Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Ticha » 30 апр 2010 18:36

Всичко хубаво на този свят е зелено! :mrgreen:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 апр 2010 18:56

kartago написа:Нарочно не писах последните дни за да не допълвам и без това достатъчното напрежение. Няма да коментирам думите на някои хора, всеки си има право на мнение. Много е важно да разберем, че живота не е форума, както и обратното!!! Доколкото за ситуацията, която се получи, в случая съм 1000% прав, не знам защо така ескалира напрежението. Много съжалявам и се ядосвам на себе си, че се подадох на нервите и емоциите и позволих да ме ядосат така. Съжалявам и за думите, които казах, но пък всеки прави грешки, а времето не се връща назад. Някои хора, като че ли използваха този момент да си кажат своето, може би е за добро, но пък не приемам и някои мнения на хора, които дори не си направиха труда да вникнат в ситуацията. Сигурно за в бъдеще ще прецизирам доста от работата си, след като има забележки, пак казвам, няма безгрешни хора. Дано все пак съм вкарал повече позитивно, отколкото негативно с работата си тука и дано това да се вижда, въпреки, че явно една грешка може да направи паметта ни много къса. Както и да е, продължаваме напред, не мога да подмина поддръжката на хора които и без това уважавам, но като че ли занапред ще уважавам още повече! Благодаря!...

Мислч,че преди няколко стр. си позволих да ви дам един съвет(най-вече на тебе и на Коцето),въпреки-че съм почти два пъти по-малък!!!Ако го приемеш-мисля,че определено можем да избегнем конфликти-не говоря конкретно,а по принцип!! ;) ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 30 апр 2010 19:09

Супер, радвам се, че нещата започнаха да се поизчистват, отношенията и конфликтите също.
Надявам се занапред, всеки да брои до 10 преди да действа, все пак не забравяйте, че тук сме от един отбор, колкото и изтъркано да звучи в един спортен форум ;)

P.S. За бира не сме се разбирали, само за бонбони чета тука... ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 30 апр 2010 19:28

Както и да е, продължаваме напред, не мога да подмина поддръжката на хора които и без това уважавам, но като че ли занапред ще уважавам още повече! Благодаря!...

Отношението към теб го знаеш, много те уважавам, защото си един много свестен човек.
Надявам се другия месец да се видим ;)

За бира не сме се разбирали, само за бонбони чета тука...

Давай и от двете :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 апр 2010 22:38

slavia_forever написа:Добре дошил на paceto отново! Моят скайп е Konstantin.Yordanov666 , ако има нещо съм на линия. ;)

stenly, гледам, че си пропуснала да го боядишеш в зелено. ;)

Ха, мерси ако има нещо ще знам къде и как да те намеря :)

Здравейте и на останалите :)

Гледам доста "забавно" е ставало тук напоследък :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 апр 2010 23:32

Не помня кой точно е Mod 1912, но вижте какво засекох:

Mod 1912 написа:Предупреждение към ТНТ и другите чернобели - отивайте да си купувате билети за мача утре, защото ако продължавате в този дух, няма да посещавате скоро форума на Гонг.

Вече някои потребители (като Kubik) са го цитирали в подписите си, с предисловие: "Комунизмът е жив!"
:shock: :oops:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 30 апр 2010 23:44

Коце, раздава го ганстер :lol: ;)

Здрасти Паце :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 май 2010 01:27

cska_90 написа:
kartago написа:Нарочно не писах последните дни за да не допълвам и без това достатъчното напрежение. Няма да коментирам думите на някои хора, всеки си има право на мнение. Много е важно да разберем, че живота не е форума, както и обратното!!! Доколкото за ситуацията, която се получи, в случая съм 1000% прав, не знам защо така ескалира напрежението. Много съжалявам и се ядосвам на себе си, че се подадох на нервите и емоциите и позволих да ме ядосат така. Съжалявам и за думите, които казах, но пък всеки прави грешки, а времето не се връща назад. Някои хора, като че ли използваха този момент да си кажат своето, може би е за добро, но пък не приемам и някои мнения на хора, които дори не си направиха труда да вникнат в ситуацията. Сигурно за в бъдеще ще прецизирам доста от работата си, след като има забележки, пак казвам, няма безгрешни хора. Дано все пак съм вкарал повече позитивно, отколкото негативно с работата си тука и дано това да се вижда, въпреки, че явно една грешка може да направи паметта ни много къса. Както и да е, продължаваме напред, не мога да подмина поддръжката на хора които и без това уважавам, но като че ли занапред ще уважавам още повече! Благодаря!...

