Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 апр 2010 20:01

slavia_forever написа:
Cesc Fabregas написа:
slavia_forever написа:Държа да вметна, че можем да банваме единствено и само когато има конкретна причина, която можем да копираме в "причина за БАН" и при въпрос, можем да аргументираме като се позовем на точки от правилата.

Защо няма точка в такъв случай, че никой няма да провокира умишлено, още повече ПЕРМАНЕНТНО? :? :roll:

Така е, но съгласи се, че не може да бъде изгонен някой и после като се попита някой от нас на лична и ние трябва да му обясним за какво сме го баннале, да казваме че е провокация. И като пита какво съм провокирал и кой, да не можем да обясним КОНКРЕТНО. По тази логика знаеш ли колко хора бих изгонил, но като няма как да докажа провокация, ги оставям за момента и просто трия мнения, докато не намеря доказателствен цитат, за който като ги банна и после да мога да копирам в "причина за БАН".

Аз писах, че на тоя дебил не мога да му насмогна да му изтрия всичките мнения...нищио, да се надяваме, че няма да пише тук повече! Както каза WC на Сашо Диков един път:
"Разбери, ти си вреден за футбола!" (в случая-форума) :? :lol: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 22 апр 2010 21:33

Колеги, за сега Пацето каза, че все още мисли дали да се върне, нека да му дадем малко време ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 апр 2010 21:47

SkArY_9 написа:Колеги, за сега Пацето каза, че все още мисли дали да се върне, нека да му дадем малко време ;)

Да разбираме ли, че Paceto не е наясно, какво иска?! :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 апр 2010 21:51

Cesc Fabregas написа: Както каза WC на Сашо Диков един път:
"Разбери, ти си вреден за футбола!" (в случая-форума) :? :lol: ;)

Ами да, Венци Стефанов си говори "щуротии", но ние си имаме ясни правила и всеки уважаващ себе си модератор, трябва да може да обосновава дейсвията си и това не подлежи на съмнение.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 22 апр 2010 22:40

slavia_forever написа:
SkArY_9 написа:Колеги, за сега Пацето каза, че все още мисли дали да се върне, нека да му дадем малко време ;)

Не мога да ти кажа.
Към момента това ми каза.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 апр 2010 22:55

SkArY_9 написа:
slavia_forever написа:

Не мога да ти кажа.
Към момента това ми каза.

stenly?! Ти наясно ли си с paceto? Не мога да съм в състояние, да приема за правилно, покана за МОДЕРАТОР в Гонг, която да не се знае дали е приета, вече в рамките на няколко дни. Още повече, че човекът е бил модератор в нашия форум!

П.С. Това не означава, че съм против него. Напротив, доверявам се на Петьо, който го е проучил по мненията му. Все пак съм в правото си да съм мнителен и да питам.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2010 00:53

slavia_forever написа:
Cesc Fabregas написа:
slavia_forever написа:Държа да вметна, че можем да банваме единствено и само когато има конкретна причина, която можем да копираме в "причина за БАН" и при въпрос, можем да аргументираме като се позовем на точки от правилата.

Защо няма точка в такъв случай, че никой няма да провокира умишлено, още повече ПЕРМАНЕНТНО? :? :roll:

Така е, но съгласи се, че не може да бъде изгонен някой и после като се попита някой от нас на лична и ние трябва да му обясним за какво сме го баннале, да казваме че е провокация. И като пита какво съм провокирал и кой, да не можем да обясним КОНКРЕТНО. По тази логика знаеш ли колко хора бих изгонил, но като няма как да докажа провокация, ги оставям за момента и просто трия мнения, докато не намеря доказателствен цитат, за който като ги банна и после да мога да копирам в "причина за БАН".

Ако има наглоста да пита на лична-пратете го към мен или към Марти-ще му обясним съвсем добре за какво иде реч. Той ако си мисли, че ще ни прави на идиоти, съвсем не е познал. То се трае, ама до време. Щом и на обикновените потребители им писна от неговите провокации, какво остава за нас, дето сме длъжни да му ги следим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2010 01:18

rhaegar,
не е така, пич! И мене доста хора ме дразнят, откровенно са писали срещу мене, заплашвали са, че ще ме отстранят от модераторския пост, ще ми махнат заплатата! Но още са във форума! Трябва причина! И то трябва такава причина, за да не се налага, да го препращаме към тебе и Марти, а да можем да му отговорим всички! Да, пак казвам, въобще не ми липсва, провокатор е, но го прави умно! Онзи ден, Коцето банира един много печен пич, когото много харесва, но.........правилата са за всички! А най-вече са за нас! Ако ние не даваме пример, няма как да стане! Конкретно в днешната тема, ами така например си мисли човека, какво да направим, че не съвпада с вашето мнение, и с мнението на други потребители?! Но с нищо не нарушава правилата! Това е факта! Да, аз изтрих темата, защото също много отдавна го наблюдавам, и знам, че е провокатор, но защо да го санкционирам като нямам причина?! Защото си трил мненята на други потребители?! Ами проблема е в тях! Да не кажа, че факта, че някой ги провокира не ги оправдава да не спазват правилата и някои от тях бяха за БАН за разлика от него!... Защото той го прави умно, а те се поддават на провокацията му!....Пак казвам, не ми е до този, а до това как работим, принципа на работата ни! Трябва да сме безупречни, защото, ако този изкара още 200 динамични ай пи-та, ще има право на много претенции!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 апр 2010 10:08

kartago написа:но защо да го санкционирам като нямам причина?! Защото си трил мненята на други потребители?! Ами проблема е в тях! Да не кажа, че факта, че някой ги провокира не ги оправдава да не спазват правилата и някои от тях бяха за БАН за разлика от него!... Защото той го прави умно, а те се поддават на провокацията му!....

Точно това имам предвид и последно се опитах да го обясня и в темата за модераторската помощ. Много потребители го отнасят, което е целта на други, които остават.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2010 11:19

Той не прави нищо умно, прави го нагло. Мазно и дразнещо. Лазещо по нервите от месеци. Ако постоянно провокиране и дразнене на другите потребители на форума не е причина за бан-не знам кое е. Да не говорим, че като го предупреждаваме, той явно ни мисли за идиоти и не разбира от дума.
Колкото до мненията на други хора, които съм трил-съдържали са негово мнение като цитат и ако бяха останали, щяха да ги видят още хора, да почнат едни псувни и за това ги изтрих. Не е бил обиждан, псуван или нещо подобно, че другите да са били за бан. Оставих неговото мнение, за да му взема IP-тата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Модератори”