rhaegar написа:Стенли да прати по една кутия бонбони по пощата на всеки-на разноски на Томето
"Мерси!" и бонбони не пиеме...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Стенли да прати по една кутия бонбони по пощата на всеки-на разноски на Томето
Cesc Fabregas написа:За мен 2, аз ще изям и то тоя на Димо, защото той е на диета, искал да отслабва![]()
slavia_forever написа:Cesc Fabregas написа:За мен 2, аз ще изям и то тоя на Димо, защото той е на диета, искал да отслабва![]()
Димо и диета?!Димо ако пази диета, ще остане по кости!
Ще му дадем бонбона на сила!
Модератор ЦСКА написа:Саше, ти от коя дата си модератор? Защото от сега действащите:
Модератор Ботев - Регистриран на:10 Фев 2009 15:14
Модератор Локо ПД - Регистриран на:12 Фев 2009 20:49
Модератор ЦСКА - Регистриран на:13 Фев 2009 20:27
Честито на всички навършили годишнината!!! Ще пия за всеки по едно, за здраве и ползотворна работа![]()
!!!
Casper написа:Няма проблеми, важното е повод да има и естествено организация. Иначе всичко ще е виртуално.
slavia_forever написа:Casper написа:Няма проблеми, важното е повод да има и естествено организация. Иначе всичко ще е виртуално.
Само да не черпиш с бомбоните на Стенли, 'щото ще ги разпознаем.![]()
stenly написа:Стенли, ако има късмета да види една кутия бонбони, дали няма да я изяде, а това с разноските... хмм... ще има бой през ръцете после
Цени, суми и пари при нас напоследък е мръсна дума
SkArY_9 написа:Коцето ги изяде, а трябваше да прати на всички
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост