Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 апр 2010 20:45

Кво стана с paceto? Измисли ли дали ще се връща в екипа?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2010 14:40

Днеска вече нашият добър познайник isengard прекали и го отнесе по всичките си IP-та завинаги. Ако все пак се появи отнякъде, ще го познаете по мнения от типа "вечно втори сме и сме слаби, но това е нашата съдба", директно го "отстрелвайте".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 апр 2010 17:55

rhaegar написа:Днеска вече нашият добър познайник isengard прекали и го отнесе по всичките си IP-та завинаги. Ако все пак се появи отнякъде, ще го познаете по мнения от типа "вечно втори сме и сме слаби, но това е нашата съдба", директно го "отстрелвайте".

Ако ти кажа от колко време го чакам да сбърка, надали ще ми повярваш. Не знам дали забеляза, колега, но той няма нито едно друго оставено мнение в нашия раздел. Аз ги унищожавам без да ги чета изобщо! :P :oops: :lol: 8-)
П.П. Ти си му направил услуга, сега тъпанарят ще може да почне да ходи на училище най-накрая, че като му гледах правописа...леле Боже! :shock: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2010 18:15

Днеска вече прекали-щом и другите потребители почнаха да се дразнят. А и то не е лошо да ходи на училище-току виж научил и нещо друго полезно, освен правописа.

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 апр 2010 18:49

rhaegar написа:Днеска вече прекали-щом и другите потребители почнаха да се дразнят. А и то не е лошо да ходи на училище-току виж научил и нещо друго полезно, освен правописа.

Искам само да отбележа, че и днес нямаше практически за какво да се накаже. Понеже аз изтрих темата, видях, че е провокативна, но на практика нямаше за какво да се захване човек за да го изрита. Виждам, че провокира и лично нямам нищо против да го разкарате, просто отбелязвам факта, че и знае как да го прави.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 апр 2010 18:52

kartago написа:
rhaegar написа:Днеска вече прекали-щом и другите потребители почнаха да се дразнят. А и то не е лошо да ходи на училище-току виж научил и нещо друго полезно, освен правописа.

Искам само да отбележа, че и днес нямаше практически за какво да се накаже. Понеже аз изтрих темата, видях, че е провокативна, но на практика нямаше за какво да се захване човек за да го изрита. Виждам, че провокира и лично нямам нищо против да го разкарате, просто отбелязвам факта, че и знае как да го прави.

Да, Петьо, и ти си прав! Никой обаче не може да е 24/7 на линия, за да му трие всеки един поуст, и като остават, пораждат напрежение, и става верижна реакция... ;) Иначе както казах, и ти също си прав! :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2010 19:09

Аз съм трил и постовете на други хора, които му казват да млъкне и че дразни. То неговото става с натрупване от месеци на едно и също, не че някоя моментна реплика е супер обидна.

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 апр 2010 19:43

Държа да вметна, че можем да банваме единствено и само когато има конкретна причина, която можем да копираме в "причина за БАН" и при въпрос, можем да аргументираме като се позовем на точки от правилата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 апр 2010 19:45

slavia_forever написа:Държа да вметна, че можем да банваме единствено и само когато има конкретна причина, която можем да копираме в "причина за БАН" и при въпрос, можем да аргументираме като се позовем на точки от правилата.

Защо няма точка в такъв случай, че никой няма да провокира умишлено, още повече ПЕРМАНЕНТНО? :? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 апр 2010 19:53

Cesc Fabregas написа:
slavia_forever написа:Държа да вметна, че можем да банваме единствено и само когато има конкретна причина, която можем да копираме в "причина за БАН" и при въпрос, можем да аргументираме като се позовем на точки от правилата.

Защо няма точка в такъв случай, че никой няма да провокира умишлено, още повече ПЕРМАНЕНТНО? :? :roll:

Така е, но съгласи се, че не може да бъде изгонен някой и после като се попита някой от нас на лична и ние трябва да му обясним за какво сме го баннале, да казваме че е провокация. И като пита какво съм провокирал и кой, да не можем да обясним КОНКРЕТНО. По тази логика знаеш ли колко хора бих изгонил, но като няма как да докажа провокация, ги оставям за момента и просто трия мнения, докато не намеря доказателствен цитат, за който като ги банна и после да мога да копирам в "причина за БАН".
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Модератори”