Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот cska_90 » 09 юни 2010 23:52

Колеги,преди време мислех да се откажа от цялата тази работа с модераторстването и мисля,че доста добре си изложих аргументите защо!!!
Мисля,че събитията от последните дни доказват напълно правдоподобието на това, което тогава бях изтъкнал!!!Явно няма смисъл да продължаваме така!!!Незнам, но определено усещам негативно, на моменти дори саркастично отношение към мене,което го няма към другите!!!Може и да греша,но са ми такива впечатленията!!!А няма ли разбирателство и уважение,едва ли има смисъл да се опитваме въобще да правим нещо!!!За което разбира се съжалявам,защото лично аз никога не съм имал лоши впечатления от вас, опитвал съм се да се разбера с всеки,но явно напоследък не се получава!!!
Така,че ако ще я караме така, аз СЪМ ДО ТУК!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 юни 2010 23:57

cska_90 написа:Колеги,преди време мислех да се откажа от цялата атзи работа с модераторстването и мисля,че доста добре си изложих аргументите защо!!!
Мисля,че събитията от последните дни доказват напълно правдоподобието на това, което тогава бях изтъкнал!!!Явно няма смисъл да продължаваме така!!!Незнам, но определено усещам негативно, на моменти дори саркастично отношение към мене,което го няма към другите!!!Може и да греша,но са ми такива впечатленията!!!А няма ли разбирателство и уважение,едва ли има смисъл да се опитваме въобще да правим нещо!!!За което разбира се съжалявам,защото лично аз нито някога съм обидил някого, опитвал съм се да се разбера с всеки,но явно напоследък не се получава!!!
Така,че ако ще я караме така, аз СЪМ ДОТУК!!!

Напротив, аз винаги съм заявявал и отново заявявам УВАЖЕНИЕТО си и приятелското си отношение към теб и всички, но символи на фашизма, комунизма и подобни никога няма да възприема като част, от какъвто и да е нормален диалог. Също така винаги съм изказвал мнението си и смятам да продължавам да го правя. Това не смятам, че трябва да се възприема като негативно или саркастично отношение, към когото и да било.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 юни 2010 23:58

cska_90 написа:Колеги,преди време мислех да се откажа от цялата тази работа с модераторстването и мисля,че доста добре си изложих аргументите защо!!!
Мисля,че събитията от последните дни доказват напълно правдоподобието на това, което тогава бях изтъкнал!!!Явно няма смисъл да продължаваме така!!!Незнам, но определено усещам негативно, на моменти дори саркастично отношение към мене,което го няма към другите!!!Може и да греша,но са ми такива впечатленията!!!А няма ли разбирателство и уважение,едва ли има смисъл да се опитваме въобще да правим нещо!!!За което разбира се съжалявам,защото лично аз никога не съм имал лоши впечатления от вас, опитвал съм се да се разбера с всеки,но явно напоследък не се получава!!!
Така,че ако ще я караме така, аз СЪМ ДО ТУК!!!

Я стига бе,майна.Кво толкова е станало ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 10 юни 2010 00:00

Димо, в момента се дискутират работите, нямаме нищо против теб ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 юни 2010 00:04

slavia_forever написа:
cska_90 написа:Колеги,преди време мислех да се откажа от цялата атзи работа с модераторстването и мисля,че доста добре си изложих аргументите защо!!!
Мисля,че събитията от последните дни доказват напълно правдоподобието на това, което тогава бях изтъкнал!!!Явно няма смисъл да продължаваме така!!!Незнам, но определено усещам негативно, на моменти дори саркастично отношение към мене,което го няма към другите!!!Може и да греша,но са ми такива впечатленията!!!А няма ли разбирателство и уважение,едва ли има смисъл да се опитваме въобще да правим нещо!!!За което разбира се съжалявам,защото лично аз нито някога съм обидил някого, опитвал съм се да се разбера с всеки,но явно напоследък не се получава!!!
Така,че ако ще я караме така, аз СЪМ ДОТУК!!!

Напротив, аз винаги съм заявявал и отново заявявам УВАЖЕНИЕТО си и приятелското си отношение към теб и всички, но символи на фашизма, комунизма и подобни никога няма да възприема като част, от какъвто и да е нормален диалог. Също така винаги съм изказвал мнението си и смятам да продължавам да го правя. Това не смятам, че трябва да се възприема като негативно или саркастично отношение, към когото и да било.

Aбе Коце не е само това!!!Даже това въобще не е причина!!
За трети път да речем ми се прави забележка за някакво си "й"-допуснато по невнимание и то по начин който си е най-малкото ироничен!!!! ;) Всяка моя крачка едва ли не се коментира-тази тема не била на място,другата не била според правилата и други такива!!Неща,които може и на лична да ми се казват!!Иначе мнението ми за тебе си го знаеш!!
Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 10 юни 2010 00:08

Просто се шегуваме с теб, а и не само с теб ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 юни 2010 00:10

SkArY_9 написа:Просто се шегуваме с теб, а и не само с теб ;)

Да бе за тебе ми е ясно-споко! ;)
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 юни 2010 01:20

Май "лигавенето" стана повече от колкото трябваше! С това "й"-тко, май обясних защо и как, обаче понякога винаги си има причина и повод! Един път объркал в първия поуст, втория път объркал, ами има си бутон "редактиране", поправи се, какво ти пречи, вместо да ми се правиш тука на ощипана мома! Аз пък тогава друго да кажа, може ли?! Аз заедно с нацисти няма да модерирам! Сега, наистина съм повече от ядосан, щото, не знам, утре като пак някой напише във форума "Всичките евреи на сапун!", как ще реагират Димо и Жоро, вече се замислям! Имахме тука един неонацист, дето сме си писали по цяла нощ с него ( ЕМИЛ), е не можахме да се разберем! Не може модератор, с аватара ли си, с подписа ли си, с държанието ли си, да провокира другите потребители! Вече взе да ми писва! Не че го твърдя, но направо е тъпо, комунистически отбор, на който е фен Димо, той да си сложи фашистки аватар?! Е няма такава тъпотия! Жоро ми пише тука за келтски кръстове, абе пич, прочети поне два реда за ВСВ бе! Прочети и какво съм написал, че "Майн кампф", която е забранена в цяла Европа, включая и Германия, се появавя на славейковото пазарче! Какви глупости ми пишете тука! Аз с нацисти няма да работя заедно! Може би съм малко руснак!(апропо шефа тука също!!!!) Но победителите никога не ги съдят! ....

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юни 2010 02:24

Айде сега, тука нацисти няма, това е малко множко. Аватарът си е ОК. Тъкмо се успокоиха нещата и пак започваме да се караме за глупости.

[offtopic]Колкото до това "й"-мен правописните грешки си ме дразнят, нищо лично. Извинявай ако съм те засегнал, не е било умишлено ;)[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 юни 2010 03:03

rhaegar написа:Айде сега, тука нацисти няма, това е малко множко. Аватарът си е ОК. Тъкмо се успокоиха нещата и пак започваме да се караме за глупости.

[offtopic]Колкото до това "й"-мен правописните грешки си ме дразнят, нищо лично. Извинявай ако съм те засегнал, не е било умишлено ;)[/offtopic]

Да ти кажа честно, някои неща откровенно дразнят. Мен много повече ме ядосва лансиране на фашистки символи, отколкото "й" като последна буква в думата в множествено число.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Модератори”