Мнениеот kartago » 30 апр 2010 15:51
Нарочно не писах последните дни за да не допълвам и без това достатъчното напрежение. Няма да коментирам думите на някои хора, всеки си има право на мнение. Много е важно да разберем, че живота не е форума, както и обратното!!! Доколкото за ситуацията, която се получи, в случая съм 1000% прав, не знам защо така ескалира напрежението. Много съжалявам и се ядосвам на себе си, че се подадох на нервите и емоциите и позволих да ме ядосат така. Съжалявам и за думите, които казах, но пък всеки прави грешки, а времето не се връща назад. Някои хора, като че ли използваха този момент да си кажат своето, може би е за добро, но пък не приемам и някои мнения на хора, които дори не си направиха труда да вникнат в ситуацията. Сигурно за в бъдеще ще прецизирам доста от работата си, след като има забележки, пак казвам, няма безгрешни хора. Дано все пак съм вкарал повече позитивно, отколкото негативно с работата си тука и дано това да се вижда, въпреки, че явно една грешка може да направи паметта ни много къса. Както и да е, продължаваме напред, не мога да подмина поддръжката на хора които и без това уважавам, но като че ли занапред ще уважавам още повече! Благодаря!...