Мислч,че преди няколко стр. си позволих да ви дам един съвет(най-вече на тебе и на Коцето),въпреки-че съм почти два пъти по-малък!!!Ако го приемеш-мисля,че определено можем да избегнем конфликти-не говоря конкретно,а по принцип!! ;) ;) ;) ;)

Димич, да, прочетох какво си написал, мисля, че обясних защо не отговорих! Винаги, ВИНАГИ приемам забележки, няма никакви проблеми, ако съм правил такива на тебе е било само за доброто на форума! Мисля, че чудесно сме се разбирали по скайпа! Не искам в никакъв случай да си тръгваш, защото си много читаво момче! Мисля, че винаги можем да се разберем, стига да има нормален спор!.......

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 май 2010 02:45

Мисля, че и това трябва да споделя с вас! Писах извинение на ЛС на Асен, после се видяхме на скайпа и повече от час говорихме! Разбрахме се за абсолютно всичко, много съм благодарен, че ми прие извиненията, той също писа, че е сгрешил! Наистина е много готин пич ( мога да ви копирам и разговора, но ще го оставя за Стенли)! Докато говорихме с него ми излезе и този въпрос! Дали трябва да се маха форум "Ботев"- Пловдив?! Ние сме форум, и там където има хиляди фенове които могат да си споделят проблемите, нищо, че не са в "А" група? А "Сливен", "Монтана", "Локомотив"-Мездра, та даже и "Черноморец", "Литекс", някой реагира ли там?!......Аз лично не мисля, че трябва да губим такава фенска маса и да им махаме форума! Освен това, лично ще помоля Стенли, да му върне правата на това момче ( много читаво е!!!!), както тя реши, но той обиди мен, за което аз нямам грам претенция! Договорихме се с него, че вече няма да търси помощ само от един източник, и че още не е наясно с нещата! Всеки прави грешки, както видяхте и аз! Но се разбрахме супер с Асен! Мисля, че това е добре за целия форум!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 01 май 2010 12:17

kartago написа: Докато говорихме с него ми излезе и този въпрос! Дали трябва да се маха форум "Ботев"- Пловдив?! Ние сме форум, и там където има хиляди фенове които могат да си споделят проблемите, нищо, че не са в "А" група? А "Сливен", "Монтана", "Локомотив"-Мездра, та даже и "Черноморец", "Литекс", някой реагира ли там?!......Аз лично не мисля, че трябва да губим такава фенска маса и да им махаме форума! Освен това, лично ще помоля Стенли, да му върне правата на това момче ( много читаво е!!!!), както тя реши, но той обиди мен, за което аз нямам грам претенция! Договорихме се с него, че вече няма да търси помощ само от един източник, и че още не е наясно с нещата! Всеки прави грешки, както видяхте и аз! Но се разбрахме супер с Асен! Мисля, че това е добре за целия форум!

Ох, това за форума на Ботев ми е болна тема от доста време. Мисля по този въпрос, още когато стана ясно, че тимът няма да играе през следващия сезон в А група. Ако имате идея, къде и как точно да са обособени отборите, извън елита, но имат форум при нас, давайте. Само ще ви помоля да мислите и в още една насока - това да бъде предложено по начин, по който да не обижда и настройва срещу нас други тимове от Б група, например, които изобщо нямат секция. :?
Колкото до Алтернатив, напълно съм съгласна с думите ти. И нямам нищо против да го върна.Само преди това, аз лично ще му пусна няколко съобщения. :)
Тази сутрин, въпреки ужасната болка в главата, съм много щастлива от това, което чета в този форум. :)
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Модератори”