Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот cska_90 » 01 май 2010 12:41

Картаго-радвам се-че се разбрахме!!- ;) ;) ;) Относно Асен-браво за постъпката ти-иначе аз съм "ЗА"-да се върне!!!!!!Момчето си е пич отвсякъде-поне според мене!!
Иначе за Ботев-естествено,че трябва да им седи форума-това е отборът с третата най-голяма фенска маса в България-несериозно е да се маха,за сметка на подфоруми на Спортист,Монтана и тем подобни с 5 теми на година,3 от които пуснати от Зигфрийд!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 май 2010 13:13

По тая логика можем да питаме и Марти да се върне.

Според мен, форум "Ботев" трябва да остане поне на първо време, нищо че ще са в Б група. Те си имат една от най-големите фенски маси и повечето биха се отказали да пишат ако ги "натикаме" в например форум "Б Група".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 01 май 2010 13:24

Тази сутрин, въпреки ужасната болка в главата, съм много щастлива от това, което чета в този форум.

И аз много се радвам :)
Стига Асен да иска да се върне, нямам нищо против.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 май 2010 14:22

Аз се радвам за думите на Петьо! Трябва да си много силен мъж, за да излезеш от подобна ситуация за изпуснати думи, при това за казуса, от който е произлязла тя, да си бил прав! Във връзка с горното, моето отношение за предложението на Петьо, Асен да бъде върнат, гласувам с двете ръце ЗА! Даже ми се иска много! За Мартин нещата са по-сложни, тъй като дори много да ми се иска и за него да се върне, той настоятелно не искаше и не съм в състояние да искам от stenly, да го моли отново. Аз също много му се молих, но дори и да не е модератор, нашето приятелство ще си остане голямо и без да е да е такъв.

По отношение на раздел Ботев, съм склонен да приема за правилно, до есента да бъде заедно с другите отбори в колонката с БГ отборите. След това обаче, по никакъв начин не би следвало да има такъв раздел в този участък. Най-малкото заради болната тема с "двойния аршин". Това ще бъде капитална грешка, спрямо изпадналите отбори и отборите в по-долни групи! Представете си, че и Локо Пд изпадне (което най-вероятно няма да стане). Те са също с голяма членска маса. И тях ли ще ги поставим до отборите в "А" група?!

Има вариант, който обаче може да се възприеме, дори с резерви от феновете на останалите отбори в по-долните групи. А именно, раздел "Ботев", да се премести в колонката "Други отбори", което веднъж ще ги отделя от отборите в "А" група и от друга страна, на практика ще си останат непокътнати във форума. Така може да се прави не само с този раздел, но и с раздели, от където има по-мащабен интерес от потребители и това да обуславя съществуването им в определен участък във форума.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 май 2010 15:17

И аз мислех да предлова точно това-да ги сложим при чуждестранните отбори!!!
Въпреки,че едва ли има смисъл-какъв двоен стандарт,Коце???? Както и Стенли каза(макар и в съвсем друг контекст) е напълно нормално -такъв да съществува на базата на много фактори!!Е случая е точно такъв-важното е че има кой да пише-като го махнем-какво ще сложим там някакви форумчета дето ще имат 3 теми годишно с по 5 мнения-на кой му трябва такова нещо.Аз дори съм още по радикален-според мене разделението не трябва да е на такава база-кой е в "А" група и кой не!!!За мене форуми като тези на Монтана,Спортист,Видима,Калиакра са безмислени и ненужни!!!Какво като са в А група-просто няма смисъл от тях-след като никой не пише там!!!Да се направят форуми на големите отбори-с големи фенски маси -а за другите си има -Футбол България!!!В 90% от темите пуснати във форумите на споменатите от мене отбори са писали феновете на отборите срещу които играе дадения клуб!!Който не вярва да провери!!ЗАщо е нужно да се прави подфорум на тим с 3,4 фена?????????Някой може ли да ми отговори на този въпрос????И по тази причина раздел Ботев според мене трябва да си седи там,където е сега-другото е тъпо и робуване на някакви правила,които не са много разумни и съобразени с действителността!!!

И за да не изглеждам голословен-давам пример с последните два мача на Сливен:

Сливен - Спортист - 7 мнения-5 от които от фенове на ЦСКА и Левски

Сливен-Берое- 9 мнения-

Положението в другите е същото -Пирин,Монтана,Своге,Мездра,а дори и Славия(но все пак е голям отбор)!!!

На кого са нужни тези подфоруми??????????
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 май 2010 15:29

И аз съм си мислел същото. Половината форуми на отбори от А група имат по 10 теми в тях. А имаше и една идея за добавяне на подфоруми във Футбол Свят-като Англия, Италия, Испания и Германия-има ли някакво движение по идеята?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 май 2010 15:32

rhaegar написа:И аз съм си мислел същото. Половината форуми на отбори от А група имат по 10 теми в тях. А имаше и една идея за добавяне на подфоруми във Футбол Свят-като Англия, Италия, Испания и Германия-има ли някакво движение по идеята?

И то в тези теми има по 5-6 мнения,а в по-дългите 95% са мнения на хора фенове на други отбори!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 май 2010 17:11

cska_90 написа:И аз мислех да предлова точно това-да ги сложим при чуждестранните отбори!!!

Браво. ;)
cska_90 написа:Въпреки,че едва ли има смисъл-какъв двоен стандарт,Коце????

Едва ли има смисъл да ти обяснявам, що е то "двоен стандарт".
cska_90 написа:Както и Стенли каза(макар и в съвсем друг контекст) е напълно нормално -такъв да съществува на базата на много фактори!!

