Casper написа:Много благодаря за пожеланията. Дано да стане най-вече Човек. Не знам и кой отбор ще му легне на сърцето, но поне името си има продължение.
А да си ги нямаме такива-цесекарче ще е-няма начин-иначе лошо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Casper написа:Много благодаря за пожеланията. Дано да стане най-вече Човек. Не знам и кой отбор ще му легне на сърцето, но поне името си има продължение.

MORSKI написа:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=11437&st=0&sk=t&sd=a&start=31050
Писах на Петьо в Скайп, но той не е пред компютъра вероятно сега.... Та питам аз- как така като е с бан вечерта от към 3 часа пише днес в 10 часа???![]()
![]()
cska_90 написа:Casper написа:Много благодаря за пожеланията. Дано да стане най-вече Човек. Не знам и кой отбор ще му легне на сърцето, но поне името си има продължение.
А да си ги нямаме такива-цесекарче ще е-няма начин-иначе лошо![]()
![]()
![]()
![]()
cska_90 написа:Casper написа:Много благодаря за пожеланията. Дано да стане най-вече Човек. Не знам и кой отбор ще му легне на сърцето, но поне името си има продължение.
А да си ги нямаме такива-цесекарче ще е-няма начин-иначе лошо![]()
![]()
![]()
![]()
MORSKI написа:Само да не заобикаля и да не прекалява... Тук не е диспансер
Pro-European2 написа:Стенли, забелязвам че не мога да вляза с профила си - Pro-European.
Не съм уведомен защо това е така,
няма нарушено формално правило от моя страна, освен въпрос към теб в темата за Гонг.
2 въпроса към теб:
1. Кой е наложил бана и за какво КОНКРЕТНО?
2. Ще имаш ли 2 ГРАМА ДОСТОЙНСТВО да наложиш санкция и да отстраниш модератор за това, че
действа на базата на произвол? Ще имаш ли тези 2 грама достойнство?
Надявам се, че да.
Дано слезеш от високия пиедестал, на който си и отговориш на един простосмъртен.
Отговор чакам на скайп: veskodim
защото оказва се, съм БАННАТ
Поздрави!
Casper написа:Ами щом си Стенли отговаряй, какво се ослушваш.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост