Аз съм напълно наясно, че вие сте млади момчета, които горят във всяко нещо. Започвам много да се обърквам обаче в това какво правя аз тук в този форум и какво се опитвам да наложа.
Ще ви го обясня и на двамата ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ! В този форум в момента вие сте в ролята на модератори, а не на потребители. Като такива, очаквам от вас да се държите като такива и да спазвате правилата не само за потребителите, но и за модераторите!!! Очаквам от двамата да следите и останалите да ги спазват, а НЕ ДА СИ ИЗПУСКАТЕ НЕРВИТЕ! А след това да ми обяснявате, че пак бихте го направили.
P.S. От сърце ви моля, не ме карайте да следя всяка ваша крачка, всяка заключена тема, всеки бан, защото ще бъде крайно неприятно за всички ни.
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Модераторите не са ви враг!
stenly написа:Аз съм напълно наясно, че вие сте млади момчета, които горят във всяко нещо. Започвам много да се обърквам обаче в това какво правя аз тук в този форум и какво се опитвам да наложа.
Ще ви го обясня и на двамата ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ! В този форум в момента вие сте в ролята на модератори, а не на потребители. Като такива, очаквам от вас да се държите като такива и да спазвате правилата не само за потребителите, но и за модераторите!!! Очаквам от двамата да следите и останалите да ги спазват, а НЕ ДА СИ ИЗПУСКАТЕ НЕРВИТЕ! А след това да ми обяснявате, че пак бихте го направили.
P.S. От сърце ви моля, не ме карайте да следя всяка ваша крачка, всяка заключена тема, всеки бан, защото ще бъде крайно неприятно за всички ни.
Щом за година и половина не ме разбираш, ок... Така да бъде...
Ние сме модератори, но преди всичко сме хора! Не го забравяй!
Аз на човек, който публично пред всички заявявяа, че ще ми торши костите няма да цепя басма! Още повече, че не дойде в уречения час и в уреченото време! Няма защо да ми ги казваш тези неща за потребителите, правата и т.н...
Никога няма да ме разбереш, а и не очаквам да го направиш! Аз си имам чест и гордост и търпеливостта ми си има граници!
Не съм го обидил с този си поуст- не знам какви думи ми идваха да кажа за него, но ги спестих!
След като съм неразбран - аз няма смисъл да продължавам да съм модератор.,... Мерси с това следене, като така ще я караме- мен не ми е проблем да напусна, че и готов човек, който да ме замести мога да ти кажа!!! Ултиматуми обаче да ми се псоатевят- при все, че всеки си е изпускал нервите, а в случая - определено границата беше премината- не ,мерси!
А и смао нещо като за последно- след което, ако не ме разбереш- просто няма смисъл да се хабя да обяснявам причините за поуста ми....
Представи си, че някой те обиди във форума, няма да казвам какви думи(нещо за околовръсното например) или други думи и го прави перманентно..... Или обиди сестра ми да речем по същия начин... Как мислиш? Кое ще е по-важно? Правилата на форма или честта и нарушените правила в реалния живот! Бъди сигурна, че ако някой , някога те обиди по този начин теб- или някой мой роднина или приятел- ще постъпя отново така и то с цялото си съзнание и няма да съжалявам! Защото правилата на реалния живот и преминаването на границите са по-важни от тези в един спортен форум! И, ако на този, който ги нарушава му стиска да е такъв и в реалния живот- тези същите думи ще ги каже пред мен на живо!!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
MORSKI написа:stenly написа:Аз съм напълно наясно, че вие сте млади момчета, които горят във всяко нещо. Започвам много да се обърквам обаче в това какво правя аз тук в този форум и какво се опитвам да наложа.
Щом за година и половина не ме разбираш, ок... Така да бъде...
Ние сме модератори, но преди всичко сме хора! Не го забравяй!
Аз на човек, който публично пред всички заявявяа, че ще ми торши костите няма да цепя басма! Още повече, че не дойде в уречения час и в уреченото време! Няма защо да ми ги казваш тези неща за потребителите, правата и т.н...
Никога няма да ме разбереш, а и не очаквам да го направиш! Аз си имам чест и гордост и търпеливостта ми си има граници!
Не съм го обидил с този си поуст- не знам какви думи ми идваха да кажа за него, но ги спестих!
След като съм неразбран - аз няма смисъл да продължавам да съм модератор.,... Мерси с това следене, като така ще я караме- мен не ми е проблем да напусна, че и готов човек, който да ме замести мога да ти кажа!!! Ултиматуми обаче да ми се псоатевят- при все, че всеки си е изпускал нервите, а в случая - определено границата беше премината- не ,мерси!
Аз съм преди всичко човек с чест, преди модератор. Освен това съм солидарен със Сашо, заедно сме се захванали с това, заедно ще излезем!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Абе хора нещо много на сериозно сте я взели тази работа!!!Връзавате се на всичко!!Все пак това е просто форум!!

