Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 06 апр 2010 20:52

В последния месец е много напрегнато, според мен няма нужда от излишно напрежение, защото не е станало кой знае какво.
Стенли, ще изчкаме няколко седмици, за да погледнеш и ти форума на Черно Море (извинявам се, че пиша от името на целия екип).

Петьо, има тук един твой приятел :roll:
Делибаш написа:Ей, мишоци, много сте жалки с тоя "...Error 503..."!!! Тоя номер за ликвидиране на инакомислещ /от МОД-ната линия/ не остаря ли?! 6 месеца ме нямаше, заради някакво "китаристче" комплексирано и "с'а к'во"... Пак същите :shock: ...!
П. П. А най-интересното е, че изобщо не знам за какво са ме "Еррррорирали"?! :geek: Модератори, не си мислете, че ние мърдаме заради вас! Вие сте "живи", заради нас!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 апр 2010 21:26

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:Ти видя ли дали аз съм го баннал?

:lol: Ами така пише в "Последни действия"...

И аз го видях:
slavia_forever 78.142.36.138 03 Апр 2010 08:34 Бан: потребител причина "Защото така като гледам,току виж 30-те фена,които ходят на мач,не убият някой футболист ;). Надявам се да имат застраховка момчетата"
» Boksiorcheto

Значи по-горния ни разговор с него на лична е обективен. ;)

? :roll: Ако си го баннал за това...Тогава в нашия форум жив канар няма да остане/може да поразгледаш/ ;) ,по този критерий.Може би само Шайн и Алтернативния,колеги все пак :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 апр 2010 21:27

SkArY_9 написа:В последния месец е много напрегнато, според мен няма нужда от излишно напрежение, защото не е станало кой знае какво.
Стенли, ще изчкаме няколко седмици, за да погледнеш и ти форума на Черно Море (извинявам се, че пиша от името на целия екип).

Петьо, има тук един твой приятел :roll:
Делибаш написа:Ей, мишоци, много сте жалки с тоя "...Error 503..."!!! Тоя номер за ликвидиране на инакомислещ /от МОД-ната линия/ не остаря ли?! 6 месеца ме нямаше, заради някакво "китаристче" комплексирано и "с'а к'во"... Пак същите :shock: ...!
П. П. А най-интересното е, че изобщо не знам за какво са ме "Еррррорирали"?! :geek: Модератори, не си мислете, че ние мърдаме заради вас! Вие сте "живи", заради нас!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е какво да го направя като нарушава правилата?.....Все някой му е виновен, да види първо себе си, мисля, че съм писал причината!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2010 21:55

Модератор ЛокоПД написа:? :roll: Ако си го баннал за това...Тогава в нашия форум жив канар няма да остане/може да поразгледаш/ ;) ,по този критерий.Може би само Шайн и Алтернативния,колеги все пак :lol:

Жоро, постът е провокативен, пишейки подобни неща. От опит знам, че и за доста по-малко се разпалват страстите, именно в раздела на Локо Пд. Разликата е, че ако го бях накарал да докаже бройката феновете, която е цитирал, БАН-ът му нямаше да е за един ден. След като вече n-ти ден коментираме еднодневния бан на въпросния потребител, кажи ми направо, критикуваш ли БАН-а и ако да, къде съм сгрешил?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 апр 2010 22:14

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:? :roll: Ако си го баннал за това...Тогава в нашия форум жив канар няма да остане/може да поразгледаш/ ;) ,по този критерий.Може би само Шайн и Алтернативния,колеги все пак :lol:

Жоро, постът е провокативен, пишейки подобни неща. От опит знам, че и за доста по-малко се разпалват страстите, именно в раздела на Локо Пд. Разликата е, че ако го бях накарал да докаже бройката феновете, която е цитирал, БАН-ът му нямаше да е за един ден. След като вече n-ти ден коментираме еднодневния бан на въпросния потребител, кажи ми направо, критикуваш ли БАН-а и ако да, къде съм сгрешил?

