Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 08 апр 2010 22:26

че той няма пак да си хвана шапката и да си бие камшика?

Ами, аз говорих с преди миналата година, той ми каза, че не е знаел, че правата му ги няма вече.
Проблема беше, че той лятото беше в чужбина.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 апр 2010 22:29

Ако има нов "зелен" мод, според мен трябва да е нов! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 апр 2010 23:05

Аз се чудех, той защо изчезна и не се обади, а той бил в чужбина.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 апр 2010 23:07

SkArY_9 написа:
че той няма пак да си хвана шапката и да си бие камшика?

Ами, аз говорих с преди миналата година, той ми каза, че не е знаел, че правата му ги няма вече.
Проблема беше, че той лятото беше в чужбина.

E правата му не са махнати миналата година , а скоро??? :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 апр 2010 23:14

Точно миналата година са му махнати правата.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 апр 2010 08:15

а в чужбина компютри няма ли? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 09 апр 2010 10:26

Относно Paceto, аз мисля че е добър модератор. Но фактът , че е регистриран повече от година а има само около 300 мнения, говори за активноста му в тоя форум. Да не говорим , че правата му (или поне надписа Модератор, под никнейма му) бяха махнати на 15 март т.г. (спр. стр.340 от Заседание). И, ако все пак се завърне отново в екипа, моята забележка към него е да бъде по-активен , както във форума така и в "Заседание". Не знам дали има нужда от нов глобален, но смятам че той има познанията и ще е от полза, стига да иска да помага.
Предполагам, че това няма да е някаква пречка, да се назначи и Модератор на форум "Черно море", където явно има нужда от такъв.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 09 апр 2010 11:16

Явно има някакви много сериозни разминавания.
1. Когато питам дали има нужда от нов глобален, това не означава, че веднага ще бъде назначен, а просто да бъде обсъден въпросът, защото както и самият Скери каза след 2 месеца няма да можем да разчитаме на него, а лятото много от хората ще си вземат отпуските. Скери си върши страхотно работата, а отсъствието му, ще се усети осезателно. Това в НИКАКЪВ случай не означава, че е момента имаме нужда от нов или че сегашните не си вършат работата - напротив. Точно обратното.
2. Paceto - също е много добър мод. Това че замина преди около година го лиши от правата му, но той въпреки това се справяше много добре. Общият брой мнения във форума изобщо не може да се взима като довод, защото и аз не споделям мнението си за Левски, ЦСКА, Литекс, Бербатов и т.н. във форума.
3. Не разбирам логиката, да се назначава нов зелен мод, който тепърва да навлиза, като има готов такъв.
4. Скери, изчакай преди да говориш с него, не бързай, по-добре да премислим нещата.
5. Сеск и Каспер, за Черно море написах преди няколко дни нещо, ще ви помоля да проявите маааалко търпение още.
6. Надявам се Картаго също да вземе отношение, мнението ти е важно за мен и форума. :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 09 апр 2010 11:48

Стенли, мисля че не си ме разбрала правилно. Както виждаш,аз не съм казвал, че е задължително или не, да има нов зелен мод. За Paceto, също написах че е добър модератор и ще имаме полза от него. И, като казах че има малко мнения, не съм имал в предвид някакви отношения към клубове и състезатели, а отношение спрямо форума.Става въпрос за съвети, забележки и споделяне на вижданията си, най-вече към потребителите, а също и към нас модовете (поне, такива са ми спомените от предишния му модераторски престой). За форума на Черно море споменах, просто като факт, а не че давам зор. Просто да се знае, че едното няма да бъде за сметка на другото.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 09 апр 2010 12:08

Casper, ясно, сега разбрах. Смятам, че сме повече на едно мнение, отколкото обратното ;)
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Модератори”