Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
MORSKI не и на потребителите викам , дет се вика на някво тарикатско место . може да си замислим турнир по футбол ,надпивка с Бири .скара , ей такива неща . ама да не е в някой голям град а на някво спокойно тарикатско място

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Cesc Fabregas
- Контакти:
kartago написа:Жалко, че сигурно няма да присъствам на Марти ден, но все пак съм далече, имам оправдание! Обаче или другата, или по другата седмица ме чакайте, отивам да се боря с USA визата, и ще идвам в София! Иначе съм готов да организирам национална среща, но................ми се иска да има поне малко селекция! Не знам вие какво мислите?!........Щото, не за друго, пичове, ама ще се налага да "банираме" вече на живо, а това е подсъдимо! )))))))))))
Аз си запазвам правото да те черпя няколко бири като се видим.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
КОлеги, моля следете за изявите на ilsengard във синия форум, това е един провокатор и самозван Левскар, който предизвиква голямо напрежение! Току-що му изтрих всички поустове във синия раздел, така ме посъветва Петьо, да трия глупостите му.
Като го забележите, трийте без да се замисляте, моля!

Като го забележите, трийте без да се замисляте, моля!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Той има още 2-3 ника и го прави постоянно. Аз му писах на лична да престане да се прави на левкар и да провокира, той ми обяснява, че бил трето поколение левскар и не провокирал, а бил реалист. Ама ще го потрая още мъничко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Cesc Fabregas
- Контакти:
rhaegar написа:Той има още 2-3 ника и го прави постоянно. Аз му писах на лична да престане да се прави на левкар и да провокира, той ми обяснява, че бил трето поколение левскар и не провокирал, а бил реалист. Ама ще го потрая още мъничко.
Мен ми ги говори същите глупости!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:stenly написа:Cesc Fabregas, аз ако исках да не видите за какво става дума или да не си давате мнението, нямаше да го попитам тук, а на ЛС.
Всяко мнение е добре дошло и се радвам, че имаш позиция, която не е лишена от логика
Аз пък се радвам, че ми се приема мнението![]()
След 2 седмици имам имен ден, така че мислете къде ще ходим да ви черпя.Всички са поканени, ако имат желание
A така... а опашка да водя ли?
Модераторите не са ви враг!
- slavia_forever
- Контакти:
stenly написа:Cesc Fabregas написа:stenly написа:Cesc Fabregas, аз ако исках да не видите за какво става дума или да не си давате мнението, нямаше да го попитам тук, а на ЛС.
Всяко мнение е добре дошло и се радвам, че имаш позиция, която не е лишена от логика
След 2 седмици имам имен ден, така че мислете къде ще ходим да ви черпя.Всички са поканени, ако имат желание
Ти върни бомбоните от Томето!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Сега сериозно>> Този неземен образ Про-Юропеан... или както и да му се пише ника (мисля, че всчки се сещате) се добрал по някакъв незнаен начин до телефона на Томислав Русев и си поговорил с него... какви безчинства вършим. Казвам ви това чисто информативно.
От мен днес никой не е поискал да махам банове или нещо подобно. Казвам ви го и на вас. Аз банове не махам, още по-малко сложени от някой друг и обосновани, разбира се. Сами знаете, че когато имам нещо да кажа, предпочитам да го обсъдим и заедно да вземем решенията.
Банът на този Про...едикой си няма да бъде махан! Въпросният човек ще бъде следен изкъсо, след като се върне и при всеки опит да се прави на интересен или по-точно когато наруши правилата - ще бъде санкциониран! Пък после нека пак се обажда на който си иска.
Ако някой от редакцията пожелае от мен да махна бан на подобна основа, при положение, че има причина за наказанието, аз ще се откажа да се занимавам с този форум, защото смятам, че най-важното е екипната работа. И се доверявам на преценката на всеки един от вас. Затова се ядосвам и когато модовете са повече фенове, отколкото модове (това за пламен_етов
). Очаквам да бъдете още по-внимателни и да обосновавате наказанията, за да имам аз лице, когато и ако изобщо някой ми поиска сметка.
Хух... че дълго стана.
От мен днес никой не е поискал да махам банове или нещо подобно. Казвам ви го и на вас. Аз банове не махам, още по-малко сложени от някой друг и обосновани, разбира се. Сами знаете, че когато имам нещо да кажа, предпочитам да го обсъдим и заедно да вземем решенията.
Банът на този Про...едикой си няма да бъде махан! Въпросният човек ще бъде следен изкъсо, след като се върне и при всеки опит да се прави на интересен или по-точно когато наруши правилата - ще бъде санкциониран! Пък после нека пак се обажда на който си иска.
Ако някой от редакцията пожелае от мен да махна бан на подобна основа, при положение, че има причина за наказанието, аз ще се откажа да се занимавам с този форум, защото смятам, че най-важното е екипната работа. И се доверявам на преценката на всеки един от вас. Затова се ядосвам и когато модовете са повече фенове, отколкото модове (това за пламен_етов
Хух... че дълго стана.
Модераторите не са ви враг!
- slavia_forever
- Контакти:
stenly написа:Ако някой от редакцията пожелае от мен да махна бан на подобна основа, при положение, че има причина за наказанието, аз ще се откажа да се занимавам с този форум, защото смятам, че най-важното е екипната работа. И се доверявам на преценката на всеки един от вас.
Сигурен съм, че всички те подкрепяме и ако нещо ти направят заради правилните действия на Петьо в онази тема, която в онзи момент, с него модерирахме заедно, аз лично ще спра да се занимавам с форума (като модератор), защото също вярвам на теб, него и на колегите. Сигурен съм, че всички мислят като мен!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
- Cesc Fabregas
- Контакти:
stenly написа:Cesc Fabregas написа:stenly написа:Cesc Fabregas, аз ако исках да не видите за какво става дума или да не си давате мнението, нямаше да го попитам тук, а на ЛС.
Ами води, аз обичам големи компании
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !