Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот rhaegar » 11 май 2010 01:18

Означава, че ще намирам време за форума, но няма да е максималното възможно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 май 2010 00:11

slavia_forever написа:
rhaegar написа:
cska_90 написа:Върнах се!! ;) ;) ;)
Но влизаме в сесия и честно казано нямам никакво време!!!До 15 юни едва ли ще съм ви от полза!!! ;) ;) ;)

И аз съм така. Ама то няма и да е кой знае колко по-натоварено скоро.

Това какво трябваше да означава, че има-няма работа, има кой да я свърши ли?

Евала, братле, толкова анекдотно, Крилово си им го казал! По български като Чудомир! ( те не, че знаят кой е!) Точно така! Когато бършем задници и едно благодаря няма! При една грешка и всички наскачаха! Големите радетели за тоя форум! Аз имам и друго предложение! Когато имат проблеми с интернета, да им съберем по някой лев, поне да знаем, че са на място и си "вършат работата"!........ Жорето, заеби, два пъти се засякахме във форум Локо Пд, цели статии пусна тука, а като го няма?! Кой се оправя с говната бе, Жоре?! Че не съм те видял два пъти долу между потребителите и ти си се почувствал незабелязан, обиден видите ли! Винаги ти пишех, че не е нарочно, ма защо да не използваш момента, а?! Ееееееее, евала, голем "пич" си и ти!.....Така и не ми отговори на ЛС, където за пореден път ти се извиних за нещо за, което не съм виновен! Ти не отговори! Така, че ти отговарям тука!....Тръгна атака срещу зелените(на ЛС), че видите ли, за какво вие ще сте тука! Ти май така и не разбра, че вие сте на първо място и после сме ние!... От където ви тръгна цялата злъч, онзи ден Асен ме помоли да погледна тема, ( тъпа, спор между Локо и Ботев, благодаря му!), и аз заедно с него реагирах, изтрих я, за да не намалеят и черно белите, и жълтите! НО разликата е, че той ми помогна! А откъде да знам кога ти си на линия, а форума ти е пълна клоака?!.........И въпреки всичко се извиних! Което не ти попречи, когато човек има нужда от подръжка, ти да си кажеш "честното" мнение! Бъди жив и здрав! Аз ще си върша работата! Но, много повече сигурно ще обръщам поне за сега внимание на форума на Асен! Не, че правя някаква разлика! Аз обичам всички пловдивски отбори ( по обясними причини!), но просто той се държи много по-достойно от тебе!...... Щом не искаш помощ, справяй се сам със своя форум! После обаче недей писка!........

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 май 2010 00:44

kartago написа:И аз съм така. Ама то няма и да е кой знае колко по-натоварено скоро.

slavia_forever написа:Това какво трябваше да означава, че има-няма работа, има кой да я свърши ли?

kartago написа:Евала, братле, толкова анекдотно, Крилово си им го казал! По български като Чудомир! ( те не, че знаят кой е!) Точно така! Когато бършем задници и едно благодаря няма! При една грешка и всички наскачаха! Големите радетели за тоя форум! Аз имам и друго предложение! Когато имат проблеми с интернета, да им съберем по някой лев, поне да знаем, че са на място и си "вършат работата"!........ Жорето, заеби, два пъти се засякахме във форум Локо Пд, цели статии пусна тука, а като го няма?! Кой се оправя с говната бе, Жоре?! Че не съм те видял два пъти долу между потребителите и ти си се почувствал незабелязан, обиден видите ли! Винаги ти пишех, че не е нарочно, ма защо да не използваш момента, а?! Ееееееее, евала, голем "пич" си и ти!.....Така и не ми отговори на ЛС, където за пореден път ти се извиних за нещо за, което не съм виновен! Ти не отговори! Така, че ти отговарям тука!....Тръгна атака срещу зелените(на ЛС), че видите ли, за какво вие ще сте тука! Ти май така и не разбра, че вие сте на първо място и после сме ние!... От където ви тръгна цялата злъч, онзи ден Асен ме помоли да погледна тема, ( тъпа, спор между Локо и Ботев, благодаря му!), и аз заедно с него реагирах, изтрих я, за да не намалеят и черно белите, и жълтите! НО разликата е, че той ми помогна! А откъде да знам кога ти си на линия, а форума ти е пълна клоака?!.........И въпреки всичко се извиних! Което не ти попречи, когато човек има нужда от подръжка, ти да си кажеш "честното" мнение! Бъди жив и здрав! Аз ще си върша работата! Но, много повече сигурно ще обръщам поне за сега внимание на форума на Асен! Не, че правя някаква разлика! Аз обичам всички пловдивски отбори ( по обясними причини!), но просто той се държи много по-достойно от тебе!...... Щом не искаш помощ, справяй се сам със своя форум! После обаче недей писка!........

