Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 06 юни 2010 20:41

SkArY_9 написа:Колегите, погледнете подписа на този потребител:
beroe/memberlist.php?mode=viewprofile&u=6527

Отдавна съм питал този потребител, може би преди 2 месеца за подписа. Казах му да ми прати линк с това мнение, или да си изтрие подписа. Той ми изпрати линк, в който наистина модераторът е писал подобни неща.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 юни 2010 22:40

slavia_forever написа:
SkArY_9 написа:Колегите, погледнете подписа на този потребител:
beroe/memberlist.php?mode=viewprofile&u=6527

Отдавна съм питал този потребител, може би преди 2 месеца за подписа. Казах му да ми прати линк с това мнение, или да си изтрие подписа. Той ми изпрати линк, в който наистина модераторът е писал подобни неща.

Махнах го, дано повече да не го слага.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 07 юни 2010 23:33

Димо, промених заглавието на Стъклен дом, ако имаш нещо против кажи ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 юни 2010 02:37

SkArY_9 написа:Димо, промених заглавието на Стъклен дом, ако имаш нещо против кажи ;)

Коцето ми е приятел, и знае, че си го обичам, и няма да ми се разсърди за това което искам да кажа( че вече не смея да кажа нещо!) та ми стана интересно, как оцеля тази тема за "Стъклен дом", а се заключи тема пряко свързана с футболното хулиганство?! Все пак сме спортен форум?! Междувпрочем, благодарение на този който пусна темата, превключих веднага телевизора, и видях..........., ми малко нормална лексика, която се говори навсякъде и която е факт, особенно при "феновете", а неква сапунка ( аз много мразя нашите сериали, защото не се говори както в живота, нормално! Гледам много чужди, където сценария си е просто едно към едно с живота!)! Стана ми още по смешно, че Димич, по принцип нещо към ултрасите си пада, дето я гледат мача, я не, важното е шоу да стане, т.е., не че толкова футбола ни интересува, пусна темата за "Стъклен дом", точно над втората за филма за футбола и неговите фенове в България ( апропо много силни и верни думи каза героя на Стойко Пеев, нашия "хан Аспарух")! Мнооооого стилно( това за Димича :lol: )! Чак аз се възхитих!....... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 юни 2010 11:54

Петъо-нещо не схващам пак!!!!Какво и е на темата!! :? :? :? Да спортен форум е-но ако се разтърся мога да ти намеря поне 100 теми само за тоя миналия месец,които не са свързани със спорта,а и ти си пускал такива-защо тогава е свободна зона!!Това,че на тебе не ти харесва филма-не значи,че хората не ги интересува и не им е интересно!! ;) ;) Всеки си има право на мнение!!!А това,че не гледам мача също дълго може да спорим,но няма смисъл!!Като цяло не виждам в случая какво лошо съм направил,но както и да е!! ;) ;)
Не бе, човек, просто казах какво ми стана интересно, че ултрас пусна тема за "Стъклен дом" и то точно над темата за филма по БНТ, който се отнасяше за феновете! Асоциацията ми беше много интересна! Не съм искал да те обидя, разбира се, че всеки има право на мнение! Твоята тема си е абсолютно на място, в Свободна зона, всичко е ОК, само се усмихнах нищо повече, басси!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 юни 2010 12:33

Май нещо не се разбрахте, или така ми се струва?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 юни 2010 12:48

Причината, поради която темата "Стъклен дом" оцеля беше автора й. Хубаво е, че все пак Любо е съобразил и я е извадил от нарушение, променяйки заглавието й.
Темите, които съм заключил имат обосновка.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 юни 2010 13:44

Колеги, кой е променил заглавието на Стъклен Дом, след като уточних, че ако имате против няма проблем да го променител.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 юни 2010 13:53

SkArY_9 написа:Колеги, кой е променил заглавието на Стъклен Дом, след като уточних, че ако имате против няма проблем да го променител.

Сега погледнах, че никой не е. Мислех, че е променено. :lol:

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 юни 2010 14:02

Беше променено, но в последни действия няма нищо :geek:

Върни се в “Модератори”