Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 28 мар 2010 00:07

И аз това се чудя :evil:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 28 мар 2010 00:12

искам да кажа само че форума на Ботев вече може и без модератори :lol: толкова е спокойно че не е истина .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 мар 2010 00:18

SHYNE написа:аз не мога да рабера какво се занимавате с Бижутера ?

И аз се чудя как изобщо някой може да се върже на Бижутера, ама ...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 28 мар 2010 00:25

абе стенли :) защо не поканите бижутера да води сутрешния блок в Дарик :) или поне една малка рубрика да води :) такъв талант не е за изпускане :lol: искрено се забавлявам с всеки негов поуст тука , пък ако го слушам сутринта направо деня ми ще е мед :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 мар 2010 00:27

SHYNE написа:абе стенли :) защо не поканите бижутера да води сутрешния блок в Дарик :) или поне една малка рубрика да води :) такъв талант не е за изпускане :lol: искрено се забавлявам с всеки негов поуст тука , пък ако го слушам сутринта направо деня ми ще е мед :lol:

Малииии :shock: такъв трън в гащите само един сайт може да си сложи ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 28 мар 2010 00:28

е те в ония сайт са все подбрани сладури :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 мар 2010 00:29

SHYNE написа:искам да кажа само че форума на Ботев вече може и без модератори :lol: толкова е спокойно че не е истина .

По-скоро е привидно спокойно. :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 28 мар 2010 00:36

не определено е спокойно ;) само искам каде на майтап каде сериозно да кажа че това е затишие пред много силна буря която предстои следващите 2 седмици ;) повече жокери няма да давам
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 мар 2010 00:45

SHYNE написа:не определено е спокойно ;) само искам каде на майтап каде сериозно да кажа че това е затишие пред много силна буря която предстои следващите 2 седмици ;) повече жокери няма да давам

Супер,ще се събудим от летаргията.ИзображениеИзображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 мар 2010 10:33

stenly написа:
Cesc Fabregas написа:Стенли, току-що говорих с Морския, той е в Павликени, упълномощи ме да ти предам още днес да му махаш правата в раздела на Черно Море, защото няма смисъл да продължаваме така. Това е от него дословно.
Това сега е от мен лично:
Аз ти зададох въпроса дали ми имаш доверие-ако отговора не е 100% ДА, направо махай и моите. Със Сашо сме заедно в това, аз съм солидарен със него, приятелството ни е много по-важно от няаккъв си форум! Аз мисля, че не е редно да ни слагаш ултиматуми, все едно форума ни прави услуга на нас да се кичим с титлата модератори! Точно обратното-всеки един от нас е тук и е дал нещо от себе си, за да е по-добро място за всички ни този форум! Ние си даваме от свободното време доброволно. Толкова от мен!
решението е твое, но аз определено мисля, че съм прав. Съгласен съм и със думите на Сашо!

Понеже приемам на 100 процента това, което ми казваш и ти се доверявам напълно, можеш да предадеш на МОРСКИЯ, че му благодаря изключително много за всичко свършено до тук. Помогна ни много, но самият той знае, че бяха направени доста компромиси, за да остане модератор. За хубаво или лошо, неговият характер е такъв и се надявам да се развива само нагоре, независимо в каква сфера.
Засега форумът на Черно море остава без модератор.
Колкото до теб, Сеск, надявам се да преспиш и да премислиш нещата. Нито съм ти поставила ултиматум, нито съм те заплашвала или съм ти казвала нещо за последния случай, защото в интерес на истина разбрах едва в последствие, че имаш нещо общо в тази ситуация. Радвам се, че не се поддаваш на провокации, каквито явно умее Бижутера или който и да било друг във форума. Надявам се да останеш част от екипа и да работиш с всички останали както досега.

Точно това исках да чуя. Мерси значи. :) Няма проблем оттук нататък. ;) Просто исках да го чуя ясно заявенои ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Модератори”