Пешо,приятелю,пак избързваш...Сега си отворих ЛС отново,след теб са ми писали 18 човека,по различни поводи.Писал си на 29.04.Аз заминах същия ден и се прибрах,както обещах на Коцето,за мача със Славия.Както и да е.Почувствал си се засегнат и реагираш - това е най-нормалното нещо.Аз ти обясних защо реагирах тогава,казвал съм го и преди - задръстват ми ЛС.Това майната му,но е кофти ,като идеш на мач с тези хора,да те занимават с глупости.Щото аз мач на нашите не пропускам /освен този с Литекс,бях в Гърция/,а там,в агитката, вече всички знаят,че съм мод на Локо ПД в Гонг.Скоро ще поискам "смяна",просто да свърши сезона...Не искам да се карам с хора като теб,предпочитам да сме приятели.Миналото лято пропуснах,но през това ще се срещнем задължително...и ще има много да се смеем на някои простотии. За последно ще ти кажа,че просто не съм ти прочел съобщението в ЛС.Прочетох го преди малко и ти отговарям тук,както ти го правиш.Извинявай,аз също сбърках тогава.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 май 2010 01:18

Току що затворихме разговора! Пич, няма да ни предадеш, това го разбрах! Като имаш проблеми, сваляш всички "вини" на мене и на "Коцето", май само ние имаме дупето да дойдем в агитката! Аз лично ще го направя! Няма от какво да се срамуваш от работата си ( освен, че често те няма!), но като има толкова въпроси, аз съм готов да отговарям!..... Честно казано има какво да бият! Не съм 70 кг! Но какво от това?!......Надявам се с отговорите да се справя и да нямаме проблем!.....Но ти недей не предава, не тръгвай по пътя на "малките болонки"!!!!....

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 12 май 2010 01:45

Ще ме извинявате, че се намесвам в разговора, но много се радвам, че се разбрахте двамата :)
Знаете ли колко ми е приятно да работя с такива хора, дано да го осъзнавате, за което не се и съмнявам ;)

Петьо, чакай ме края на месеца, ще има "Кой има бал" ? :P 8-)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 май 2010 09:41

SkArY_9 написа:Ще ме извинявате, че се намесвам в разговора, но много се радвам, че се разбрахте двамата :)
Знаете ли колко ми е приятно да работя с такива хора, дано да го осъзнавате, за което не се и съмнявам ;)

Петьо, чакай ме края на месеца, ще има "Кой има бал" ? :P 8-)

Няма начин да не се разберат. Адекватни и начетени хора са.

А и както писах в темата за отпуските, смятам да ходя днес до Румъния, така че ако направя спирка в Русе, което е много вероятно, ще ти звънна ако си там. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 12 май 2010 11:58

Радвам се, че двамата се разбрахте и то по мъжки!!!! Големи хора сме тук и винаги могат да се получат недоразумения, важното е накрая всички да свалят картите и да си стиснат ръцете в края на играта ;)

Малко завиждам и на тези, които ще пътуват... налага се аз да си седя тук и да работя ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 май 2010 12:41

stenly написа:Малко завиждам и на тези, които ще пътуват... налага се аз да си седя тук и да работя ;)

stenly :oops:
не завиждай :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 май 2010 13:30

За всичко съм съгласен-само Петъо за ирониятата ти за интернета не мога и няма как да се съглася!!!Извинявам се(казах го и на Коцето преди време),но вие си имате лични доходи и може да не е проблем, но за нас не е толкова лесно -ей така да даваме по 30 лв!!Да може и да е смешна сума и признавам,че е така-но това е реалността!!Не винаги ги имам-все пак съм на издръжка на нашите!! ;) ;) ;) Така,че пак казвам ирониятата ти в случая не е уместна!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 май 2010 15:18

cska_90 написа:За всичко съм съгласен-само Петъо за ирониятата ти за интернета не мога и няма как да се съглася!!!Извинявам се(казах го и на Коцето преди време),но вие си имате лични доходи и може да не е проблем, но за нас не е толкова лесно -ей така да даваме по 30 лв!!Да може и да е смешна сума и признавам,че е така-но това е реалността!!Не винаги ги имам-все пак съм на издръжка на нашите!! ;) ;) ;) Така,че пак казвам ирониятата ти в случая не е уместна!! ;)

За което се извинявам! Просто пак бях под пара, че се обяснявах с един твърдоглав потребител на ЛС ( не Жоро!). Бил съм студент, знам за какво става въпрос, работил съм също за да си докарвам доходи! Тогава за първи път разбрах, че не винаги когато хобито ти стане професия е толкова хубаво ( свирих в ресторанти). Казах го във връзка, че и аз не съм виновен, че успявам да си платя нета и абсолютно ти влизам в положение, и дума няма да кажа, ако има поне малко уважение, че през времето, което те няма, ние ти вършим работата! А вие използвахте едно недоразумение да ми наскачате и да ме обвините даже и за вулкана в Исландия! Това имах в предвид!

Върни се в “Модератори”