Мнениеот Casper » 28 апр 2010 01:34
Виждам, че нещата доста са се задълбочили, и ще кажа и аз мнението си. Не знам кой , какъв подход има, и за какви методи се говори, но аз от както съм модератор се стремя да спазвам (както и да накарам потребителите също да спазват)правилата. В случая, смятам че Петьо е напълно прав в спора. Какво значи "Лично мнение"? То не се ли отнася до определено мероприятие? Снимките не са ли от същото такова? По тая логика, може да се пусне тема и за менюто, и за интериора, и за каквото се сетиш. Това винаги води до разводняване , както на самата тема, така и до дублиране на мнения. Казвам го от опит, защото и аз съм оставял по-някога различни по-заглавие теми но с еднаква насока, и много често срещам мнения -"както вече написах в другата тема".
А относно зеленият ник, трябва да се знае , че е много по -голяма, и отговорността, и стремежа към пълна безпристрасност. Защото в локален подфорум, можеш да се подмажеш на собствените си привърженици, но като глобален нямаш право да имаш противници. Действаш еднакво навсякъде, независимо дали на някой му харесва или не. И, не мога да разбера, какви са тия подмятания, за особенно мнение към определен отбор, само защото на някой му било изтрито мнението.
И друг път сме писали тук, че трябва да правим нещата еднакво. Няма , как да се проявяват самоинициативи, защото някой бил се разсърдил. Така хем се дава предпоставка за нарушаване на правилата, хем се поржда вълна от недоволни, като се изтъква - в един подфорум може а в друг не. За това пак ще кажа, ако ще се прави нещо, то трябва да еднакво и от всички. В друг случай, ще настъпи пълна анрхия. Защото модерирането не е само тъкане и баниране , а и подреждане и сортиране на теми и мнения.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!