Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 апр 2010 09:31

не знам кой е прав, и кой-крив! Карате се за АБСОЛЮТНИ! глупости! Няма да взимам страна, и двамата ви уважавам достатъчно! Не мога да разбера какво толкова ги изживявате нещата-в крайна сметка тва е само някакъв си форум!!!
В конфронтации няма да влизам. Мисля, че съм прав, и няма да се извинявам на никого, дори и да се е разсърдил. Писна ми да се съгласявам със всичко! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 апр 2010 09:37

А,и още нещо! Какво значи това " с глобалните модератори не е правилния път да се спори" ?? Със всичко ли трябва да сме съгласни? Ние, "обикновените", нямаме ли право на собствено мнение? Нали знаеш, Петьо, че "в спора се ражда истината"?
С тази КОНКРЕТНА част от предния ти пост съвсем не съм съгласен...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2010 11:45

Аз не мога да взема отношение при положение, че въобще незнам за какво става въпрос.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2010 11:50

Cesc Fabregas написа:
Ticha написа:Очаквам до мача ни с Левски да остана сам да си пиша в нашия форум...имайки предвид отношението на нашите фенове към противника. :roll: :lol:

Ако има за какво-не се съмнявай. Без причина няма да пипам никого, но в последните 2 дни прекаляват с глупостите и откровенните простотии! :!:

Аз го казвам съвсем сериозно, защото знам отношението на нашите потребители към Левски... и това не може да се промени дори знаейки, че могат да получат бан. Затова очаквам тия дни да намалеем значително.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 апр 2010 12:44

kartago написа:Нещо не разбрах, колеги! Всички ме търсите да ви подкрепям, а вие не го направихте, когато съм абсолютно прав!!!!........... Четете и подминавате темата просто!...Явно чакате кой ще излезе "по-прав", ........страхотно!... Канарчето по принцип няма шансове, едно, че тръгна да лъже, второ, че с глобални модератори да се спори, не е правилния път!... А на всички останали?! "Благодаря" ви!...

Нищо, да ми махат правата тогава, щом нямам подкрепа, идва пацето, който е пич от всякъде!........Пожелавам ви ползотворна работа!.......

Нямам шансове за какво?Не съм тръгнал да те лъжа.Ако се замислиш малко,каква е идеята ми да създавам излишна конфронтация между модераторите!?Замисли се?!Ако мислиш,че пиша за да се заяждам или споря с теб-жестоко се лъжеш.Това което ти писах по-горе са факти и няма да отстъпя от мнението си.Това,че си глобален модератор не може да изказваме мнения ли?Трябва да треперя пред компютъра с навлажнени пръсти от напрежение...За какво сме модератори на подфорум след като аз съм на линия/виждаш ме/ и ти изместваш тема в друга или я триеш?При положение,че тази тема няма нищо общо като смисъл с другата.Веднъж реших да дам мнение за Балъков като треньор във форум Черноморец и веднага ми се нахвърли-"създавал" съм напрежение във форума?Това,че имаш лични пристрастия към този отбор е друг въпрос-това ли е "глобалният"модератор,който е безпристрастен!? Ако колегите решат,че съм превишил правата си,няма проблем да се оттегля.

П.П.Не се заяждам.Мнение.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 апр 2010 13:21

Моето мнение за Асен е изцяло положително и не мисля, че трябва да се махаш. Аз искам ти да останеш! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 апр 2010 14:28

Като цяло не виждам сериозен казус. Темата за сливането на идентичните теми е вече обсъден и не виждам, за какво толкова трябва да ескалираме споровете в скандали. Разбира се, че като има тема за "събрание в даден отбор" и отделна тема за "снимки за събранието", би следвало да се съберат в една. Първенството приключва след три кръга. Твърде вероятно е да не е толкова натоварено след това. Всички до голяма степен понякога ни идва в повече, изхождайки от себе си. Наистина се справяме добре всички, за да допускаме да се изпокараме по между си.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 апр 2010 14:47

slavia_forever написа:Като цяло не виждам сериозен казус. Темата за сливането на идентичните теми е вече обсъден и не виждам, за какво толкова трябва да ескалираме споровете в скандали. Разбира се, че като има тема за "събрание в даден отбор" и отделна тема за "снимки за събранието", би следвало да се съберат в една. Първенството приключва след три кръга. Твърде вероятно е да не е толкова натоварено след това. Всички до голяма степен понякога ни идва в повече, изхождайки от себе си. Наистина се справяме добре всички, за да допускаме да се изпокараме по между си.

Коце,ставаше въпрос за "лично мнение"/като заглавие на темата/ на потребител.Няма как да сложа темата в "снимките от събранието днес?"Защото това "лично мнение" е по-специално и трябва да му се обърне внимание.После ме питат защо тази тема е свързана с друга,или изтрита...Какво да им обяснявам?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 апр 2010 15:08

Alternative написа:После ме питат защо тази тема е свързана с друга,или изтрита...Какво да им обяснявам?

Ами обясняваш, че сходните теми се сливат. Това го решавахме и преди, не е нещо ново.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 апр 2010 15:29

slavia_forever написа:
Alternative написа:После ме питат защо тази тема е свързана с друга,или изтрита...Какво да им обяснявам?

Ами обясняваш, че сходните теми се сливат. Това го решавахме и преди, не е нещо ново.

Съжалявам,че задълбавам тази тема,но имаше разлика в двете теми за да се събират в една.Както и да е,спирам да коментирам.
Изображение
Изображение

Върни се в “Модератори”