Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 яну 2010 21:27

Радвам се, че всички споделяме едно мнение за него!
За мен това е нашия човек... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 яну 2010 21:31

Cesc Fabregas написа:Радвам се, че всички споделяме едно мнение за него!

Важно е всички да се изкажат. Също така е важно и мнението на Петьо, Стенли и Мартин. Ако влизаха и другите модове на Ботев тук, щеше да е доста полезно.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 яну 2010 21:35

slavia_forever написа:
Cesc Fabregas написа:Радвам се, че всички споделяме едно мнение за него!

Важно е всички да се изкажат. Също така е важно и мнението на Петьо, Стенли и Мартин. Ако влизаха и другите модове на Ботев тук, щеше да е доста полезно.

Затова казах "за мен" ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 яну 2010 21:56

А, аз нямам какво да кажа, просто защото нямам наблюдения, виждал съм го като потребител, но не съм контактувал с него, така че се осланям на вашата преценка!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 16 яну 2010 22:36

Това, което написа Мода на Локо Пд е само една малка част от проблемите, които имаше и SHYNE. Нещата стоят малко по-сложно, затова за пореден път казвам, че трябва да се действа много внимателно.
За Алтернатив, нямам наблюдения, може да е свястно момче, нямам нищо против да удари едно рамо, стига да се съгласи. Предполагам, че и той няма да хване голямата тесла, ако изобщо приеме, защото не искам да настройваме още самите фенове срещу модове, срещу глобални, срещу тях самите, срешу Гонг, срещу всеки фен, който не е канарче...

P.S. Сеск - повишен си, вече мисля, че можеш да банваш, но по-полека с крайните санкции ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 яну 2010 22:44

stenly написа:Това, което написа Мода на Локо Пд е само една малка част от проблемите, които имаше и SHYNE. Нещата стоят малко по-сложно, затова за пореден път казвам, че трябва да се действа много внимателно.
За Алтернатив, нямам наблюдения, може да е свястно момче, нямам нищо против да удари едно рамо, стига да се съгласи. Предполагам, че и той няма да хване голямата тесла, ако изобщо приеме, защото не искам да настройваме още самите фенове срещу модове, срещу глобални, срещу тях самите, срешу Гонг, срещу всеки фен, който не е канарче...

P.S. Сеск - повишен си, вече мисля, че можеш да банваш, но по-полека с крайните санкции ;)

ОК, мерси, няма проблем ;)
А за Alternative- аз си казах мнението, няма смисъл пак ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 17 яну 2010 09:42

Ами аз сигурно ще повторя думите на Петьо, но също нямам наблюдения по отношение на определени потребители във форум Ботев. Там влизам в темите, проверявам за нарушения и приключвам. Нямам контакти с никой, даже нямам и едно написано мнение. Няма проблем от моя страна, за кандидатурата на Аlternative , но си мисля, че ако модовете на Ботев влизат тук и ни дават сигнали къде има нарушения, за които се опасяват да взимат решения, то аз, а предполагам и другите "зелени" можем спокойно да решим проблема. Това , че те се опасяват, мисля че не е причина да си мълчат. Нека се появят тук и да си изкажат проблемите. Може пък заедно да намерим и някое по-добро решение.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 яну 2010 14:53

Casper написа:Ами аз сигурно ще повторя думите на Петьо, но също нямам наблюдения по отношение на определени потребители във форум Ботев. Там влизам в темите, проверявам за нарушения и приключвам. Нямам контакти с никой, даже нямам и едно написано мнение. Няма проблем от моя страна, за кандидатурата на Аlternative , но си мисля, че ако модовете на Ботев влизат тук и ни дават сигнали къде има нарушения, за които се опасяват да взимат решения, то аз, а предполагам и другите "зелени" можем спокойно да решим проблема. Това , че те се опасяват, мисля че не е причина да си мълчат. Нека се появят тук и да си изкажат проблемите. Може пък заедно да намерим и някое по-добро решение.

Така е, за мен това е най-доброто, но явно не се получава. Отново копирам поста си от преди дни:
slavia_forever написа:
SkArY_9 написа:Колеги, мисля че трябва да намерим модератор за Ботев, защото модовете там са 3-ма, ама влизат много рядко, а форумът е проблемен ;)

Може по скоро да поговорим с настоящите модове, дали са в състояние да си наглеждат форума си по често и да държат връзка по между си, както и да влизат по-често в темата "Заседание".

Cesk каза, че ще поговори модовете на Ботев, тъй като ги познава и нека видим, какво ще стане. Просто търсим варианти, тъй като положението в този раздел вероятно ще се усложни. Още повече след поредния неуспешен опит за продажбата на клуба.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 яну 2010 15:13

Днес говорих с Ицето, тосет SHYNE, който каза, че акаунта му бил преебан и не му позволявал да влезе в модераторския раздел. Също така каза, че някои от вас това сте го били знаели и то не било от скоро..
Другото, което сподели той е, че е сам, другите двама никакви ги нямало, и той също много иска да има някой, който да му помага наистина там! За Alternative каза, че е напълно съгласен. Заяви, че знае, че има много свободно време, говорил е доста по скайп с него, и също е убеден, че това е нашия човек! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 17 яну 2010 15:37

Cesc Fabregas написа:Днес говорих с Ицето, тосет SHYNE, който каза, че акаунта му бил пре**** и не му позволявал да влезе в модераторския раздел. Също така каза, че някои от вас това сте го били знаели и то не било от скоро..

Я, че странно стана изведнъж >> виж горе на модераторския подфорум какво пише, че нещо не ми е ясно... "Модератори: SHYNE, Blue_Lion, kartago, SkArY_9, cska_90, Cesc Fabregas, Casper, slavia_forever, Darina" Кажи му да опита пак да влезе, след като по нищо не личи, да е пре**** акаунта. Или по-скоро му дай линк. Ще проверя, но не виждам причина да не може да влезе тук.

Cesc Fabregas написа:Другото, което сподели той е, че е сам, другите двама никакви ги нямало, и той също много иска да има някой, който да му помага наистина там! За Alternative каза, че е напълно съгласен. Заяви, че знае, че има много свободно време, говорил е доста по скайп с него, и също е убеден, че това е нашия човек! ;)

Добре.
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Модератори”