А да не забравя-утре по обясним причини преди,по време и най-вероятно след мача няма да съм тука-така,че някой да наглежда!! 

- Cesc Fabregas
- Контакти:
cska_90 написа:Абе хора нещо много на сериозно сте я взели тази работа!!!Връзавате се на всичко!!Все пак това е просто форум!!
Аз не мога да върша нещо и само да отбивам номер. Или го правя, или не!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
cska_90 написа:Абе хора нещо много на сериозно сте я взели тази работа!!!Връзавате се на всичко!!Все пак това е просто форум!!
Форум, но всичко си има граници! Това е все едно да гледаш как жена ти с извинения я опрашва съседа и да седиш и да си казваш- е какво толкова, ще го преглътна???? Е да, ама не!
Ваша си работа-ама според мене се престаравате!!!Това е форум-влизат много хора-ако 500 чове ка те напсуват с всички ли ще си уреждате среща !!Тъпо е!@!

Саше, разбирам ви , че се афектирани. Това, ние мъжете го разбираме малко по-добре. Но я си помисли. Струва ли си усилието? Както ти каза преди, ако е мъж ще дойде на уречената среща, ама той не дойде. С това показа, какво представлява. Е, я сега ми кажи , заслужавали изобщо някакво внимание. Все едно да се връзваш на някоя пикла. Абстрахирай се от тоя индивид, все едно е някой от многобройните непознати потребители. При нарушения бан и това е. При нови директни обиди, още по-голям бан и те така. Не виждам какъв е смисъла сега да се нервиш, да му пишеш поустове,които в интернет пространството си остават само едни голи думи. Просто няма никакъв смисъл.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
- slavia_forever
- Контакти:
Наистина понякога в спортни форуми между най-вече мъже, се случва понякога да прехвърчат искри и да не е всичко, съвсем безпроблемно. Никъде не е безпроблемно. Но нека просто като има такива ситуации, да се уреждат на лична, на скайпа или по телефоните. Винаги сме решавали дадени проблеми и как да постъпваме в скайп група, при наличие всякакви ситуации. Саше, няма какво повече да драматизираме ситуацията. Като Бижутера (или който и да е) се издъни на обща, просто го отстраняваме за определен период и готово. Стенли е единственото момиче тук, а виждаш, че се случва, да я поставяме в ситуации, да балансира между нашите мъжки страсти, изяви на чувство за реванш и някои неща, които действително само ние си ги разбираме. И да си задава въпроси, дали изобщо има място тук.
Виждаш, че това я тормози, а като я питат за наши действия, тя ни гласува доверие и ги защитава. Няма смисъл да я поставяме в ситуация, да обяснява за реваншизъм и определени изказвания на обща. Като погледнеш реално, наистина не е нужно да решаваме проблемите си с някой, пред останалите потребители. Когато сме в ролята, да "раздаваме правосъдие" с модераторски действия из форума, трябва да сме хладнокръвни и пестеливи на гневни изяви (което и на мен винаги ми е било изключително трудно), тъй като иначе действията ни няма да имат тежест.
Знам каква е ситуацията с Бижутера, тъй като на лична и на скайп и аз съм имал подобни разговори с някои хора, не един и двама. Но откакто съм модератор, сме решавали проблемите от сорта, основно по скайпа и на живо. Признавам, че и тук понякога съм ви занимавал с някои от тях.
П.С. Тъй като последните дни наистина е по-напрегнато и почти всички говорехме за евентуални оставки и поставяхме под въпрос престоя ни във форума, предлагам да се поуспокоим и да продължим да си гледаме работата, а като някой се изявява в стила на Бижутера, да процедираме съобразно правилата на форума и ако не можем да се оправим, това да стане извън него, но без да се дава гласност пред останалите потребители.
Знам каква е ситуацията с Бижутера, тъй като на лична и на скайп и аз съм имал подобни разговори с някои хора, не един и двама. Но откакто съм модератор, сме решавали проблемите от сорта, основно по скайпа и на живо. Признавам, че и тук понякога съм ви занимавал с някои от тях.
П.С. Тъй като последните дни наистина е по-напрегнато и почти всички говорехме за евентуални оставки и поставяхме под въпрос престоя ни във форума, предлагам да се поуспокоим и да продължим да си гледаме работата, а като някой се изявява в стила на Бижутера, да процедираме съобразно правилата на форума и ако не можем да се оправим, това да стане извън него, но без да се дава гласност пред останалите потребители.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]