Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Alternative » 23 апр 2010 11:36

rhaegar написа:Той не прави нищо умно, прави го нагло. Мазно и дразнещо. Лазещо по нервите от месеци. Ако постоянно провокиране и дразнене на другите потребители на форума не е причина за бан-не знам кое е. Да не говорим, че като го предупреждаваме, той явно ни мисли за идиоти и не разбира от дума.
Колкото до мненията на други хора, които съм трил-съдържали са негово мнение като цитат и ако бяха останали, щяха да ги видят още хора, да почнат едни псувни и за това ги изтрих. Не е бил обиждан, псуван или нещо подобно, че другите да са били за бан. Оставих неговото мнение, за да му взема IP-тата.

Защо ли ми е така познато това което написа.Имах същите проблеми с един такъв "образ".ИзображениеИма хора които влизат с явната цел да се заяждат с останалите потребители.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 23 апр 2010 22:19

slavia_forever написа:мога да съм в състояние, да приема за правилно, покана за МОДЕРАТОР в Гонг, която да не се знае дали е приета, вече в рамките на няколко дни. Още повече, че човекът е бил модератор в нашия форум!

П.С. Това не означава, че съм против него. Напротив, доверявам се на Петьо, който го е проучил по мненията му. Все пак съм в правото си да съм мнителен и да питам.

Ako има някакво развитие, аз ще съм първият човек, който ще напише тук. Всъщност, официално аз не съм го питала, просто помолих Скери, да пита как стоят при него нещата сега,за да видим дали има време и желание...
Но официално, с покана за мод, не съм се обръщала към него.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 апр 2010 19:01

Искам да направя едно учочнение за една тема с колегата Kartago.botev/viewtopic.php?f=7&t=45939.Видях,че е пренасочена в една друга тема/"Снимки от събранието днес"/ която не се съпоставя с това "лично мнение".Ако може да я оставим,ще изчакам до довечера кои теми се допълват и ще ги събера.Разбира се ако пуснат една и съща тема на момента я събирам с друга.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 апр 2010 20:18

Баннат потребител, чието наказание тече от 3 месеца е попитал извинявайки се за изявите си, дали може да му бъде премахнат БАН-а. Ако този, който го е баннал е съгласен, може да му го махнем. Все пак баннатият е намерил начин да не заобикаля БАН, а да пита чрез друг потребител, което се случва рядко, но е правилния начин. Ето и цитат от кореспонденцията:

slavia_forever написа:
joker1912 написа:здрасти един колега ме помоли да попитам кога ще му махнете БАН от 3 месеца е ника му е CanariesUltrasFront !! Извинява се от мое име !!
Благодаря предварително !!

Написал е долното, което му е донесло перманентен БАН.
"На майка ви *****та мародерска нещастна.Умрете всичкиговеда в адски мъки!"

Ще попитам дали този, който го е баннал, приема ли извинението му и ще ти кажа.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 апр 2010 20:20

slavia_forever написа:Баннат потребител, чието наказание тече от 3 месеца е попитал извинявайки се за изявите си, дали може да му бъде премахнат БАН-а. Ако този, който го е баннал е съгласен, може да му го махнем. Все пак баннатият е намерил начин да не заобикаля БАН, а да пита чрез друг потребител, което се случва рядко, но е правилния начин. Ето и цитат от кореспонденцията:

slavia_forever написа:
joker1912 написа:здрасти един колега ме помоли да попитам кога ще му махнете БАН от 3 месеца е ника му е CanariesUltrasFront !! Извинява се от мое име !!
Благодаря предварително !!

Написал е долното, което му е донесло перманентен БАН.
"На майка ви *****та мародерска нещастна.Умрете всичкиговеда в адски мъки!"

Ще попитам дали този, който го е баннал, приема ли извинението му и ще ти кажа.

Абе...с тва изказване не съм особено съгласен, ама... :roll: Вие си решете :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2010 20:24

Не съм го банвал аз...........ама то на мене гаджето ми вика "говедо", та на някой от форума ли да се сърдя.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 апр 2010 20:33

rhaegar написа:Не съм го банвал аз...........ама то на мене гаджето ми вика "говедо", та на някой от форума ли да се сърдя.

:lol: :lol: :lol: :lol: някои си викат "слънце", "пиленце", "котенце", а ти си "говедо"! :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 апр 2010 20:36

Cesc Fabregas написа:Абе...с тва изказване не съм особено съгласен, ама... :roll: Вие си решете :roll:

Първосигнално погледнато си напълно прав, но погледнато от педагогична гледна точка е видно, че има изтърпяване на наказание от 3 месеца до момента, без да заобикаля БАН-а. Научил се е, че не е правилно! Заради това се извинява чрез друг, за да не влезе отново в нарушение. След като се случва това значи и ние имаме някакъв принос, за този му "нов" подход, което означава, че сме направили и нещо добро и за него самия, а и за форума на практика. А грешките сме ги допускали всички. Марти, ти знаеш, колко е лесно човек да изпусне нервите си! След като го е направил по този груб начин и е изчакал 3 месеца, като после е осъзнал грешката си и ни моли за извинение чрез друг, смятам че има право на втори шанс. Но нека всички да си кажат мнението.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 апр 2010 20:37

rhaegar написа:на мене гаджето ми вика "говедо"

Ти банна ли я? :?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2010 20:38

Cesc Fabregas написа:
rhaegar написа:Не съм го банвал аз...........ама то на мене гаджето ми вика "говедо", та на някой от форума ли да се сърдя.

:lol: :lol: :lol: :lol: някои си викат "слънце", "пиленце", "котенце", а ти си "говедо"! :lol: :lol: :lol:

[offtopic]След 4 години тия работи изчезват :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Модератори”