[center]

[/center]Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

[/center]SkArY_9 написа:Честит празник на Стенли и Дарина, да са ни живи и здрави![]()
![]()
[center][/center]
Bo.Fo. написа:От: botev forever botev champion:
Искам да те питам дали вече не съм се сдобил и с бан по потребителско име? Ако можеш да разбереш и мотива за бан....би било интерсно да го потърсим в правилата.
stenly написа:Лелееееееее колко много цветя! Много ви благодаря на всички
Трогната съм!
slavia_forever написа:Асене, виж го този Ботев форевър (Ботев шампион), където си го баннал, че иска някакви разяснения. Ето му поста с новия ник "Bo.Fo.", където ми го писа на лична. Ще му отговоря, че ще видя каква е ситуацията и някой ще му пише.Bo.Fo. написа:От: botev forever botev champion:
Искам да те питам дали вече не съм се сдобил и с бан по потребителско име? Ако можеш да разбереш и мотива за бан....би било интерсно да го потърсим в правилата.

Alternative написа:slavia_forever написа:Асене, виж го този Ботев форевър (Ботев шампион), където си го баннал, че иска някакви разяснения. Ето му поста с новия ник "Bo.Fo.", където ми го писа на лична. Ще му отговоря, че ще видя каква е ситуацията и някой ще му пише.Bo.Fo. написа:От: botev forever botev champion:
Има десетки предупреждения да спре да се заяжда с останалите потребители.Заслужи си бана във времето...Ако продължи по същият начин ще повторим упражнението.Ще му пиша на ЛС да помисли какво ще пише за в бъдеще.Въпреки,че при нас новините рязко намаляха,причините всеки ги знае.
slavia_forever написа:Alternative написа:
Има десетки предупреждения да спре да се заяжда с останалите потребители.Заслужи си бана във времето...Ако продължи по същият начин ще повторим упражнението.Ще му пиша на ЛС да помисли какво ще пише за в бъдеще.Въпреки,че при нас новините рязко намаляха,причините всеки ги знае.
Не казвам да му махаш бана, а просто да се уточните евентуално, защото аз не знам какво да му кажа. Тези неща са си между теб и феновете на Ботев, защото вие най добре си знаете, какви са нещата при вас.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост