kartago написа:Сега вече откровенно лъжеш! Много добре знаеш, че не изтрих темата, а я съединих с друга и ти тогава ми каза да не я пипам, но някак си удобно си изтрил поустовете! Освен това в предния си поуст написа:" П.П.Ботев Пловдив не ти е любим отбор,но както и да е...Да не споменавам колко хора от форума ми се оплакват,че им триеш темите без предупреждение,при положение,че няма нищо обидно в тях." Кои са толкова хора и по кой начин ти се оплакват, след като няма как да знаят кой им трие темите?! Защото ако ги няма тези хора, това пак си е откровенна лъжа!..........Слабо ме интересува твоето мнение, можеш да питаш Пловдив Пее и ШАЙЕН какво ми е мнението за "Ботев", те са много по-наясно, а твоите твърдения, че имам някакви тенденции срещу "Ботев", ще го отдам на болна фантазия и няма да го коментирам! Мога и да ти кажа наистина какво ми отношението към отбора ти, но защо да го правя?!....Ти си с мнение!
Да,но защо го направи след като нямаше нищо общо с темата"Снимки от събранието днес'"?Сравни двете теми и ми "кажи" дали имат нещо общо за да се събират?Факт е,че темата беше изтрита!Една друга тема botev/viewtopic.php?f=7&t=45445 беше директно изтрита.Впоследствие я заключих,защото започна да се спами в нея и беше на ръба да я изтрия...Нямам никакви болни фантазии,напротив-съвсем добронамерено се отнасям с хората.За Пловдив Пее не знам,но за Shyne има по-особенно мнение....все пак да не изпадам в подробности.Извинявам се на останалите колеги,че така пиша.Ако не ви харесва,мога да се оттегля-няма проблем.