Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 28 яну 2010 14:16

kartago написа:Малко ми е трудно да го чета това от човек който поддържа и разбира духа на темата!................И смаш беше фигура във форума, и 7:2, и Кашчей ................ това не значи, че трябва да си мислят, че са недосегаеми! Бижуто лично на мене ми писа, че е разбрал за какво става въпрос в "Наздраве", което не му пречи да продължи да прави каквото си иска, а и не се вслушва въобще!

Така е, съгласен съм с това и съм го написал. Единствено казах, че бановете трябва да са подплътени, от евентуални опасности, погледнати от тяхната гледна точка. Аз съм подръжник на духа на темата и може би затова (спама) пиша по-рядко там. Никога не съм бил съгласен със спама там и ти го знаеш. Говорех само за причина за БАН и евентуалното му оспорване, тъй като всеки потърпевш е логично да поиска регламент, какво може и какво не може.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 яну 2010 14:19

slavia_forever написа:
kartago написа:Малко ми е трудно да го чета това от човек който поддържа и разбира духа на темата!................И смаш беше фигура във форума, и 7:2, и Кашчей ................ това не значи, че трябва да си мислят, че са недосегаеми! Бижуто лично на мене ми писа, че е разбрал за какво става въпрос в "Наздраве", което не му пречи да продължи да прави каквото си иска, а и не се вслушва въобще!

Така е, съгласен съм с това и съм го написал. Единствено казах, че бановете трябва да са подплътени, от евентуални опасности, погледнати от тяхната гледна точка. Аз съм подръжник на духа на темата и може би затова (спама) пиша по-рядко там. Никога не съм бил съгласен със спама там и ти го знаеш. Говорех само за причина за БАН и евентуалното му оспорване, тъй като всеки потърпевш е логично да поиска регламент, какво може и какво не може.

То си е написано, че Спам може само в Спам темата- малоумен да си ще го разбереш, особено, ако са те предупредили 1000000 пъти....Дари, извинявай,ама лично аз съм му псиал не едно ЛС да престане, той си знае пак своята...Ей сега му обясних в Спам Темата- не изглежда на човек който ще се вслуша или е разбрал гршката си....Ще продължава и завбъдеще, а на мен ще ми писне по някое време , гарантирам ти!
Търпя до едно време, предупреждавам,ама насреща трябва да има човек, а не келеш!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 яну 2010 14:21

До голяма степен подкрепям мнението на Сашо. Няма никакво значение дали е бил модератор или е най-редовния тук, правилата са за всички! и който не ги спазва тенденциозно и постоянно, трябва да си носи последствията! :!: :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 яну 2010 17:30

Ако наистина прекалява, ОК, накажете го. Той няколко пъти вече отнася бан за ралични неща. Вероятно трябва да се действа малко по-различно с него. Може банът също така да е за няколко часа - това също е наказание за него, защото той постоянно виси тук и дори и за няколко часа, ще му е тъпо и ще си вземе бележка ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 28 яну 2010 19:15

Скери, Любо, много те обичам, човек, обаче престанете да спамите в "Наздраве"!!!!!!.................. Има си спам тема! Утре ще има "РИОКОЗ" в тема "Наздраве"! Сто пъти говорим за идеята!........

Пак ли се проявих :cry: :(

Относно Бижутера, ама какво да ви кажа, не един път говорих с него, но не разбира от дума и това е :evil:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 яну 2010 14:32

Какво да се прави-малко е "странен" господина-да не използвам по-крайни думи! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 яну 2010 20:48

cska_90 написа:Какво да се прави-малко е "странен" господина-да не използвам по-крайни думи! ;)

Кажи си го направо - "психо" :lol: Понякога наистина прекалява,но чак за "бан"... :roll: Изтрийте му 5-6 мнения и ще се усети.Щото не е толкова прост.Само дето оригиналничи по един негов си начин,което дразни всички.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 яну 2010 20:56

Модератор ЛокоПД написа:
cska_90 написа:Какво да се прави-малко е "странен" господина-да не използвам по-крайни думи! ;)

Кажи си го направо - "психо" :lol: Понякога наистина прекалява,но чак за "бан"... :roll: Изтрийте му 5-6 мнения и ще се усети.Щото не е толкова прост.Само дето оригиналничи по един негов си начин,което дразни всички.

Жоре, ако само ако знаеш колко съм трил, и го знае, и го вижда! Ама пустата му борба, за най много поустове ( като че ли е важно количеството, а не качеството!) и ми пише на ЛС, разбрах за какво става дума, понеже спореше, че тема "Наздраве" била като Спам темата, само трябва да добавяш едно "Наздраве" и готовоооо, и като се събрахме една вечер всички, и стана весело, го питах, виждаш ли къде е разликата! Каза, че разбира, обаче.............. Ицко си е Ицко, направо с мед си е залепен за медията за която работи!....... Но тука е "Гонг", та така ще отлети за системен спам, щото като виждам, почти няма модератор, да не е говорил с него, е да се бъзика с нас ли, какво ли?!....................... Не е пораснал още толкова!...................

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 яну 2010 21:02

kartago написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Жоре, ако само ако знаеш колко съм трил, и го знае, и го вижда! Ама пустата му борба, за най много поустове ( като че ли е важно количеството, а не качеството!) и ми пише на ЛС, разбрах за какво става дума, понеже спореше, че тема "Наздраве" била като Спам темата, само трябва да добавяш едно "Наздраве" и готовоооо, и като се събрахме една вечер всички, и стана весело, го питах, виждаш ли къде е разликата! Каза, че разбира, обаче.............. Ицко си е Ицко, направо с мед си е залепен за медията за която работи!....... Но тука е "Гонг", та така ще отлети за системен спам, щото като виждам, почти няма модератор, да не е говорил с него, е да се бъзика с нас ли, какво ли?!....................... Не е пораснал още толкова!...................

Да,така е.Редовно си чета "Наздраве",макар и да не пиша много там /щото старите муцуни и те рядко влизат ;) /.Ами тогава някой да го "плясне" за няколко дена и тва е.Като не разбира от дума...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 яну 2010 21:11

Изчакайте да с епрояви още един път в Наздраве, а и не само там и който го види да ми лепне един БАНан ;)
Не става с предупреждения, достатъчно го предупреждавахме!

Върни се в “Модератори”