Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 27 апр 2010 16:41

А и още нещо, не е ли най-добре, когато от един спор стане конфликтна ситуация, същата не е ли най-добре да я решаваме по скайповете. Казвам го защото в много случаи сме се събирали в обща стая и изясняваме нещата доста бързо.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 27 апр 2010 18:36

kartago написа:
rhaegar написа:Аз 3 пъти го четох и не разбрах за какво толкова се карате

За нищо пич! Проблема е, че когато искат моето мнение, всички са активни!.......... А когато например трябва да ме защитят, нещо никакви ги няма!.... И на мен ми писна!...

1. правите от мухата - слон!
2. взимам това мнение за отправна точка, защото ако има нещо конкретно към някого, моля то да бъде адресирано, нещо поговорките за снагите и дъщерите не са ми от любимите.
3. ако някой спомене тук още 1 път словосъчетанието зелен мод или нещо подобно и се направи конфликт на тази основа,няма повече да питам или чета предишни поустове.
4. взех си 5 дни отпуск, защото ми изпуши главата в София, но явно не съм уцелила момента...
5. не виждам проблем да се сливат теми, дори и лееееко да има нюанс на някаква различност по повод казусите. това сме го коментирали и преди, няма какво да се спори отново.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 апр 2010 21:16

В тоя ред на мисли,в нашия форум има две идентични теми"Шансовете на Локо..." и "Ще се спаси ли любимото Локо...". Ще помоля някой от общите модове да ги слее,щото аз няма как да го направя.А подобни конфликти могат да се избегнат с една проста консултация на ЛС или скайп.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 27 апр 2010 21:20

Петьо, знаеш, че моята подкрепа я имаш винаги, но няма как да се намеся, след като не знам за какво става въпрос.
Нямам за цел да се оправдавам, но това е положението.
Стенли, казах преди няколко страница, че Пацето няма нищо против да се върне, ако искаш говори с него.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 апр 2010 22:13

Ако може да ми спрете правата.Не искам да бъда повече модератор.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 апр 2010 22:17

Абе хора, Асене, какви са тези работи? Нямам думи! :evil:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 27 апр 2010 22:44

Alternative написа:Ако може да ми спрете правата.Не искам да бъда повече модератор.

Стига глупости, моля те, помисли пак нещата.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 апр 2010 23:12

Alternative написа:Ако може да ми спрете правата.Не искам да бъда повече модератор.

Казвам го за 3ти път днеска-аз искам и се надявам да останеш...според мен си вършиш много добре работата. Не е нужно всички да модерират шаблонно, ти си имаш твой подход, аз мой...и така. Ти си решаваш, все пак ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 апр 2010 00:17

stenly написа:
kartago написа:
rhaegar написа:Аз 3 пъти го четох и не разбрах за какво толкова се карате

За нищо пич! Проблема е, че когато искат моето мнение, всички са активни!.......... А когато например трябва да ме защитят, нещо никакви ги няма!.... И на мен ми писна!...

1. правите от мухата - слон!
2. взимам това мнение за отправна точка, защото ако има нещо конкретно към някого, моля то да бъде адресирано, нещо поговорките за снагите и дъщерите не са ми от любимите.
3. ако някой спомене тук още 1 път словосъчетанието зелен мод или нещо подобно и се направи конфликт на тази основа,няма повече да питам или чета предишни поустове.
4. взех си 5 дни отпуск, защото ми изпуши главата в София, но явно не съм уцелила момента...
5. не виждам проблем да се сливат теми, дори и лееееко да има нюанс на някаква различност по повод казусите. това сме го коментирали и преди, няма какво да се спори отново.

Споменавам го още веднъж! Ти не ме защити и първия път като тръгна проблема, сега пак явно не си чела, не ми пука! Или се уважаваме, или не!....И пак мнооооого размазано го написа, твое решение! Аз си отивам на обичайното място в "ъгъла"! Оправяйте се!....Но не ме търсете за помощ!!!!!........

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 апр 2010 00:21

SkArY_9 написа:Петьо, знаеш, че моята подкрепа я имаш винаги, но няма как да се намеся, след като не знам за какво става въпрос.
Нямам за цел да се оправдавам, но това е положението.
Стенли, казах преди няколко страница, че Пацето няма нищо против да се върне, ако искаш говори с него.

Благодаря ти, приятелю, ти май от най-малките намери сила да го кажеш! Какво е неразбираемото, не знам! Написах го, и всеки нормален човек може да го разбере! Не МОЖЕ една и също тема да се преекспонира в 100 такива, защото на жълтите фенове това им се иска! Ами, Любо, просто прочети, какво съм написал и какво му обяснявам на този лъжец и ще разбереш за какво става дума!..... А той продължава да лъже!......

Върни се в “Модератори”