slavia_forever написа:rhaegar написа:на мене гаджето ми вика "говедо"
Ти банна ли я?
Въпроса не е дали, а къде !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavia_forever написа:rhaegar написа:на мене гаджето ми вика "говедо"
Ти банна ли я?
slavia_forever написа:Cesc Fabregas написа:Абе...с тва изказване не съм особено съгласен, ама...Вие си решете
Първосигнално погледнато си напълно прав, но погледнато от педагогична гледна точка е видно, че има изтърпяване на наказание от 3 месеца до момента, без да заобикаля БАН-а. Научил се е, че не е правилно! Заради това се извинява чрез друг, за да не влезе отново в нарушение. След като се случва това значи и ние имаме някакъв принос, за този му "нов" подход, което означава, че сме направили и нещо добро и за него самия, а и за форума на практика. А грешките сме ги допускали всички. Марти, ти знаеш, колко е лесно човек да изпусне нервите си! След като го е направил по този груб начин и е изчакал 3 месеца, като после е осъзнал грешката си и ни моли за извинение чрез друг, смятам че има право на втори шанс. Но нека всички да си кажат мнението.
Cesc Fabregas написа:slavia_forever написа:rhaegar написа:на мене гаджето ми вика "говедо"
Ти банна ли я?
Въпроса не е дали, а къде !![]()
![]()
![]()
Cesc Fabregas написа:Добре, но направи ли нова подобна глупост-хвръква завинаги!Съгласен ли си?
slavia_forever написа:[offtopic]Току виж се похвали, че е използвал тухла-черворка.[/offtopic]
slavia_forever написа:Баннат потребител, чието наказание тече от 3 месеца е попитал извинявайки се за изявите си, дали може да му бъде премахнат БАН-а. Ако този, който го е баннал е съгласен, може да му го махнем. Все пак баннатият е намерил начин да не заобикаля БАН, а да пита чрез друг потребител, което се случва рядко, но е правилния начин. Ето и цитат от кореспонденцията:slavia_forever написа:joker1912 написа:здрасти един колега ме помоли да попитам кога ще му махнете БАН от 3 месеца е ника му е CanariesUltrasFront !! Извинява се от мое име !!
Благодаря предварително !!
Написал е долното, което му е донесло перманентен БАН.
"На майка ви *****та мародерска нещастна.Умрете всичкиговеда в адски мъки!"
Ще попитам дали този, който го е баннал, приема ли извинението му и ще ти кажа.
Cesc Fabregas написа:rhaegar написа:Не съм го банвал аз...........ама то на мене гаджето ми вика "говедо", та на някой от форума ли да се сърдя.
![]()
![]()
![]()
някои си викат "слънце", "пиленце", "котенце", а ти си "говедо"!
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост