Иначе за Ботев-естествено,че трябва да им седи форума-това е отборът с третата най-голяма фенска маса в България-несериозно е да се маха,за сметка на подфоруми на Спортист,Монтана и тем подобни с 5 теми на година,3 от които пуснати от Зигфрийд!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Тази сутрин, въпреки ужасната болка в главата, съм много щастлива от това, което чета в този форум.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:И аз съм си мислел същото. Половината форуми на отбори от А група имат по 10 теми в тях. А имаше и една идея за добавяне на подфоруми във Футбол Свят-като Англия, Италия, Испания и Германия-има ли някакво движение по идеята?
cska_90 написа:И аз мислех да предлова точно това-да ги сложим при чуждестранните отбори!!!
cska_90 написа:Въпреки,че едва ли има смисъл-какъв двоен стандарт,Коце????
cska_90 написа:Както и Стенли каза(макар и в съвсем друг контекст) е напълно нормално -такъв да съществува на базата на много фактори!!
cska_90 написа:Е случая е точно такъв
cska_90 написа:важното е че има кой да пише-като го махнем-какво ще сложим там някакви форумчета дето ще имат 3 теми годишно с по 5 мнения-на кой му трябва такова нещо.Аз дори съм още по радикален-според мене разделението не трябва да е на такава база-кой е в "А" група и кой не!!!За мене форуми като тези на Монтана,Спортист,Видима,Калиакра са безмислени и ненужни!!!Какво като са в А група-просто няма смисъл от тях-след като никой не пише там!!!
cska_90 написа:Да се направят форуми на големите отбори-с големи фенски маси -а за другите си има -Футбол България!!!
cska_90 написа:В 90% от темите пуснати във форумите на споменатите от мене отбори са писали феновете на отборите срещу които играе дадения клуб!!Който не вярва да провери!!ЗАщо е нужно да се прави подфорум на тим с 3,4 фена?????????Някой може ли да ми отговори на този въпрос????
И за да не изглеждам голословен-давам пример с последните два мача на Сливен:
Сливен - Спортист - 7 мнения-5 от които от фенове на ЦСКА и Левски
Сливен-Берое- 9 мнения-
Положението в другите е същото -Пирин,Монтана,Своге,Мездра,а дори и Славия(но все пак е голям отбор)!!!
На кого са нужни тези подфоруми??????????
И по тази причина раздел Ботев според мене трябва да си седи там,където е сега
cska_90 написа:другото е тъпо и робуване на някакви правила,които не са много разумни и съобразени с действителността!!!
cska_90 написа:П.П. Значи на базата на тези "представителни" статистически извадки, които си си направил труда да ни покажеш, според теб трябва да се капитулират с разделите на принципа на "А" група и да се отреждат 12 подфорума.
Това не го разбрах много точно!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост