Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 апр 2010 22:05

slavia_forever написа:Ти видя ли дали аз съм го баннал?

:lol: Ами така пише в "Последни действия"...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2010 22:10

Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:Ти видя ли дали аз съм го баннал?

:lol: Ами така пише в "Последни действия"...

И аз го видях:
slavia_forever 78.142.36.138 03 Апр 2010 08:34 Бан: потребител причина "Защото така като гледам,току виж 30-те фена,които ходят на мач,не убият някой футболист ;). Надявам се да имат застраховка момчетата"
» Boksiorcheto

Значи по-горния ни разговор с него на лична е обективен. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 апр 2010 02:04

stenly написа:BTW: Колкото до форума на Черно море, засега няма да слагаме модератор там.

Стенли, вчера говорихме по скайпа за това, но не бях видял мнението ти в "Заседание"! Знаеш ли,може да ми е последния поуст тука, но трима глобални модератори те съветваме за това! Хора на които разчиташ и надявам се вярваш! Нито грам не се срамувам, че форевъра и Модератор ЦСКА станаха глобални, напротив, с тях форума спечели! Искам да те питам, колко често си във форума?!...Ти ни отне Сашето без да се посъветваш с нас?!..........Ние ти предлагаме(НИЕ, твоите колеги, модераторите) нов човек, ти ни пренебрегваш?!.....Какво да мислим, Стен?...... Аз знам какво ми писа днес на скайпа, но нека и ние да сме хора, и да уважаваш нашето мнение, ако искаш да сме до тебе!... Моля те!...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2010 02:24

Аз си мислех в началото, че като поотминат страстите покрай купата, нещата в раздел Черно море ще се пооталожат. Затова тогава предложих да се слага модератор, само ако има нужда. Ама уви - явно Черно море си е раздел, който трябва да си бъде наглеждан и персонално. Не го бяхме осъзнавали досега, защото тогава си имаше персонален модератор, който си го наглеждаше в голямата си част. Именно затова, подкрепих мнението на колегите, Ticha, да стане модератор там. Странно ми стана и на мен, липсата на всякаква обосновка, защо да не се сложи модератор там, след като всички модератори са единодушни по този въпрос. Вярвам, че stenly ще помисли още малко върху това, тъй като тези, които сме тук постоянно реално знаем най-добре, от какво и от кой има нужда форума.

П.С. stenly, има ли някакъв проблем, за който не знаем и е свързан с нашата работа, или по някакъв начин с форума? Не знам, но напоследък изглеждаш някак и аз не знам - потайна, но може и аз да бъркам думата, а може и да греша. Казвам ти го не за друго, а за да си помогнем взаимно и ако има някакви несъответствия с нормалния начин на работа, нека да го изчистим заедно - екипа, както си е редно.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 апр 2010 16:22

kartago, Какво значи, че съм ви отнела Сашето?
Само аз ли си спомням, че той имаше последно предупреждение. Казах ти на скайпа, че искам 1-2 седмици да поогледам форума Черно море? Доколкото си спомням, ти написах, че пак може да е Тича, но ми позволи да видя какви хора пишат там и дали няма и други варианти. Толкова ли много искам от колегите си модератори? И още нещо, след като коментираме нещо на скайп, толкова ли трудно ти беше да ми го напишеш там, вместо сега тук да излиза така, НИЕ искаме нещо, а ТИ не ни позволяваш?

И още нещо? Колко често съм във форума??? В смисъл?
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 апр 2010 16:24

slavia_forever,
не знам какво имаш предвид? Обясни, моля! Говоря за послеслова ти.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 апр 2010 16:27

slavia_forever написа:
SkArY_9 написа:Решението крайно ли е ?

Пише "засега". ;)

Засега значеше 1-2 седмици, но явно не търпи отлагане.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2010 17:24

stenly написа:slavia_forever,
не знам какво имаш предвид? Обясни, моля! Говоря за послеслова ти.

slavia_forever написа:П.С. stenly, има ли някакъв проблем, за който не знаем и е свързан с нашата работа, или по някакъв начин с форума? Не знам, но напоследък изглеждаш някак и аз не знам - потайна, но може и аз да бъркам думата, а може и да греша. Казвам ти го не за друго, а за да си помогнем взаимно и ако има някакви несъответствия с нормалния начин на работа, нека да го изчистим заедно - екипа, както си е редно.

Виждам напрежение, при което ако има някаква причина, е добре да изчистим заедно. Исках да кажа, че не съм убеден, че диалога е същия както е бил винаги. Поправи ме ако бъркам. Давам ти примера от сега. Всички глобални, а и някои локални предлагат нещо, а ти отказваш без обосновка и уточнение. Не те критикувам буквално, а предлагам да има по-добра комуникация между нас като екип. И ми се искаше ако това е поради нещо конкретно, което е заради някой от нас, да бъде казано. Това за потайността.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 апр 2010 17:41

slavia_forever написа:Виждам напрежение, при което ако има някаква причина, е добре да изчистим заедно. Исках да кажа, че не съм убеден, че диалога е същия както е бил винаги. Поправи ме ако бъркам. Давам ти примера от сега. Всички глобални, а и някои локални предлагат нещо, а ти отказваш без обосновка и уточнение. Не те критикувам буквално, а предлагам да има по-добра комуникация между нас като екип. И ми се искаше ако това е поради нещо конкретно, което е заради някой от нас, да бъде казано. Това за потайността.

Ама разбира се, че има напрежение, как да няма. Влизам във форума и чета първо мнението на Картаго, след това чета и твоето и как предлагаш да го приема?
Успокойте се малко... ето и обосновката, която съм пропуснала, искам да изчакам 1-2 седмици, да огледам форума на Черно море и след това ще решим за модератора, независимо дали ще е Тича или някой друг. Вчера го обясних на Картаго, както го обяснявам сега, очевидно той не е решил да напише това, ами нещо си... друго. Кога влизам във форума и т.н.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2010 20:51

stenly написа:Ама разбира се, че има напрежение, как да няма. Влизам във форума и чета първо мнението на Картаго, след това чета и твоето и как предлагаш да го приема?

Може би се изразих неправилно. Говорех за напрежение не от сега, а напоследък.

Върни се в “Модератори”