Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот cska_90 » 21 фев 2010 16:08

Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:Още по- удивително е съвпадението в "местоположението" на скайпа му - "поле,Русское поле"...Сигурен съм,че на някои колеги ще им прозвучи познато. ;)

;)
Този, който визираш вероятно, във форума вече е с друг skype местонахождение:
mike28
:lol:

Е да де...сменил го е,защото много добре си спомням старото местонахождение.Както и да е.Аз пак казвам,а виждам ,че и Стенли споделя това мнение,триене и тва е.И без обяснения на ЛС или скайп, кой го е изтрил,какви са причините и т.н.Пробвал съм - работи ;) Вярно,това не е по правилата,но не виждам защо трябва ние да спазваме правилата спрямо някой,който ги нарушава,при положение,че е предупреден.

Според мене няма никаква прилика между двамата!!! :? :?
А дали са един и същ човек - няма как да е така-имаше една тема,в която МАйк обиждаше доста Зиги-така,че да се обижда сам ми се вижда нелепо!!! :) :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 фев 2010 18:16

Жоро, свързах две еднакви теми за Тодоров и Котев в Локо Пд. Има тема за интервю с Котев за мача ЦСКА-Локо Пд, след като вече има тема за мача, но не исках да ги свързвам, преди да се се консултираме. Мислиш ли, че е редно да ги свържем, както направих същото с няколко теми в раздели Локо Сф и Славия?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 фев 2010 18:35

Aternative, SHYNE, само влезте в раздела си и вижте, колко едентични теми има за Салерно например. Не искам много да се меся и да ги свързвам, за да не разпаля страстите в раздел Ботев. Направете го вие, защото сте по-запознати с обстановката в Ботев и може да прецените, как да ги стиковате по-компактно. Не мислите ли, че не може само в този раздел да има сходни теми?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 фев 2010 18:46

slavia_forever написа:Жоро, свързах две еднакви теми за Тодоров и Котев в Локо Пд. Има тема за интервю с Котев за мача ЦСКА-Локо Пд, след като вече има тема за мача, но не исках да ги свързвам, преди да се се консултираме. Мислиш ли, че е редно да ги свържем, както направих същото с няколко теми в раздели Локо Сф и Славия?

Снощи ме нямаше, наложи се неочаквано,даже не можах и да се обадя.Май е имало "веселба",като гледам...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2010 21:36

Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:Жоро, свързах две еднакви теми за Тодоров и Котев в Локо Пд. Има тема за интервю с Котев за мача ЦСКА-Локо Пд, след като вече има тема за мача, но не исках да ги свързвам, преди да се се консултираме. Мислиш ли, че е редно да ги свържем, както направих същото с няколко теми в раздели Локо Сф и Славия?

Снощи ме нямаше, наложи се неочаквано,даже не можах и да се обадя.Май е имало "веселба",като гледам...

Надушвам аз като те няма и се гмуркам в черно-бялото море от любов! :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 фев 2010 00:56

Поредният, който заобикаля и се подиграва на безсилието ни да го отстраним.

Koragg9 написа:Вие сте изгонен от този форум до 23 Фев 2010 22:57.
Причина: нарушаване на точки 10 и 11 от правилата, тема за действия на модератори.
Бан по IP адрес.

Бан по IP,брей!Е,почивката ми свърши по-рано,отколкото си мислеше!

Точка 10 и 11,а?
Ами не виждам някъде да съм коментирал действията или да съм обиждал модовете тук.А съм имал право явно!
А точка 5?Да пускам тема,само ако е интерестна!Ами според мен,темата ми е интерестна.Слабо ме вълнува мнението ти.Това че си някакъв измислен мод в скапан форум не те прави по-умен от мен,нали?Кой си ти,че да ми казваш да не ти задавам въпроси?Че още малко няма ли да ми кажеш кога да еба и кога не?
Аз съм свободен гражданин на република България и мога да правя каквото си искам и където си искам,ясно ли е!А скапаните си правила си ги наврете в задника!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 фев 2010 01:47

Този е уникален тъпанар, сблъсквал съм се с него! Но, Коце, защо не изтри темите?!.............Заключил си ги, ОК, обаче всички пак ги четат и какъв е смисъла! На такива задници, фора и толкова, Жоро е много прав!...............Той е един ние сме екип, ха да го видим, доколко ще издържи?!...............Дано не ми се обидиш, аз ги изтрих, защото няма смисъл някой да чете такива безмислици! При положение, че има спам тема, това си е чиста провокация, на която трябва някак си да отговорим!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 фев 2010 09:10

kartago написа:Този е уникален тъпанар, сблъсквал съм се с него! Но, Коце, защо не изтри темите?!.............Заключил си ги, ОК, обаче всички пак ги четат и какъв е смисъла! На такива задници, фора и толкова, Жоро е много прав!...............Той е един ние сме екип, ха да го видим, доколко ще издържи?!...............Дано не ми се обидиш, аз ги изтрих, защото няма смисъл някой да чете такива безмислици! При положение, че има спам тема, това си е чиста провокация, на която трябва някак си да отговорим!

Не ти се обиждам, Петьо! Най-малкото защото и аз съм давал мнение, че подобни теми и мнения трябва да бъдат директно трити. Оставих ги заключени за да стане видно, че наистина потребителите, които заобикалят банове с динамични ай-пита, стават все повече и в един момент ще е невъзможно да ги овладяваме.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 фев 2010 11:15

kartago написа:Този е уникален тъпанар, сблъсквал съм се с него! Но, Коце, защо не изтри темите?!.............Заключил си ги, ОК, обаче всички пак ги четат и какъв е смисъла! На такива задници, фора и толкова, Жоро е много прав!...............Той е един ние сме екип, ха да го видим, доколко ще издържи?!...............Дано не ми се обидиш, аз ги изтрих, защото няма смисъл някой да чете такива безмислици! При положение, че има спам тема, това си е чиста провокация, на която трябва някак си да отговорим!

Ха Смаша се е върнал явно-доста време го нямаше!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 фев 2010 13:14

Защо всички ботове си изплюват темите с реклами във форума на Левски? :lol: :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Модератори”