stenly написа:Хaaaaaaaa някой имал имен ден! Да си жив и здравпък бонбоните...
мерси!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stenly написа:Хaaaaaaaa някой имал имен ден! Да си жив и здравпък бонбоните...

stenly написа:Предполагам, че повечето сте наясно вече, но paceto отново е на линия.
Не съм сигурна, че в момента форума се нуждае от още един глобален мод, но поне го познаваме и знаем, че се справя добре. Ако мислите, че може да ни бъде от помощ и ще е повече полезен, отколкото да си пречим (защото и това го има, когато модовете са много) спокойно мога да го поканя да се върне и отново да стане част от екипа, защото той е на линия.
kartago написа:stenly написа:Предполагам, че повечето сте наясно вече, но paceto отново е на линия.
Не съм сигурна, че в момента форума се нуждае от още един глобален мод, но поне го познаваме и знаем, че се справя добре. Ако мислите, че може да ни бъде от помощ и ще е повече полезен, отколкото да си пречим (защото и това го има, когато модовете са много) спокойно мога да го поканя да се върне и отново да стане част от екипа, защото той е на линия.
Нарочно не отговорих по-рано, за да се убедя! Значи пичове, казвам ви го на всички вас, както сме сега модератори, от Андро, от Стенли, така това е човека, който постави "А и Б" на този форум! Аз го наблюдавам две седмици и ви казвам, че даже е по-добър и от мене! Искам всички вие които ме уважавате, да ми повярвате! Щом съм го казал, няма да е случайно! Стенли, с голямо удоволствие ще бъда колега на този човек! След като се е върнал, и му следя мненията две седмици! Но това е човека, който е работил наистина за правенето на форума! Ако както толкова "силно" търсеше моето мнение! Просто той винаги си е бил един от нас! Дано да сме му оправдали идеята! Искам всички които ме уважават, да дадат добро, и да имаме нов умен мод, зелен, защото трябва да е такъв! Аз лично много го уважавам!....Благодаря ви предварително, приятели!.................( това не означава, че не се сърдя и не съм в ъгъла!!!!!!!!)............
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост