Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Радвам се, че си ме разбрал. Относно горните редове- естествено, че има какво да се спори, все пак това е моя гледна точка, при това аз не съм обременен да съм модератор, нито пък съм имал претенциите, че ставам за такъв, но за едно нещо имам претенции- имам усет за хората- разбирай го както си щеш.
- Бижутера
- Контакти:
разбрах,но не се обиждам 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
На мен, ще ми простите, млад модератор съм още 
Хе, хе схващам ти иронията, няма проблем- не съм ви обвинявал за нищо, както казах, проблема е,съвсем отгоре- не се знае кой решава съдбата на форума, не е ясно какво пречи на някой друг освен стенли да влезе поне тук и да каже няколко думи, не е ясно каква е изобщо политиката на този тайнствен шеф спрямо форума и има ли такава изобщо.
Не мога да разбера, защо при условие, че е всеобщо мнение, спадналото ниво на статиите в гонг и значителното повишаване на жълтите новини, та защо се чудите, че хората ви обиждат?
Онзи ден, по време на дербито, се пусна статия как го прави Роналдо
Не мога да разбера, защо при условие, че е всеобщо мнение, спадналото ниво на статиите в гонг и значителното повишаване на жълтите новини, та защо се чудите, че хората ви обиждат?
Онзи ден, по време на дербито, се пусна статия как го прави Роналдо
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Явно на хората, не им пука за мнението на другите, което е лошо, както се вика "Човек се учи от грешките си".
Добре, другото интересно ми е, защо има два форума на Гонг, единия е този тук, другия го знаете кой е, какъв е смисъла от два форума, спокойно може двата форума да се слеят, но това вече е друг въпрос.
Добре, другото интересно ми е, защо има два форума на Гонг, единия е този тук, другия го знаете кой е, какъв е смисъла от два форума, спокойно може двата форума да се слеят, но това вече е друг въпрос.
- Бижутера
- Контакти:
Ми нормално е да не ни обичат,понякога и аз се изказвам не на място,но е пълно с идиоти,на които трябва половин час да обясняваш защо си направил това или онова и накрая те най-нагло почват да те обиждат...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
SkArY_9 написа:Явно на хората, не им пука за мнението на другите, което е лошо, както се вика "Човек се учи от грешките си".
Прочери тогава тази тема: http://forum.radiogong.net/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
Просто е интересно как някои неща казани преди повече от година се сбъдват.
Особено интересно става след 4-та страница, когато се включва и Ники-то и обеснява, защо се "развеждат"
SkArY_9 , във въпросния файл за емотиконите нямало "картинките" за усмивките.
Модераторите не са ви враг!
Mike, изглежда съм те жегнала много. Официално се извинявам. Понякога медийната политика няма как да се обясни с прости думи. Понякога се налага да се вършат нелогични на пръв поглед неща, за да се получават нещата. Но както и да е. Няма да защитавам никого. Най-малко себе си. А екипът си носи отговорността, начело с хората, които стоят отгоре.
Модераторите не са ви враг!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
stenly написа:SkArY_9 , във въпросния файл за емотиконите нямало "картинките" за усмивките.
Явно, това нещо, което съм направил не става.
Някои друг да се пробва, ето как Става.