Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Заседание !
И аз това се чудя 
искам да кажа само че форума на Ботев вече може и без модератори
толкова е спокойно че не е истина .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:аз не мога да рабера какво се занимавате с Бижутера ?
И аз се чудя как изобщо някой може да се върже на Бижутера, ама ...
Модераторите не са ви враг!
абе стенли
защо не поканите бижутера да води сутрешния блок в Дарик
или поне една малка рубрика да води
такъв талант не е за изпускане
искрено се забавлявам с всеки негов поуст тука , пък ако го слушам сутринта направо деня ми ще е мед 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:абе стенлизащо не поканите бижутера да води сутрешния блок в Дарик
или поне една малка рубрика да води
такъв талант не е за изпускане
искрено се забавлявам с всеки негов поуст тука , пък ако го слушам сутринта направо деня ми ще е мед
Малииии
Модераторите не са ви враг!
е те в ония сайт са все подбрани сладури 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Alternative
- Контакти:
SHYNE написа:искам да кажа само че форума на Ботев вече може и без модераторитолкова е спокойно че не е истина .
По-скоро е привидно спокойно.

не определено е спокойно
само искам каде на майтап каде сериозно да кажа че това е затишие пред много силна буря която предстои следващите 2 седмици
повече жокери няма да давам

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Alternative
- Контакти:
SHYNE написа:не определено е спокойносамо искам каде на майтап каде сериозно да кажа че това е затишие пред много силна буря която предстои следващите 2 седмици
повече жокери няма да давам
Супер,ще се събудим от летаргията.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
stenly написа:Cesc Fabregas написа:Стенли, току-що говорих с Морския, той е в Павликени, упълномощи ме да ти предам още днес да му махаш правата в раздела на Черно Море, защото няма смисъл да продължаваме така. Това е от него дословно.
Това сега е от мен лично:
Аз ти зададох въпроса дали ми имаш доверие-ако отговора не е 100% ДА, направо махай и моите. Със Сашо сме заедно в това, аз съм солидарен със него, приятелството ни е много по-важно от няаккъв си форум! Аз мисля, че не е редно да ни слагаш ултиматуми, все едно форума ни прави услуга на нас да се кичим с титлата модератори! Точно обратното-всеки един от нас е тук и е дал нещо от себе си, за да е по-добро място за всички ни този форум! Ние си даваме от свободното време доброволно. Толкова от мен!
решението е твое, но аз определено мисля, че съм прав. Съгласен съм и със думите на Сашо!
Понеже приемам на 100 процента това, което ми казваш и ти се доверявам напълно, можеш да предадеш на МОРСКИЯ, че му благодаря изключително много за всичко свършено до тук. Помогна ни много, но самият той знае, че бяха направени доста компромиси, за да остане модератор. За хубаво или лошо, неговият характер е такъв и се надявам да се развива само нагоре, независимо в каква сфера.
Засега форумът на Черно море остава без модератор.
Колкото до теб, Сеск, надявам се да преспиш и да премислиш нещата. Нито съм ти поставила ултиматум, нито съм те заплашвала или съм ти казвала нещо за последния случай, защото в интерес на истина разбрах едва в последствие, че имаш нещо общо в тази ситуация. Радвам се, че не се поддаваш на провокации, каквито явно умее Бижутера или който и да било друг във форума. Надявам се да останеш част от екипа и да работиш с всички останали както досега.
Точно това исках да чуя. Мерси значи.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !