Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 юни 2010 20:51

stenly написа:
Модератор ЛокоПД написа:Този кръст не е нацистки,по-скоро е малтийски кръст.Хералдическото му значение е гордост,чест и т.н.Ордени в тази форма са се раздавали в Русия,България,Полша,разбира се и в Германия,както и в скандинавските страни.За нацистки символ у нас,специално по стадионите се води т.нар. келтски кръст - с четири равни страни,обградени с кръг...100% сте ги виждали. ;) Самата свастика /пречупен кръст/ също не е германски "патент" - това е будистки знак,има го по повечето статуи на Буда в Индия и Китай.Просто национал-социалистите са го приели като символ на Третия райх.

Сега вече ме впечатли много ;)

Малко съм "в час" с тези неща.Бях един от първите членове на "Gott Mit Uns",демек "Бог е с нас" /най-гадната фракция на Лаута/,да не кажа от основателите :oops: :oops: :oops:Много тъпо. Ама това беше мнооого отдавна. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 юни 2010 21:00

Модератор ЛокоПД написа:
stenly написа:
Модератор ЛокоПД написа:Този кръст не е нацистки,по-скоро е малтийски кръст.Хералдическото му значение е гордост,чест и т.н.Ордени в тази форма са се раздавали в Русия,България,Полша,разбира се и в Германия,както и в скандинавските страни.За нацистки символ у нас,специално по стадионите се води т.нар. келтски кръст - с четири равни страни,обградени с кръг...100% сте ги виждали. ;) Самата свастика /пречупен кръст/ също не е германски "патент" - това е будистки знак,има го по повечето статуи на Буда в Индия и Китай.Просто национал-социалистите са го приели като символ на Третия райх.

Сега вече ме впечатли много ;)

Малко съм "в час" с тези неща.Бях един от първите членове на "Gott Mit Uns",демек "Бог е с нас" /най-гадната фракция на Лаута/,да не кажа от основателите :oops:Много тъпо. Ама това беше мнооого отдавна. ;)

[offtopic]E не е чак толкова тъпо! ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 юни 2010 21:05

cska_90 написа:[offtopic]E не е чак толкова тъпо! ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Шшшшт...тихо ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 юни 2010 21:14

Модератор ЛокоПД написа:
cska_90 написа:[offtopic]E не е чак толкова тъпо! ;) ;) ;)[/offtopic]

Шшшшт...тихо ;)

A-a-a добре!! :? :? :? :lol: :lol: Никой няма да разбере :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 09 юни 2010 21:29

stenly написа:btw: някой обръщал ли е внимание на тази статистика? Тя е достъпна за всички, но не е показана официално, макар че на тайно място във форума има линк към нея :mrgreen:
http://www.tyxo.bg/?44009

Аз я следя ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 юни 2010 21:54

Модератор ЛокоПД написа:
stenly написа:
cska_90 написа:Аз не казвам - че не е нацистки -много добре знам- че е !! ;) ;)
Въпроса беше друг-че щом не е забранен-значи няма проблем да се ползва!! ;) ;) Но ако толкова много пречи-ще го махна,но не мисля!!А и не съм от вчера с него!
Както и да е-аз лягам-утре ще се уточним! ;)

Всъщност, не смеех да се включа в този разговор, защото не съм специалист по фашистките знаци. Знам само, че като отделен елемент кръстът, като този от аватара ти се е давал в знак на храброст и сам по себе мисля, че не е фашистки. Като цяло вероятно може би съвкупността от всичките елементи навеждат на тази мисъл, обаче аз не съм сигурна в това... не ми е силната страна, сори.

Този кръст не е нацистки,по-скоро е малтийски кръст.Хералдическото му значение е гордост,чест и т.н.Ордени в тази форма са се раздавали в Русия,България,Полша,разбира се и в Германия,както и в скандинавските страни.За нацистки символ у нас,специално по стадионите се води т.нар. келтски кръст - с четири равни страни,обградени с кръг...100% сте ги виждали. ;) Самата свастика /пречупен кръст/ също не е германски "патент" - това е будистки знак,има го по повечето статуи на Буда в Индия и Китай.Просто национал-социалистите са го приели като символ на Третия райх.

Разбрахме, че нищо от гореизложеното няма връзка с фашизма, което само по себе си значи, че няма никакви проблеми и аз се питам вие хора, с цялото ми уважение към вас, вие ДОБРЕ ЛИ СТЕ, или аз съм се побъркал нацяло като си мисля, че тези аватари са пълен абсурд?

П.С. Жоро, защо не си сложиш този аватар в знак на гордост от любимия отбор?
[wrapimg=]http://d.imagehost.org/0041/Gott_Mit_Uns-Loko_Plovdiv.jpg[/wrapimg]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 09 юни 2010 22:11

slavia_forever, донякъде разбирам възмущението ти, но по-важното е, че не сме се татуриали още с тези знаци :mrgreen:
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 юни 2010 22:17

slavia_forever написа:Разбрахме, че нищо от гореизложеното няма връзка с фашизма, което само по себе си значи, че няма никакви проблеми и аз се питам вие хора, с цялото ми уважение към вас, вие ДОБРЕ ЛИ СТЕ, или аз съм се побъркал нацяло като си мисля, че тези аватари са пълен абсурд?

П.С. Жоро, защо не си сложиш този аватар в знак на гордост към любимия отбор?
[wrapimg=]http://d.imagehost.org/0041/Gott_Mit_Uns-Loko_Plovdiv.jpg[/wrapimg]

Коце,ама никакво чувство за хумор... :cry: Говорили сме с теб за GMU,знаеш мнението ми за тези зомбирани момчета,а и честно казано не съм особено горд от миналото,свързано с тази организация /все пак това беше преди повече от 20 години/.В крайна сметка рано или късно,на всички ни "идва акъла" т.е. спираме да си бръснем главите ;) Споко,не си се побъркал :lol: В случая,дразни ме това,че този Делибаш /нали за това е цялата патаклама/,се прави на "по-католик" от Папата.Бас хващам,че ако някой потребител- левскар, си сложи подобен кръст на аватара,въобще няма да му направи впечатление - ако искаш,да пробваме.Но понеже е модератора на ЦСКА...Самия Делибаш нерядко нарушава някои точки от правилника,вкл. и в нашия форум,но както знаеш съм малко по-либерален ;) и всичко е приключвало само с "триене ".

пп.Ще си сменя за малко аватара,да видим дали ще има някаква реакция ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 юни 2010 22:22

A и Коце, не живеем в някакви апокрифни времена!!Нета е пълен с такива неща!!Голяма работа,че някой си сложил аватар!!Е и????Не го смятам за кой знае какъв проблем!!!А и всеки си има право на мнение!!
Нито имам такива идеи, нито нищо,но защо една свастика да речем е забранена,а символа на комунизма(едва ли точно на тебе трябва да ти обяснявам,понеже ти знам мнението и за тях) е разрешен,при все че от него са пострадали,дори повече хора!!!Но както и да е! ;)
Последна промяна от cska_90 на 09 юни 2010 23:42, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 юни 2010 23:35

[offtopic]Не знам за фашизма, ама няма дума в българския език, дето в множествено число да завършва на й :)[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Модератори”