Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот cska_90 » 23 мар 2010 22:19

Casper написа:Много благодаря за пожеланията. Дано да стане най-вече Човек. Не знам и кой отбор ще му легне на сърцето, но поне името си има продължение :) .

А да си ги нямаме такива-цесекарче ще е-няма начин-иначе лошо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 23 мар 2010 22:32

MORSKI написа:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=11437&st=0&sk=t&sd=a&start=31050

Писах на Петьо в Скайп, но той не е пред компютъра вероятно сега.... Та питам аз- как така като е с бан вечерта от към 3 часа пише днес в 10 часа??? :shock: :shock: :shock:

Порових се малко да проверя нещата, и не намерих да има бан от вчера. Банът му е от днес 13.10ч.. Нещо да не се бъркаш?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 23 мар 2010 22:34

cska_90 написа:
Casper написа:Много благодаря за пожеланията. Дано да стане най-вече Човек. Не знам и кой отбор ще му легне на сърцето, но поне името си има продължение :) .

А да си ги нямаме такива-цесекарче ще е-няма начин-иначе лошо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ееее, и аз така искам, ама нали знаеш, както ти дойде от вътре. Все пак, ще опитам да му дам насоката.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 мар 2010 23:31

cska_90 написа:

Аха, ама не знаеш, че първо беше славистче............ с тия бели пелени! :lol: :lol: :lol:

Колеги, обяснявам за бана на тоя убавец! Снощи го баннах по IP и явно човека има различно у дома и на работа ( нормално де ), после се поправих и му хакнах и ника! Той междувпрочем, вече успя да ми пише на скайпа и да плаче! Аз вчера ( възоснова на разговора ни) го предупредих за в бъдеще мноооого да внимава, щом е тръгнал да плюе модераторите и много да спазва правилата!......Дано за в бъдеще да го има в предвид! Човека наистина май не е добре!....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 мар 2010 00:21

Само да не заобикаля и да не прекалява... Тук не е диспансер :shock:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 мар 2010 00:33

MORSKI написа:Само да не заобикаля и да не прекалява... Тук не е диспансер :shock:

Дарина ще викне програмистите, ако не са заети. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 мар 2010 01:26

Та като говорихме за заобикаляне, ето още един, който ми писа на лична, обръщайки се със "Стенли". :lol:
Pro-European2 написа:Стенли, забелязвам че не мога да вляза с профила си - Pro-European.
Не съм уведомен защо това е така,
няма нарушено формално правило от моя страна, освен въпрос към теб в темата за Гонг.

2 въпроса към теб:
1. Кой е наложил бана и за какво КОНКРЕТНО?

2. Ще имаш ли 2 ГРАМА ДОСТОЙНСТВО да наложиш санкция и да отстраниш модератор за това, че
действа на базата на произвол? Ще имаш ли тези 2 грама достойнство?

Надявам се, че да.
Дано слезеш от високия пиедестал, на който си и отговориш на един простосмъртен.

Отговор чакам на скайп: veskodim
защото оказва се, съм БАННАТ

Поздрави!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 мар 2010 01:31

Ами..........аз какво да кажа?! Стенли, мила............., аз знам, че имаш мноооого повече от тези 2 грама дето се заяжда този малоумник! И при мене има някакво достойнство! Омръзна ми, да не си получавам навреме заплатата, или все орязана за наказания! Така че...........пичове, да се прощаваме а?!............ Всеки връзки вади, преди бяха некви телефони в Гонг, имена, по вестниците ни вадиха! Плюем постоянно срещу модераторите, правилата не ги спазваме и мислим, че сме недосегаеми!....Значи само за това си писание, и за искане на "отчет" от главния модератор, в едни други сайтове, тоя за мнооооого дълго време щеше да почива! ......... Ако някой иска и може да му го обясни! ......... А аз утре си чакам съдбата!....Но за всеки случай, ако някого съм обидил или нещо не е било както трябва, простете ме!....

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 24 мар 2010 01:34

Ами щом си Стенли отговаряй, какво се ослушваш. :) :) :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 мар 2010 01:38

Casper написа:Ами щом си Стенли отговаряй, какво се ослушваш. :) :) :)

Аз го оправих на скайпа, Петьо може да потвърди. :lol:

Върни се в “Модератори”