Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Alternative » 26 апр 2010 16:37

kartago написа:Сега вече откровенно лъжеш! Много добре знаеш, че не изтрих темата, а я съединих с друга и ти тогава ми каза да не я пипам, но някак си удобно си изтрил поустовете! Освен това в предния си поуст написа:" П.П.Ботев Пловдив не ти е любим отбор,но както и да е...Да не споменавам колко хора от форума ми се оплакват,че им триеш темите без предупреждение,при положение,че няма нищо обидно в тях." Кои са толкова хора и по кой начин ти се оплакват, след като няма как да знаят кой им трие темите?! Защото ако ги няма тези хора, това пак си е откровенна лъжа!..........Слабо ме интересува твоето мнение, можеш да питаш Пловдив Пее и ШАЙЕН какво ми е мнението за "Ботев", те са много по-наясно, а твоите твърдения, че имам някакви тенденции срещу "Ботев", ще го отдам на болна фантазия и няма да го коментирам! Мога и да ти кажа наистина какво ми отношението към отбора ти, но защо да го правя?!....Ти си с мнение!

Да,но защо го направи след като нямаше нищо общо с темата"Снимки от събранието днес'"?Сравни двете теми и ми "кажи" дали имат нещо общо за да се събират?Факт е,че темата беше изтрита!Една друга тема botev/viewtopic.php?f=7&t=45445 беше директно изтрита.Впоследствие я заключих,защото започна да се спами в нея и беше на ръба да я изтрия...Нямам никакви болни фантазии,напротив-съвсем добронамерено се отнасям с хората.За Пловдив Пее не знам,но за Shyne има по-особенно мнение....все пак да не изпадам в подробности.Извинявам се на останалите колеги,че така пиша.Ако не ви харесва,мога да се оттегля-няма проблем.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2010 16:46

Ами защото сигурно беше твоя работа да направиш една тема за събранието, където и да се пускат снимките, и да си казват "Личното мнение" ( междувпрочем нарушава т.5) и всичко свързано със събранието, а не на всеки две минути да се пуска "различна" тема. Първия път му изтрих темата, защото имаше обидни квалификации ( буфери и т.н., за което предполагам, автора не ти е споделил), втория път както виждаш не я пипнах. Последната тема, която цитираш си е откровенно провокативна и логично е после да се оспами и да тръгнат обиди и псувни. Искам да ти кажа, че съм служил в Пловдив, даже бяхме в една рота със Зайцев, играехме в един отбор, така че, е повече от логична симпатията ми към града ви и отборите! Повече няма какво да коментирам!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 26 апр 2010 16:55

kartago написа:Ами защото сигурно беше твоя работа да направиш една тема за събранието, където и да се пускат снимките, и да си казват "Личното мнение" ( междувпрочем нарушава т.5) и всичко свързано със събранието, а не на всеки две минути да се пуска "различна" тема. Първия път му изтрих темата, защото имаше обидни квалификации ( буфери и т.н., за което предполагам, автора не ти е споделил), втория път както виждаш не я пипнах. Последната тема, която цитираш си е откровенно провокативна и логично е после да се оспами и да тръгнат обиди и псувни. Искам да ти кажа, че съм служил в Пловдив, даже бяхме в една рота със Зайцев, играехме в един отбор, така че, е повече от логична симпатията ми към града ви и отборите! Повече няма какво да коментирам!

Добре как може да е една и съща тема "Пускане на снимки" и "Лично мнение" при положение,че това лично мнение дълбоко засяга определена тема.С какво нарушава точка 5?Нямам обяснение...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2010 17:03

Alternative написа:
kartago написа:Ами защото сигурно беше твоя работа да направиш една тема за събранието, където и да се пускат снимките, и да си казват "Личното мнение" ( междувпрочем нарушава т.5) и всичко свързано със събранието, а не на всеки две минути да се пуска "различна" тема. Първия път му изтрих темата, защото имаше обидни квалификации ( буфери и т.н., за което предполагам, автора не ти е споделил), втория път както виждаш не я пипнах. Последната тема, която цитираш си е откровенно провокативна и логично е после да се оспами и да тръгнат обиди и псувни. Искам да ти кажа, че съм служил в Пловдив, даже бяхме в една рота със Зайцев, играехме в един отбор, така че, е повече от логична симпатията ми към града ви и отборите! Повече няма какво да коментирам!

Добре как може да е една и съща тема "Пускане на снимки" и "Лично мнение" при положение,че това лично мнение дълбоко засяга определена тема.С какво нарушава точка 5?Нямам обяснение...

Ами затова ти казвам, че трябваше да има една тема "Събрание......за "Ботев" Пловдив" ( не знам какво точно са се събирали) и всички подробности ОКОЛО това събрание, мнения, снимки, коментарии дори и "Лични мнения" да са включени там, какво толкова не разбираемо казвам, мама му стара?! Нали същото правим и за мачовете, за определен мач, всички мнения се пишат там, ама сега отделна тема за вратаря, за президента, за съдията, за резервите, защо не си вземем този, представяш ли си на какво ще заприлича форума?! Кое в заглавието на темата "Лично мнение" е насочващо и конкретно, че не мога да се сетя?! За КАКВО лично мнение?! ...... Ама хайде пак, нали тежък период карате, да влизаме в положението......

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 26 апр 2010 17:07

kartago написа:
Alternative написа:

Ами затова ти казвам, че трябваше да има една тема "Събрание......за "Ботев" Пловдив" ( не знам какво точно са се събирали) и всички подробности ОКОЛО това събрание, мнения, снимки, коментарии дори и "Лични мнения" да са включени там, какво толкова не разбираемо казвам, мама му стара?! Нали същото правим и за мачовете, за определен мач, всички мнения се пишат там, ама сега отделна тема за вратаря, за президента, за съдията, за резервите, защо не си вземем този, представяш ли си на какво ще заприлича форума?! Кое в заглавието на темата "Лично мнение" е насочващо и конкретно, че не мога да се сетя?! За КАКВО лично мнение?! ...... Ама хайде пак, нали тежък период карате, да влизаме в положението......

Ами щом не можеш да ме разбереш,какво има да коментираме...Периода вече е хубав.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 26 апр 2010 18:40

Очаквам до мача ни с Левски да остана сам да си пиша в нашия форум...имайки предвид отношението на нашите фенове към противника. :roll: :lol:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 апр 2010 20:09

Ticha написа:Очаквам до мача ни с Левски да остана сам да си пиша в нашия форум...имайки предвид отношението на нашите фенове към противника. :roll: :lol:

Ако има за какво-не се съмнявай. Без причина няма да пипам никого, но в последните 2 дни прекаляват с глупостите и откровенните простотии! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 апр 2010 04:03

Нещо не разбрах, колеги! Всички ме търсите да ви подкрепям, а вие не го направихте, когато съм абсолютно прав!!!!........... Четете и подминавате темата просто!...Явно чакате кой ще излезе "по-прав", ........страхотно!... Канарчето по принцип няма шансове, едно, че тръгна да лъже, второ, че с глобални модератори да се спори, не е правилния път!... А на всички останали?! "Благодаря" ви!...

Нищо, да ми махат правата тогава, щом нямам подкрепа, идва пацето, който е пич от всякъде!........Пожелавам ви ползотворна работа!.......

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 апр 2010 04:10

Аз 3 пъти го четох и не разбрах за какво толкова се карате
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 апр 2010 04:17

rhaegar написа:Аз 3 пъти го четох и не разбрах за какво толкова се карате

За нищо пич! Проблема е, че когато искат моето мнение, всички са активни!.......... А когато например трябва да ме защитят, нещо никакви ги няма!.... И на мен ми писна!...

Върни се в “Модератори”