Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 апр 2010 19:53

stenly написа:Хaaaaaaaa някой имал имен ден! Да си жив и здрав :) пък бонбоните... :mrgreen:

мерси! :) Бонбоните вече ги изядох... :oops:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 апр 2010 20:07

Форума нещо не работи както трябва! Показва разбъркано мненията, не последоватено както са поустнати!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 апр 2010 20:13

Да, и при мен не е наред, има го този проблем и при разни други хора! :roll: :? ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 14 апр 2010 20:38

При мен е наред :?

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 14 апр 2010 22:14

Хм... много странно, при мен всичко е ОК...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 апр 2010 23:24

Честит имен ден и от мен ! Наздраве!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 15 апр 2010 18:02

Нещо става със сайта!Писах мнение след поста на потребител,когато изпратих това мнение ми излезна преди него :o Вече на два пъти ми се случва...Да не е заговор срещу мен?! :o :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 15 апр 2010 18:49

Сигнализирах за това, надявам се бъде поправено бързо.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 апр 2010 02:34

stenly написа:Предполагам, че повечето сте наясно вече, но paceto отново е на линия.
Не съм сигурна, че в момента форума се нуждае от още един глобален мод, но поне го познаваме и знаем, че се справя добре. Ако мислите, че може да ни бъде от помощ и ще е повече полезен, отколкото да си пречим (защото и това го има, когато модовете са много) спокойно мога да го поканя да се върне и отново да стане част от екипа, защото той е на линия.

Нарочно не отговорих по-рано, за да се убедя! Значи пичове, казвам ви го на всички вас, както сме сега модератори, от Андро, от Стенли, така това е човека, който постави "А и Б" на този форум! Аз го наблюдавам две седмици и ви казвам, че даже е по-добър и от мене! Искам всички вие които ме уважавате, да ми повярвате! Щом съм го казал, няма да е случайно! Стенли, с голямо удоволствие ще бъда колега на този човек! След като се е върнал, и му следя мненията две седмици! Но това е човека, който е работил наистина за правенето на форума! Ако както толкова "силно" търсеше моето мнение! Просто той винаги си е бил един от нас! Дано да сме му оправдали идеята! Искам всички които ме уважават, да дадат добро, и да имаме нов умен мод, зелен, защото трябва да е такъв! Аз лично много го уважавам!....Благодаря ви предварително, приятели!.................( това не означава, че не се сърдя и не съм в ъгъла!!!!!!!!)............

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 апр 2010 12:52

kartago написа:
stenly написа:Предполагам, че повечето сте наясно вече, но paceto отново е на линия.
Не съм сигурна, че в момента форума се нуждае от още един глобален мод, но поне го познаваме и знаем, че се справя добре. Ако мислите, че може да ни бъде от помощ и ще е повече полезен, отколкото да си пречим (защото и това го има, когато модовете са много) спокойно мога да го поканя да се върне и отново да стане част от екипа, защото той е на линия.

Нарочно не отговорих по-рано, за да се убедя! Значи пичове, казвам ви го на всички вас, както сме сега модератори, от Андро, от Стенли, така това е човека, който постави "А и Б" на този форум! Аз го наблюдавам две седмици и ви казвам, че даже е по-добър и от мене! Искам всички вие които ме уважавате, да ми повярвате! Щом съм го казал, няма да е случайно! Стенли, с голямо удоволствие ще бъда колега на този човек! След като се е върнал, и му следя мненията две седмици! Но това е човека, който е работил наистина за правенето на форума! Ако както толкова "силно" търсеше моето мнение! Просто той винаги си е бил един от нас! Дано да сме му оправдали идеята! Искам всички които ме уважават, да дадат добро, и да имаме нов умен мод, зелен, защото трябва да е такъв! Аз лично много го уважавам!....Благодаря ви предварително, приятели!.................( това не означава, че не се сърдя и не съм в ъгъла!!!!!!!!)............

След като така си преценил, и си толкова убеден, аз ти вярвам на преценката и нямам нищо против. ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Модератори”