Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот cska_90 » 01 май 2010 22:34

slavia_forever написа:
cska_90 написа:П.П. Значи на базата на тези "представителни" статистически извадки, които си си направил труда да ни покажеш, според теб трябва да се капитулират с разделите на принципа на "А" група и да се отреждат 12 подфорума.

Това не го разбрах много точно!!!

Ами ставаше въпрос за извадките, в които си показал колко потребители са писали в дадени теми. Ставаше въпрос и за това, кои са най-масовите раздели - кои са те и като се махнат те, колко биха останали.

Аз нямам нищо против, всеки да изказва мнение, но е хубаво когато има и някаква аргументация.

Например, кои правила не са целесъобразни и вредят на форума и защо?! Конкретно!

Например, как да изглежда точно форума в разделите - отново конкретно и аргументирано - предложение за структура на същия, ако в този му вид не е добър за потребителите и има не дотам използваеми раздели.

E аз мисля,че го казах-да се оставят само тези раздели -за които има интерес!! ;) ;) ;) Мисля, че е аргументирано-защото никой няма полза от раздели,в които никой не пише и само хващат прах!!!А в същото време да се изпращат в небитието-такива като на Ботев!!
Иначе -ако не сте съгласни-най-добре този на Ботев да отиде при чуждите клубове-но мисля,че така ще объркат дсоат потребители!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 01 май 2010 23:29

Алтернатив ще ми отговори до няколко дни дали ще е върне или не, по-скоро смятам, че ще си почине няколко дни и тогава ще каже ДА ;) Дано да съм права ;)

Колкото до Ботев и останалите форуми.
Ще ви насоча в каква посока да мислите.

За да се правят генерални промени трябват програмисти, а както сами можете да се сетите, ние не можем да разчитаме на тях. Поне съдейки по всичко, което трябваше да се свърши във форума до този момент. Само си спомнете за емотиконите.
Това означава, че трябва да се измисли или по-точно мисля, че знам горе-долу как може да стане, но ще отправя запитване, до момчето, което може да ми помогне за визитята и промяна мъничко на първата страница на форума. Не очаквайте някакви грандиозни промени, а просто добавяне на една "рубричка", така да го наречем.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 май 2010 23:37

stenly написа:Алтернатив ще ми отговори до няколко дни дали ще е върне или не, по-скоро смятам, че ще си почине няколко дни и тогава ще каже ДА ;) Дано да съм права ;)

Колкото до Ботев и останалите форуми.
Ще ви насоча в каква посока да мислите.

За да се правят генерални промени трябват програмисти, а както сами можете да се сетите, ние не можем да разчитаме на тях. Поне съдейки по всичко, което трябваше да се свърши във форума до този момент. Само си спомнете за емотиконите.
Това означава, че трябва да се измисли или по-точно мисля, че знам горе-долу как може да стане, но ще отправя запитване, до момчето, което може да ми помогне за визитята и промяна мъничко на първата страница на форума. Не очаквайте някакви грандиозни промени, а просто добавяне на една "рубричка", така да го наречем.

Вие си знаете-но според мене няма нужда от толкова много раздели-както вече казах!!!Ето сега например ако влезе Академик-ми те на мачовете им ходят 30 фена-кой ще пише евентуалнов техния подфорум??? ;) ;) :o :o :? :?
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 май 2010 23:38

А иначе това за програмистите-не го разбирам-нямате ли договор с някоя фирма-за подръжка и т.н.???? :? :?
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 02 май 2010 00:16

cska_90 написа:А иначе това за програмистите-не го разбирам-нямате ли договор с някоя фирма-за подръжка и т.н.???? :? :?

Имаме, но сметни колко сайта има "семейството" и форумът къде е в списъка ;)
Ако се постави задача за кардинална промяна, просто не знам кога изобщо ще може да стане...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 май 2010 18:58

Надушвам лудница след мача :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 02 май 2010 19:40

stenly написа:
cska_90 написа:А иначе това за програмистите-не го разбирам-нямате ли договор с някоя фирма-за подръжка и т.н.???? :? :?

Имаме, но сметни колко сайта има "семейството" и форумът къде е в списъка ;)
Ако се постави задача за кардинална промяна, просто не знам кога изобщо ще може да стане...

Само кажи адреса, след това просто остави Коцето да се оправи с тях ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 май 2010 20:41

SkArY_9 написа:Само кажи адреса, след това просто остави Коцето да се оправи с тях ;)

Имаш предвид IP адреса, или?! :lol: ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 02 май 2010 22:11

Не, не :lol: ;)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 04 май 2010 15:27

Здравейте,ще бъда кратък,защото имам работа...Съжалявам,че така се получи...Ако нещо не ми е ясно ще питам. :)
Изображение
Изображение

Върни се в “Модератори”