пловдив, например.., ей така, щото съм предубедена. Ще кажете, че нацизмът няма нищо общо с това и двете неща са различни... но се замислете малко. Един пример, пак няма да е като тези, които вие давате, ама в Берое предпочитат да умрат от глад, отколкото да имат за собственик турчин... И това не го разбирам.

P.S. Стига с тия правописни грешки и мен ме дразнят, но аз също допускам такива. Всъщност, във всеки един пуснат тук поуст от последните 10 има грешки. Е, какво да направим сега?
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 юни 2010 10:51

Разбира се, че в момент, когато някой не се държи като модератор, а като фен (най-малкото), би следвало да се правят както забележки, така и да се изказват мнения. Аз също съм правил грешки, получавал съм забележки, което е напълно нормално и съм си взимал поуки.

С Димо започнахме заедно във форума като съм сигурен, че с този аватар той не е искал да покаже, че нацист или нещо подобно. По скоро, че е по-краен (дано е така).

От тази позиция смея да приканя и Димо, и Петьо да си ревизират решенията за напускане, защото всички сме дали не малко за форума. Макар, че по отношение на фашистките символи съм изказал абсолютно същата позиция като Петьо!

Аз сега едва ли не трябва да се почувствам виновен затова, че визирах поста на Делибаш и изказах мнение, което явно провокира целия този фурор.
В този контекст смятам, че тема "Заседание" е именно затова, за да споделяме, с какво не сме съгласни. Ако ще трябва да се чувстваме виновни от това, да й слагаме катинара и всеки да действа по съвест.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юни 2010 10:59

kartago написа:Е ти пък що ли така да не нагнетиш ситуацията?! Да съм казал нещо подобно, което пишеш?! Зададох ти въпрос, какво му е ОК на аватара?! Да ми отговори?! За съжаление не се познавам лично с Димо, за съжаление не се познавам и с тебе! Недей да ми преиначаваш думите! Чети всичко което се пише тука, и всичко ще бъде ОК! Когато човек коментира некви неща, поне маааааалко требе да е подготвен!.......Все пак това не е поредната тема във форума, това е Заседание!...

Какво му ОК на аватара ли-ами орела е бил символ на Германия преди, по време и след нацизма, не е забранен или нещо такова, нито изглежда обидно. "Бог с нас" сигурно е девиз и на 2452352632 протестантски църкви в САЩ-и това ли забраняваме?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 юни 2010 11:22

slavia_forever написа:Разбира се, че в момент, когато някой не се държи като модератор, а като фен (най-малкото), би следвало да се правят както забележки, така и да се изказват мнения. Аз също съм правил грешки, получавал съм забележки, което е напълно нормално и съм си взимал поуки.

С Димо започнахме заедно във форума като съм сигурен, че с този аватар той не е искал да покаже, че нацист или нещо подобно. По скоро, че е по-краен (дано е така).

От тази позиция смея да приканя и Димо, и Петьо да си ревизират решенията за напускане, защото всички сме дали не малко за форума. Макар, че по отношение на фашистките символи съм изказал абсолютно същата позиция като Петьо!

Аз сега едва ли не трябва да се почувствам виновен затова, че визирах поста на Делибаш и изказах мнение, което явно провокира целия този фурор.
В този контекст смятам, че тема "Заседание" е именно затова, за да споделяме, с какво не сме съгласни. Ако ще трябва да се чувстваме виновни от това, да й слагаме катинара и всеки да действа по съвест.

Kоце, когато мога да влизам във форума го правя!!!Не очаквам никой да ме разбере,но сега примерно съм в сесия-има да чета около 900 стр за изпита ми в сряда!!!Едва ли има някой,който да твърди,че форума е по-важен от това !!! :? :? :? И въпреки това два дена седя и губя часове за да се обяснявам за някаква тъпа картинка!!! :? И ако това е заебаване на форума-здраве му кажи!!!!!А и какво трябваше да направя като си бях в Ямбол-да си взема компа на гърба ли???
Да факт дължа много на Мартин, но все си мисля,че и аз съм допринесъл поне мъничко! ;)
Иначе-аз пак казвам аз проблеми нямам с никого-стига да се разбираме-ОСТАВАМ!!!Просто искам по-голямо уважение за труда,които полагам-ТОВА Е!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 юни 2010 12:10

Говорих си с Димо на скайпа и мисля, че се разбрахме. Както и по-горе отбелязах, човекът просто му е харесала картинката и явно аз специално съм реагирал доста крайно, провокирайки супер голям скандал, за който се извинявам на всички колеги, въпреки че се чувствам прав, както и Петьо. Повечето тук знаете, че имам доста крайни позиции по отношение на фашизма и комунизма и като видя символи, наподобяващи свастики, сърпове или чукове и ставам друг човек, най-малкото защото знам какво са донесли на човечеството. Даже по отношение на комунизма съм и доста по-краен.

И още нещо, благодаря на Петьо за подкрепата по-горе, което беше за мен правилната позиция, като след изписаното до момента смятам, че оставането във форума не е казусно.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 10 юни 2010 15:17

Коце, няма проблеми, все пак тук е за да говорим за нещата във форума ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 юни 2010 16:15

И за да приключим глупавият спор-и аз да отбележа-че се рабрахме с Коцето и със Стенли-така че няма проблем!!
Изображение

Върни се в “Модератори”