stenly написа:Casper, ясно, сега разбрах. Смятам, че сме повече на едно мнение, отколкото обратното
Точно така!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stenly написа:Casper, ясно, сега разбрах. Смятам, че сме повече на едно мнение, отколкото обратното
stenly написа:Явно има някакви много сериозни разминавания.
1. Когато питам дали има нужда от нов глобален, това не означава, че веднага ще бъде назначен, а просто да бъде обсъден въпросът, защото както и самият Скери каза след 2 месеца няма да можем да разчитаме на него, а лятото много от хората ще си вземат отпуските. Скери си върши страхотно работата, а отсъствието му, ще се усети осезателно. Това в НИКАКЪВ случай не означава, че е момента имаме нужда от нов или че сегашните не си вършат работата - напротив. Точно обратното.
2. Paceto - също е много добър мод. Това че замина преди около година го лиши от правата му, но той въпреки това се справяше много добре. Общият брой мнения във форума изобщо не може да се взима като довод, защото и аз не споделям мнението си за Левски, ЦСКА, Литекс, Бербатов и т.н. във форума.
3. Не разбирам логиката, да се назначава нов зелен мод, който тепърва да навлиза, като има готов такъв.
4. Скери, изчакай преди да говориш с него, не бързай, по-добре да премислим нещата.
5. Сеск и Каспер, за Черно море написах преди няколко дни нещо, ще ви помоля да проявите маааалко търпение още.
6. Надявам се Картаго също да вземе отношение, мнението ти е важно за мен и форума.
kartago написа:Да бе да...........и после пак шамари, дърпане на уши и наказан в ъгъла.......... Тц, неща.......по-добре да си трайкам аз......![]()
![]()

SHYNE написа:и ти ли напускаш бре
SHYNE написа:и ти ли напускаш бре
Cesc Fabregas написа:SHYNE написа:и ти ли напускаш бре
Ще банна целия форум и после ще си модерирам сам моите мнения!
Cesc Fabregas написа:SHYNE написа:и ти ли напускаш бре
Ще банна целия форум и после ще си модерирам сам моите мнения!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост