В конфронтации няма да влизам. Мисля, че съм прав, и няма да се извинявам на никого, дори и да се е разсърдил. Писна ми да се съгласявам със всичко!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Ticha написа:Очаквам до мача ни с Левски да остана сам да си пиша в нашия форум...имайки предвид отношението на нашите фенове към противника.![]()
Ако има за какво-не се съмнявай. Без причина няма да пипам никого, но в последните 2 дни прекаляват с глупостите и откровенните простотии!
kartago написа:Нещо не разбрах, колеги! Всички ме търсите да ви подкрепям, а вие не го направихте, когато съм абсолютно прав!!!!........... Четете и подминавате темата просто!...Явно чакате кой ще излезе "по-прав", ........страхотно!... Канарчето по принцип няма шансове, едно, че тръгна да лъже, второ, че с глобални модератори да се спори, не е правилния път!... А на всички останали?! "Благодаря" ви!...
Нищо, да ми махат правата тогава, щом нямам подкрепа, идва пацето, който е пич от всякъде!........Пожелавам ви ползотворна работа!.......
slavia_forever написа:Като цяло не виждам сериозен казус. Темата за сливането на идентичните теми е вече обсъден и не виждам, за какво толкова трябва да ескалираме споровете в скандали. Разбира се, че като има тема за "събрание в даден отбор" и отделна тема за "снимки за събранието", би следвало да се съберат в една. Първенството приключва след три кръга. Твърде вероятно е да не е толкова натоварено след това. Всички до голяма степен понякога ни идва в повече, изхождайки от себе си. Наистина се справяме добре всички, за да допускаме да се изпокараме по между си.
Alternative написа:После ме питат защо тази тема е свързана с друга,или изтрита...Какво да им обяснявам?
slavia_forever написа:Alternative написа:После ме питат защо тази тема е свързана с друга,или изтрита...Какво да им обяснявам?
Ами обясняваш, че сходните теми се сливат. Това го решавахме и преди, не е нещо ново.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост