Наистиан проблема е сериозен, а решение засега няма.....
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Mай само с приказки няма да стане- някой трябва да им лепне два шамара
Бъзикам се...
- Cesc Fabregas
- Контакти:
MORSKI написа:Mай само с приказки няма да стане- някой трябва да им лепне два шамара![]()
Бъзикам се...
E да де, точно Коцето е нашия човек тогава
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
SkArY_9 написа:Коце, вземи отиди в Гонг да говориш с програмистите![]()
Ще трябва да ви разочаровам, ако бяха в нашата сграда веднага щях да говоря с тях... ама тц.
Модераторите не са ви враг!
- slavia_forever
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:MORSKI написа:Mай само с приказки няма да стане- някой трябва да им лепне два шамара![]()
Бъзикам се...
Наистина проблема е сериозен, а решение засега няма.....
E да де, точно Коцето е нашия човек тогава![]()
![]()
![]()
Как да направя това?!
А сега почти насериозно. Смятам, че ако има началници, които да се занимават с програмистите и да ги държат персонално отговорни за сайта, за форума, за подфоруми и за радиото ако щете, програмистите и емотиконки щяха да сложат, и варианти при заобикаляне на БАН-ове щяха да предложат, и на рекламодателите щяха сроковете щяха да спазват, и даже Дарина може би щеше да влиза в "Заседание", без да се налага да й се пише по скайпа.
П.С. Марти (casper), смятам, че и модераторите са хора, със своите чувства, нерви, его, чест и достойнство. Ако на теб не ти се отразява някой да ти се подиграва, като например L1; L2; L3; L4; L5; сега пише безпроблемно с L6, не смятам, че всички трябва да са оперирани от накарняване на достойнство и да не показват емоция, в несъгласие със заобикаляне на БАН-овете. Сектор Б, където го цитирах преди време да заплашва дъщеря ми, до преди ден спокойно си беше отново във форума, със същия цветущ нецензурен и аругантен начин на изразяване, както и преди. Аз приемам, че е възможно да сме правили грешки и като потребители, и като модератори (специално при мен е така). Всички тук сме хора от плът и кръв. Както ние сме отговорни за действията си и за примера, който даваме на потребителите, така според мен и не сме безгласни букви за условията, в които сме предпоставени докато съдействаме за това. В момента се стараем да се движим и се ръководим от правила. Да ги прилагаме в условия на частична безнаказаност - ОК, правим го, защото осъзнаваме, че не единствено и само БАН-овете са смисъла на модераторстовто, а напротив (ФАКТ). Но това по никакъв начин не предполага, че трябва да сме солидарни и да приемаме подобно безхаберие от страна на програмистите, провайдерите им за всяка информация в лицето на Дари и от друга страна началниците, които ги ръководят - ЗА ДАДЕНОСТ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Ох Коце, толкова си сложен в изказа си, че някъде по средата вече незнаех за какво точно ми говориш. Знам ,че ние също сме хора с чувства и нерви, но забравяш една малка подробност, ние имаме и власт. Можем да трием мнения, да заключваме теми и да наказваме потребители.И не мисля, че тези действия за теб са проблем. Знам също, че хората са различни и може би аз да съм по-спокоен човек от теб. Но, как да ти обясня факта,че този проблем (с бановете) съществува и на тоя етап няма никаква възможност това да се промени. Хубаво си дал примера с началниците и програмистите, но в началото си сложил една думичка "ако", която отговаря на всичките ти въпроси. "Ако", ама не е ! И тук идва въпросът: Можем ли ние да се справим със задачите си с тези възможности, които имаме? И аз знам, че по-хубавото е по-хубаво, но не винаги е така, както ни се иска. И разбира се, че няма да сме солидарни с нежеланието на програмистите да подобрят системата, но щем нещем трябва да се примирим с това което имаме, като наличност. Другият начин е да си захвърлим шапките и да не се занимаваме повече с това, щом ни е писнало. Но аз мисля, че сме се съгласили да станем модератори, и да помогнем с каквото можем при тези условия, а не да се оплакваме от тях.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Колеги, трябва да се махнат правата на Модератор Ботев, както виждате по-горе - Последно посещение:10 Яну 2010 17:00 
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Голяма полемика с тези "банове"
Истината е ,че бана винаги може да се избегне,заобиколи и т.н.Вервайте ми,познавам потребители които са програмисти,ченгета или просто хакери,които са в състояние да правят квото си искат,могат дори да влязат в раздел "Модератори"/Коце,бях ти споменал нещо по въпроса/.Както каза Каспър,ние сме от "първите модератори" тук.Аз поне почнах с Майк и Литекс,още в началото,когато се роди идеята всеки отбор да си има модератор.Както и да е.Мисълта ми е,че най-сложните проблеми се решават по най-простия начин.Триене му е майката,пичове.Тва е.Вярно,иска време,дебнене,четене,обаче е много ефикасно.По този начин отказах няколко индивида ако не от присъствие,то поне от начина им на писане..Няма такъв "модел",който да издържи на това,да му се трият мненията.А и няма кво да крием - ние сме във форума през всяко свободно време и този форум се е превърнал в част от ежедневието ни /за добро или за лошо,ако питате жена ми,по скоро второто
/.Та,мисля,че имаме достатъчно време за реакция.Какво от това,че някой папур написал нещо си ? В момента в който влизаш триеш и дотам..Ако преди това някой колега не е свършил това.Иначе да си смениш IP-то е като да си изпушиш една цигара,както ми обясни един от нашите,който влиза с три IP-та.Другия вариант е "фул контакт" - отиваш и говориш с човека /на живо/. Обаче това не е за всеки 
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- slavia_forever
- Контакти:
SkArY_9 написа:Колеги, трябва да се махнат правата на Модератор Ботев, както виждате по-горе - Последно посещение:10 Яну 2010 17:00
Принципно съм абсолютно съгласен с теб. В момента върви тема, че махат правата на Ботев за "А" група. Според мен, нека изчакаме да видим окончателно, какво се случва с отбора им (мнението и на alternative) и после да правим всякакви ревизирания на права и ситуация в раздел "Ботев". Освен ако не се проточи, след началото на пролетния дял на първенството.
- slavia_forever
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Другия вариант е "фул контакт" - отиваш и говориш с човека /на живо/. Обаче това не е за всеки
Мен ако ме питаш от опит, това е истинския вариант!
П.С. Малкият щеше да вземе шала на Локо Пд, 'дето му даде, за да отиде на мач на Славия, та ако не го бях видял, щях да стана за смях и зор голям.