rhaegar написа:Тук.
Това не го разбрах.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Тук.
slavia_forever написа:rhaegar написа:Тук.
Това не го разбрах.

slavia_forever написа:rhaegar написа:Тук.
Това не го разбрах.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

znae6 koy написа:Тъжно е наистина да гледаш как човек за който си мислил,че не стои на страната на глупоста почва да я брани по еничарски,с Бан или както се казва до корен премахва противниците и.Сам виждаш или не искаш да видиш,че не дава нито едно смислено обяснение за какво ми е сложил бан.Естествено,че моето "закононарушение"е следствие от неговото,но кой да види до там?
slavia_forever написа:znae6 koy написа:Тъжно е наистина да гледаш как човек за който си мислил,че не стои на страната на глупоста почва да я брани по еничарски,с Бан или както се казва до корен премахва противниците и.Сам виждаш или не искаш да видиш,че не дава нито едно смислено обяснение за какво ми е сложил бан.Естествено,че моето "закононарушение"е следствие от неговото,но кой да види до там?
Това е Ботев Шампион, Ботев Форевър, Ботев Ф има няколко рега само от днес. Вече започна да си пише на обща и ако някой не е тук да трие след него, ще ни злепоставя постоянно. Бесен съм. Със Alternative си писахме на скайпа, но колкото и да се координираме, няма оправия явно.
Дарина, програмистите или и някой все пак трябва да помисли по въпроса с бановете. С Асен двамата се занимаваме половин ден само с него! Няма как да работим по действията, персонално само на един потребител и да сме безсилни.

SkArY_9 написа:Преди малко му баннах още един ник
slavia_forever написа:SkArY_9 написа:Преди малко му баннах още един ник
Любо, борим се като прасе с тиква.![]()
Явно някои заобикалящи потребители, все още са доста неориентирани. Ако имаха малко повече акъл, нямаше да злоупотребяват самостоятелно с динамичното ай пи, за да се доказват самосиндикално, колко големи мъже са. Първо тихомълком ще си направят една групичка около и над 20-30 човека (в раздел Ботев например е много лесно, не са един и двама), ще си направят всичките динамични ай-пита и групово ще заобикалят по форумите и ще се подиграват с безсилните модератори, които трият мнения след тях. Ще спорят за действията на модераторите, ще си защитават безумията и никой няма да може да ги спре. Жоро ще каже, трийте. Ама Жоро, аз и много от нас сме на работа и не винаги можем реагираме, както и други са на училище и т.н. В един момент ще се окаже, че сме в потъващ кораб с много пробойни и ще се чудим коя да запушим, за да наваксаме с другите такива. Предупредих за това преди, когато се ядосвах на програмистите с потребители като смеш дъ редс, седем и два, юнист гп,ех,хр, любака 01;02;03;04-10 и т.н., а сега и Ботев форевър с никове като "знаеш кой съм" и т.н, и т.н.. Не знам дали самите си даваме сметка, че някои неща, които в реалния живот не ги допускаме, тук са ежедневие. Нито Дарина ще ни прочете, след което ще пише, че ни следи, но рядко пише, нито Стенли е в състояние да помогне в тази насока (по нейни думи), нито програмистите ще се заемат, защото винаги има и по-важни приоритети.
Пиша това като се надявам никой за нищо да не се засяга, а просто да се влезе в положение и ако може нещо да се направи, защото идва времето, когато още повече хора ще се научат на динамичните ай-пита и няма да е много възможно справянето с тях.
slavia_forever написа:SkArY_9 написа:Преди малко му баннах още един ник
Любо, борим се като прасе с тиква.![]()
Явно някои заобикалящи потребители, все още са доста неориентирани. Ако имаха малко повече акъл, нямаше да злоупотребяват самостоятелно с динамичното ай пи, за да се доказват самосиндикално, колко големи мъже са. Първо тихомълком ще си направят една групичка около и над 20-30 човека (в раздел Ботев например е много лесно, не са един и двама), ще си направят всичките динамични ай-пита и групово ще заобикалят по форумите и ще се подиграват с безсилните модератори, които трият мнения след тях. Ще спорят за действията на модераторите, ще си защитават безумията и никой няма да може да ги спре. Жоро ще каже, трийте. Ама Жоро, аз и много от нас сме на работа и не винаги можем реагираме, както и други са на училище и т.н. В един момент ще се окаже, че сме в потъващ кораб с много пробойни и ще се чудим коя да запушим, за да наваксаме с другите такива. Предупредих за това преди, когато се ядосвах на програмистите с потребители като смеш дъ редс, седем и два, юнист гп,ех,хр, любака 01;02;03;04-10 и т.н., а сега и Ботев форевър с никове като "знаеш кой съм" и т.н, и т.н.. Не знам дали самите си даваме сметка, че някои неща, които в реалния живот не ги допускаме, тук са ежедневие. Нито Дарина ще ни прочете, след което ще пише, че ни следи, но рядко пише, нито Стенли е в състояние да помогне в тази насока (по нейни думи), нито програмистите ще се заемат, защото винаги има и по-важни приоритети.
Пиша това като се надявам никой за нищо да не се засяга, а просто да се влезе в положение и ако може нещо да се направи, защото идва времето, когато още повече хора ще се научат на динамичните ай-пита и няма да е много възможно справянето с тях.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост