Мнениеот mike28 » 05 май 2009 21:48
Стенли, тук може да си караме и на имена, мисля, че момчетата от стария форум до няккъде имат основание, но това си ми е лично мнение и не държа да ангажирам никого с него. Факт е, че това тук е вашия форум и всеки който влиза тук трябва да се съобразява с това. Като не му харесвате вие като начин на предоставяне на информация, като направа на сайт- има си културен и интелигентен начин да го каже, или просто да си замълчи- както най- често правя аз, когато става дума за това или- най- добре да си потърси друг форум, където да си изказва недоволството. Аз не харесвам много неща, но какво от това?
Като най- сериозна забележка към останалите от екипа ви е, че са оставили само теб да бъдеш нещо като "връзки с обществеността" , което не им прави чест. Много от хората ви боготворят едва ли не, и разчитат на информация първо от вас- а господата Русев и Александров един път не счетоха за нужно да слязат сред простолюдието и да отговорят на някои въпроси- нещо което спокойно могат да го правят веднъж седмично да речем.
Какво стана с добри, нещо спря да пише тук това момче, или просто аз не съм му видял темите.