Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 фев 2010 22:00

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:Другия вариант е "фул контакт" - отиваш и говориш с човека /на живо/. Обаче това не е за всеки :lol:

Мен ако ме питаш от опит, това е истинския вариант! Стават добри приятелства и човек открива диалога при "фул" контакт (дори и на маса.) 8-) :lol: А когато хората са разумни (както беше при нас), става фантастика. :) Надявам се скоро пак да се видим, да обсъдим "проблемите".

П.С. Малкият щеше да вземе шала на Локо Пд, 'дето му даде, за да отиде на мач на Славия, та ако не го бях видял, щях да стана за смях и зор голям. :o Ходи обяснявай! :lol:

важното е, че е НА маса, а не под или над нея! :lol: :lol: :lol: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 фев 2010 22:14

Cesc Fabregas написа:
slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:Другия вариант е "фул контакт" - отиваш и говориш с човека /на живо/. Обаче това не е за всеки :lol:

Мен ако ме питаш от опит, това е истинския вариант! Стават добри приятелства и човек открива диалога при "фул" контакт (дори и на маса.) 8-) :lol: А когато хората са разумни (както беше при нас), става фантастика. :) Надявам се скоро пак да се видим, да обсъдим "проблемите".

П.С. Малкият щеше да вземе шала на Локо Пд, 'дето му даде, за да отиде на мач на Славия, та ако не го бях видял, щях да стана за смях и зор голям. :o Ходи обяснявай! :lol:

важното е, че е НА маса, а не под или над нея! :lol: ;)

Срещите на маса (под и над нея), са също знакови и запомнящи се (понякога, когато е възможно)! :lol: ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 09 фев 2010 22:31

Под масата се правят други работи :oops:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 фев 2010 22:39

slavia_forever написа:

Мен ако ме питаш от опит, това е истинския вариант! :mrgreen: Стават добри приятелства и човек открива диалога при "фул" контакт (дори и на маса.) 8-) :lol: А когато хората са разумни (както беше при нас), става фантастика. :) Надявам се скоро пак да се видим, да обсъдим "проблемите". :lol:

П.С. Малкият щеше да вземе шала на Локо Пд, 'дето му даде, за да отиде на мач на Славия, та ако не го бях видял, щях да стана за смях и зор голям. :o Ходи обяснявай..

Така е,разбира се.Помниш как се заформихме и какви "различия" имахме по оста Пловдив-София и Славия - Локо ПД.Повечето хора които пишат тук всъщност,са достатъчно интелигентни,напълно нормални,но не могат да избягат от "фенщината" Признавам си,и на мен това ми е голям проблем.Но не е фатално.Достатъчно е да спомена Томето Русев и Ники Александров... :lol: И друг път съм го казвал - това е само форум.Може би се вземаме прекалено "на сериозно"... Дайте да не изпадаме в крайности.Каквото е - това е.И ако не може да стане по-добре,да не става по-зле.Визирам "проблема" с бановете.Аз мисля,че се справяме добре,т.е. има интерес към форума,има някакъв ред,няма някакви ексцесии.А,да, и мисля,че трябва да се "поолаби" малко положението със заключването на теми. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 фев 2010 07:41

Жоре, ако има остреща човек, тогава няма да с еналожи бан, но.... тук идва едно НО, остреща трябва да имаш човек, който да те разбере ;) Сега , колкото и да сте прави- аз няма как да приема нахалното и нагло, арогантно поведение на индивиди които избягват бановете и се смеят след това :evil: Иначе фул контакта е ясен, или ще има пуцаница, или ще има прибиране у дома на 4 крака :? :lol: Зависи от човека срещу теб ;)

[offtopic]Още 4 дена и правим една година н ановата ера във форума ;) Старите кучета няма ли да спретнем нещо по повод годишнинката ;) ?[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 фев 2010 10:52

Стенли да прати по една кутия бонбони по пощата на всеки-на разноски на Томето :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 10 фев 2010 13:04

rhaegar написа:Стенли да прати по една кутия бонбони по пощата на всеки-на разноски на Томето :mrgreen:

:lol: Стенли, ако има късмета да види една кутия бонбони, дали няма да я изяде, а това с разноските... хмм... ще има бой през ръцете после :mrgreen: Цени, суми и пари при нас напоследък е мръсна дума ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 фев 2010 14:31

stenly написа:
rhaegar написа:Стенли да прати по една кутия бонбони по пощата на всеки-на разноски на Томето :mrgreen:

:lol: Стенли, ако има късмета да види една кутия бонбони, дали няма да я изяде, а това с разноските... хмм... ще има бой през ръцете после :mrgreen: Цени, суми и пари при нас напоследък е мръсна дума ;)

Не мисли за разходи по транспортиране. :geek: Транспортът е от мен. :mrgreen: Все ще останат от кутията няколко бонбона, за всеки мод по един. :oops: :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 10 фев 2010 18:15

Искам Тофифи :evil: :cry:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 фев 2010 18:46

slavia_forever написа:
stenly написа:

Не мисли за разходи по транспортиране. :geek: Транспортът е от мен. :mrgreen: Все ще останат от кутията няколко бонбона, за всеки мод по един. :oops: :lol:

За мен 2, аз ще изям и то тоя на Димо, защото той е на диета, искал да отслабва 8-) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Модератори”