Замисли се като се върнеш назад, прочети още няколко пъти написаното от нея, вникни в него и се опитай да си отговориш, какво точно искаше да каже.
cska_90 написа:Е случая е точно такъв

Не, не е. Поне до момента, в който не ми покажеш допирните точки в двата случая.
cska_90 написа:важното е че има кой да пише-като го махнем-какво ще сложим там някакви форумчета дето ще имат 3 теми годишно с по 5 мнения-на кой му трябва такова нещо.Аз дори съм още по радикален-според мене разделението не трябва да е на такава база-кой е в "А" група и кой не!!!За мене форуми като тези на Монтана,Спортист,Видима,Калиакра са безмислени и ненужни!!!Какво като са в А група-просто няма смисъл от тях-след като никой не пише там!!!

Тук не става въпрос, кой-колко пише на определено място, а по какъв начин се определят участниците във форума, на каква база и според какво: Отбори-участници в "А" група, или пък отбори с най-много потребители, определени според извадка от брой мнения?! Ако е така, да махат визираните от теб раздели "Славия,Пирин,Монтана,Своге,Мездра", които не се казват ЦСКА, Левски, Локо Пд или Ботев Пд.
Но според мен трябва да има точен регламент и правила, които да дефинират структурата на форума. Другото е ей така да си говорим приказки във въздуха и нищо конкретно и ОБОСНОВАНО.
cska_90 написа:Да се направят форуми на големите отбори-с големи фенски маси -а за другите си има -Футбол България!!!

Същият отговор ти давам, за да не повтарям, а именно предложи конкретен формат!
cska_90 написа:В 90% от темите пуснати във форумите на споменатите от мене отбори са писали феновете на отборите срещу които играе дадения клуб!!Който не вярва да провери!!ЗАщо е нужно да се прави подфорум на тим с 3,4 фена?????????Някой може ли да ми отговори на този въпрос????
И за да не изглеждам голословен-давам пример с последните два мача на Сливен:

Сливен - Спортист - 7 мнения-5 от които от фенове на ЦСКА и Левски

Сливен-Берое- 9 мнения-

Положението в другите е същото -Пирин,Монтана,Своге,Мездра,а дори и Славия(но все пак е голям отбор)!!!

На кого са нужни тези подфоруми??????????

И по тази причина раздел Ботев според мене трябва да си седи там,където е сега

Значи на базата на тези "представителни" статистически извадки, които си си направил труда да ни покажеш, според теб трябва да се капитулират с разделите на принципа на "А" група и да се отреждат 12 подфорума. Как мислиш, на теб звучи ли ти сериозно?! Димо, продължавам да смятам, че си сериозно момче, но в случая звучиш абсурдно. Помисли отново и пак ти казвам, предложи ти вариант на структура във форума, който да е ОБОСНОВАН и ЛОГИЧЕСКИ ИЗДЪРЖАН, независимо от това, какъв би бил той. Но не да е на базата на интерпретации и размисли кой отбор, колко е велик и колко фена има (което не съм сигурен дали имаш статистика и конкретни факти-ако имаш предостави ни я) и това да е обяснението!
cska_90 написа:другото е тъпо и робуване на някакви правила,които не са много разумни и съобразени с действителността!!!

Кои правила не са разумни? Говори конкретно и се аргументирай! А на теб явно така ти е по-интересно! Да има интрига явно! Но дали е поредното "логично" изказване от теб?! Не разбирам защо до момента, постоянно трябва да чета, колко "тъпо" било "робуването на някакви правила", или колко много сме се задълбочавали в правилата! Или дефиниции в предишни постове от сорта, че това било станало нещо като "литературен форум"?! Не смяташ ли, че така обезсмисляш голяма част от работата на всички ни, включително и на теб, след като и ти си част от пазенето на тези правила, чиито спазване всички сме се разбрали да следим?!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 май 2010 17:38

Коце-въпроса ми беше,според тебе има ли нужда от подфоруми,които имат две теми на месец с по 5 мнения!!Не че ми пречат,но са безполезни!!Относно формата-ами аз го казах-да се оставят подфоруми на отбори,в чийто такива се наблюдава активност(тука не разбрах защо реши че са само четири-ЦСКА,Левски,Ботев,Локо(ПД),Локо(СФ),Литекс,Черноморец,Славия(най-малко заради името)), а за другите да няма отделни подфоруми- и без това нямат фенове!!

Но както и да е-това е само мнение-накоето смятам,че имам право,кактои ваше право е да не сте съгласни с него!!Не държа да се приема-просто си казах мнението-защото Стенли попита всички ни относно това!!!Като гледам и колегата Регар е съгласен-така,че явно не е толкова АБСУРДНО!!!Но пак казвам-както решите-нямам претенции!!

П.П. Значи на базата на тези "представителни" статистически извадки, които си си направил труда да ни покажеш, според теб трябва да се капитулират с разделите на принципа на "А" група и да се отреждат 12 подфорума.

Това не го разбрах много точно!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 май 2010 20:35

cska_90 написа:П.П. Значи на базата на тези "представителни" статистически извадки, които си си направил труда да ни покажеш, според теб трябва да се капитулират с разделите на принципа на "А" група и да се отреждат 12 подфорума.

Това не го разбрах много точно!!!

Ами ставаше въпрос за извадките, в които си показал колко потребители са писали в дадени теми. Ставаше въпрос и за това, кои са най-масовите раздели - кои са те и като се махнат те, колко биха останали.

Аз нямам нищо против, всеки да изказва мнение, но е хубаво когато има и някаква аргументация.

Например, кои правила не са целесъобразни и вредят на форума и защо?! Конкретно!

Например, как да изглежда точно форума в разделите - отново конкретно и аргументирано - предложение за структура на същия, ако в този му вид не е добър за потребителите и има не дотам използваеми раздели.

Върни се в “Модератори”