:oops: Ако е еднодневен...значи съм куха лейка.Подвели са ме.Извинявай.Мислех,че е "forever" баннат ;) ...Извинявам се още един път.Аз лично на въпросният съм му трил доста мнения и вече е относително поносим.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2010 22:36

Модератор ЛокоПД написа: :oops: Ако е еднодневен...значи съм куха лейка.Подвели са ме.Извинявай.Мислех,че е "forever" баннат ;) ...Извинявам се още един път.Аз лично на въпросният съм му трил доста мнения и вече е относително поносим.

Няма проблеми Жоре, ама аз ти бях копирал в по-предишната страница на "Заседание", диалогът между мен и Boksiorcheto, където той сам казва, каква е ситуацията и за колко е бил баннат. ;)

slavia_forever написа:Ето копие на личните съобщения. Явно съм аз, а същият явно иска да задълбочава нещата.

Boksiorcheto:Привет. Може ли да ми дадеш една адекватна причина,поради която ми забрани достъпа до форума на гонг?

slavia_forever: Кой ти е баннатия ник и кога си баннат, за да мога да проверя?

Boksiorcheto:Ей тоя от,който ти пиша ;). Ти ме банна за 1 ден само. Защото се избазиках за Славия. Казах,че 30те фена,които ходят на мач,искат да бият футболистите и дано имат добра застрахова. Смисъл,избазиках се,а ти ме блокна. Не съм го казал с лоши чувства. Само си направих майтап,а ти да ме блокнеш е глупаво,според мен. В форума на Байерн се случи това,на темата "Шалке - Байерн"

slavia_forever:" Разбрах. Значи явно въпросът ти е бил риторичен. Поздрави и щастлив празник!

Boksiorcheto:Просто си направих майтап ;). Весели празници и успех на Славия :!: :P

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 апр 2010 22:52

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа: :oops: Ако е еднодневен...значи съм куха лейка.Подвели са ме.Извинявай.Мислех,че е "forever" баннат ;) ...Извинявам се още един път.Аз лично на въпросният съм му трил доста мнения и вече е относително поносим.

Няма проблеми Жоре, ама аз ти бях копирал в по-предишната страница на "Заседание", диалогът между мен и Boksiorcheto, където той сам казва, каква е ситуацията и за колко е бил баннат. ;)

slavia_forever написа:Ето копие на личните съобщения. Явно съм аз, а същият явно иска да задълбочава нещата.

Boksiorcheto:Привет. Може ли да ми дадеш една адекватна причина,поради която ми забрани достъпа до форума на гонг?

slavia_forever: Кой ти е баннатия ник и кога си баннат, за да мога да проверя?

Boksiorcheto:Ей тоя от,който ти пиша ;). Ти ме банна за 1 ден само. Защото се избазиках за Славия. Казах,че 30те фена,които ходят на мач,искат да бият футболистите и дано имат добра застрахова. Смисъл,избазиках се,а ти ме блокна. Не съм го казал с лоши чувства. Само си направих майтап,а ти да ме блокнеш е глупаво,според мен. В форума на Байерн се случи това,на темата "Шалке - Байерн"

slavia_forever:" Разбрах. Значи явно въпросът ти е бил риторичен. Поздрави и щастлив празник!

Boksiorcheto:Просто си направих майтап ;). Весели празници и успех на Славия :!: :P

Точно затова съм куха лейка,щото си ми го написал,ама кой да чете... :oops: Бах тия празници и тия алкохоли... :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2010 22:59

Модератор ЛокоПД написа:
Точно затова съм куха лейка,щото си ми го написал,ама кой да чете... :oops: Бах тия празници и тия алкохоли... :lol:

Всички сме така, Жоре! Трябва някой път да се напоим съвкупно! :mrgreen: Иде тиферичено време! :lol: ;)

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 06 апр 2010 23:26

Уиски с фъстъци 8-)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти: