Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Заседание !
Аз ще се повторя, че съм абсолютно "ЗА" свързване на стара към нова тема за даден мач (например с резултат). Така дадената тема ще е хем актуална към момента на края на мача, хем ще е видно, какви са били старите мнения, коментари, закани, прогнози и т.н., от свързаната към новата, стара такава.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Подкрепям, звучи добре, аз предложих и на Петьо, предлагам и на вас, ако искате да го обясним това на потребителите в отделна тема- да знаят хората защо правим тази мярка, а и да са по-насяно и да пишат в темата, а не да отварят 100 нови 
- plamen etov
- Контакти:
За и мисля днеска на нашия мач с Берое да пробам с ваша помощ 
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Casper написа:rhaegar написа:При нас първата пусната тема за мача се закача отгоре и по принцип сливам такива пуснати нови в нея. Проблемът е, че някои хора изобщо не поглеждат какво има във форума, а бързат да пуснат своята тема, да им се вижда на главната страница.
Точно за това говорим. По време на самия мач да има тема в началната страница. Например, пускаш нова тема и сливаш старата в нея, като новата да е водеща. Така хем всичко си е вътре, хем я има и най отгоре в главната страница.
Ами то нова тема, пусната в по време на мача и се вижда на главната страница, като бъде слята с по-старата, от главната страница се влиза като цяло във вече събраната тема, освен ако съвсем не съм объркал нещо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kartago написа:Колеги, човек се учи от грешките си та в тази връзка искам да ви направя едно предложение. Вече сондирах мнение с Модератор ЛокоПд (именно във връзка с тази тема) и с Каспер искам да разбера и вашето мнение. Днес ми направи впечатление, че тъкмо беше свършил мача на Славия и веднага се появи тема от потребител 1913 : Локомотив Мездра - Славия за следващия мач! Логично до утре вече темата няма да е на главнтата страница и едва ли някой ( освен специално да влезе в подфорума) и да пише в нея, няма и да се сети! Та идеята ми е такава: нека да си има тема през седмицата, потребителите да си коментират, да спорят за съставите, да се плашат един друг ако искат, да се настройват, но минути преди мача, да излизат теми в главната страница за да могат да коментират и по време на мача, защото иначе се губи тръпката на форума! Днес ви казвам, беше много умряло по подфорумите, докато в главната страница се пускаха теми за гащите на Левски например образно казано! Както казва, Коцето, може да се прави нова тема и да се закача старата към нея, а може и да се направи тема за преди мача и основна тема! Въпреки че, ми се струва, че първия вариант е по-добър, защото там могат да се закачат и ако някой е прогнозирал резултат, заканвал се, а мача се е обърнал, такива работи! Кажете си мнението!
Ами виж сега при нас няма такъв проблем!!Пуска си се темата и се ЗАКАЧА горе да се вижда!!Да - изчезва от главната стр после-но всеки ,които влезе в подфорум ЦСКА-я вижда!!
Разбирам ви-ама чак толкова................-не се виждала темата-ами толкова ли е трудно да се влезе в дадения подфорум и да се намери темата,която даже е закачена!!

cska_90 написа:Ами виж сега при нас няма такъв проблем!!Пуска си се темата и се ЗАКАЧА горе да се вижда!!Да - изчезва от главната стр после-но всеки ,които влезе в подфорум ЦСКА-я вижда!!
Разбирам ви-ама чак толкова................-не се виждала темата-ами толкова ли е трудно да се влезе в дадения подфорум и да се намери темата,която даже е закачена!!![]()
Нека малко и потребителите се размърдат-не е кой знае какво!!!
Това имах предвид и аз-просто някои хора изобщо не гледат какво има или няма във форума и не ги интересува-просто искат тяхната тема да излезне на главната страница.

rhaegar написа:cska_90 написа:Ами виж сега при нас няма такъв проблем!!Пуска си се темата и се ЗАКАЧА горе да се вижда!!Да - изчезва от главната стр после-но всеки ,които влезе в подфорум ЦСКА-я вижда!!
Разбирам ви-ама чак толкова................-не се виждала темата-ами толкова ли е трудно да се влезе в дадения подфорум и да се намери темата,която даже е закачена!!![]()
Това имах предвид и аз-просто някои хора изобщо не гледат какво има или няма във форума и не ги интересува-просто искат тяхната тема да излезне на главната страница.
Момчета, следете ми мисълта. Става въпрос за главната страница, а не за подфорума. Значи, преди мача ден или два, се пуска тема за самият мач. До като дойде време за мача, самата тема вече е излязла от главната страница и за да пише някой в нея, трябва задължително да влезе в подфорума. А, идеята е точно когато започне мача, да се направи нова тема със същото заглавие и старата която е в подфорума да се слее във новата. Така тя отново се появява на главната страница, а в същност има всички мнения , които са написани преди това. Така само като влезеш във форума, можеш веднага да пишеш по темата, без да влизаш и в самия подфорум. Вече го направихме с темата за мача на Локо Сф - Берое и мисля , че е много по лесно за потребителите, а и като я има в главната страница , не се пускат други подобни.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
cska_90 написа:kartago написа:Колеги, човек се учи от грешките си та в тази връзка искам да ви направя едно предложение. Вече сондирах мнение с Модератор ЛокоПд (именно във връзка с тази тема) и с Каспер искам да разбера и вашето мнение. Днес ми направи впечатление, че тъкмо беше свършил мача на Славия и веднага се появи тема от потребител 1913 : Локомотив Мездра - Славия за следващия мач! Логично до утре вече темата няма да е на главнтата страница и едва ли някой ( освен специално да влезе в подфорума) и да пише в нея, няма и да се сети! Та идеята ми е такава: нека да си има тема през седмицата, потребителите да си коментират, да спорят за съставите, да се плашат един друг ако искат, да се настройват, но минути преди мача, да излизат теми в главната страница за да могат да коментират и по време на мача, защото иначе се губи тръпката на форума! Днес ви казвам, беше много умряло по подфорумите, докато в главната страница се пускаха теми за гащите на Левски например образно казано! Както казва, Коцето, може да се прави нова тема и да се закача старата към нея, а може и да се направи тема за преди мача и основна тема! Въпреки че, ми се струва, че първия вариант е по-добър, защото там могат да се закачат и ако някой е прогнозирал резултат, заканвал се, а мача се е обърнал, такива работи! Кажете си мнението!
Ами виж сега при нас няма такъв проблем!!Пуска си се темата и се ЗАКАЧА горе да се вижда!!Да - изчезва от главната стр после-но всеки ,които влезе в подфорум ЦСКА-я вижда!!
Съгласен съм с Димо! То е елементарно, дори и маймуна би се сетила да го направи!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Според мен някой ако иска да пише по темата за мача ще влезне във форума и ще провери дали има такава тема. Не е кой знае колко трудно. По време на мач освен това се пускат още други теми, които са напълно достатъчни да изтикат слятата, която се вижда на главната страница, особено ако мачът не върви на добре-колко пъти предния полусезон се пускаха теми за плюене по отделен играч. Все пак не е проблем да пробваме другата седмица-ако се получи-още по-добре.

- slavia_forever
- Контакти:
Аз се потретвам и ще обясня защо. Както каза casper, както и аз се опитах да обясня, новата тема излиза в главната страница, С РЕЗУЛТАТ КЪМ НЕЯ и би провокирала със сигурност по-голяма посещаемост в нея. Не става въпрос само дали някой иска целенасочено да влиза в дадена тема (който иска така или иначе ще си я намери в раздела). По този начин се намалява вероятността, за акумулиране на нови сходни теми, виждайки актуалната (новата), като всички мнения по нея си остават (от старата).
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин