Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Заседание !
Ето моето предложение за модератор в раздел "Ботев". Потребителят alternative, многократно ми е правил изключително добро впечатление в "жълтия" форум. Балансирал е в трудни ситуации и когато е ескалирало напрежение се е изказвал по-скоро обективно, а не единствено и само фенски. Предлагам, който има наблюдение върху този потребител, да изкаже мнение дали е подходящ според него и ако има резерви, какви са те.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
slavia_forever написа:Ето моето предложение за модератор в раздел "Ботев". Потребителят alternative, многократно ми е правил изключително добро впечатление в "жълтия" форум. Балансирал е в трудни ситуации и когато е ескалирало напрежение се е изказвал по-скоро обективно, а не единствено и само фенски. Предлагам, който има наблюдение върху този потребител, да изкаже мнение дали е подходящ според него и ако има резерви, какви са те.
Абсолютно съм съгласен, подкрепям мнението ти не на 100, а на 200%! Пича е изключително точен, говорил съм доста с него на ЛС, много добро впечатление ми направи и на мен!
Аз съм изцяло ЗА, без никакви уговорки от моя страна!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
А дали като модератор ще остане така или и той ще трябва да се съобразява? Защото там тези момчета се познават и шансът на някой да му "избият бушоните" и да се стигне до лична разправа е доста по-голяма от където и да е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Ако му предлагаме този пост, трябва да му кажем какви са ни изискванията, и той да гарантира, че няма да е като с другите 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- slavia_forever
- Контакти:
rhaegar написа:А дали като модератор ще остане така или и той ще трябва да се съобразява? Защото там тези момчета се познават и шансът на някой да му "избият бушоните" и да се стигне до лична разправа е доста по-голяма от където и да е.
Стана ясно, че трябва да се предприемат действия, в поредния опит за промяна в раздел "Ботев". Стенли очаква конкретни предложения за модератор и аз предоставям моето, на база на наблюденията ми. Смятам, че ако всички са съгласни с предложението ми, включително и Стенли ако реши да го покани, ще обясня на Асен (alternative) задълженията му и опасностите, с които би се сблъскал и как според мен би следвало да ги преудолее. Но нека всички да си кажат мнението и ако имат някакви резерви, към споменатия потребител.
П.С. Марти, радвам се, че удобряваш предложението ми.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз съм убеден, че пича е точен и ще оправдае доверието, ако му се обясни какво се иска от него! 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
stenly написа:Само напомням, че SHYNE има права във форума на Ботев и е модератор, но поради причината за "чука" и "наковалнята", която не обясних явно, а това са лични причини на самия, той не желае да се набутва между шамарите. Ако щракнете на форум Ботев, ще видите, че ника му е най-отгоре в списъка с имената. Аз съм говорила лично с него преди няма и месец и затова ви предложих да се влиза по терлици там, но очевидно имате предвид, че трябва по-твърда ръка, затова очаквам следващото предложение, ако имате такова.
Това, което написах по-горе, за триенето и видимо ненамесване във форума на Ботев, казвам видимо и твърдо, лежи на разговорите ми с модераторите на форума на Ботев. Те си имат причини да внимават какво се случва и аз уважавам това мнение. Ако пак смятате, че трябва толерирането на този форум да престане, ОК - вое опитайте, аз все още твърдя, че там трябва да се пипа по-меко.
Проблемът е там,че не общуваме само по интернет с потребителите на Гонг /става въпрос за модераторите на Ботев и за мен самия/. Това са хора с които ходиш на мачове от години,ходиш по кръчми,правят се сбирки когато има проблеми в клуба и т.н.Прост пример ще ви дам.Отивам на "прословутата" първа тренировка на Лаута - фраш,голям купон.Идва един приятел и казва "Ела да те запозная с едни хора".Отиваме при една група "ултраси" и нашия без предупреждение казва "Еми тва е Жоро,модератора на Локо в Гонга "...В първия момент нямаше проблем.Обаче идва някво бичме и вика "А бе еей,шшшш...ти кво ги галиш тия папагали в нашия форум бе ? Ти знайш ли ,че като вляза при тях и ми праскат бана веднага ? Кви са тия,що така,що иначе "...И изведнъж скочиха двайсе маймуни и се надвикват и всеки имал проблеми.И аз кво ? Седя,мигам на парцали и ...гледам да "замажа" с нещо от сорта "Да бе,добре,няма проблеми,ше оправим работата "...Добре,че повечето от агитката ме познават визуално и това ми спести по-големи проблеми.А за модовете на Ботев ще е още по-трудно,защото те ходят редовно,да не кажа през ден на техните сбирки,там стават и доста разправии между феновете,обстановката е много взривоопасна.Затова предложих общите модератори да се намесват,когато се налага във форум Ботев,без много обяснения..Поне докато се успокои положението.Така ще се спестят доста проблеми на Шайн и другите две момчета.Мисля,че така ще е по-добре за тях,а и едва ли ще сметнат /като Ейнджъла/ това за "намеса във вътрешните работи".Но за всеки случай говорете и с Шайн за това.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
slavia_forever написа:Ето моето предложение за модератор в раздел "Ботев". Потребителят alternative, многократно ми е правил изключително добро впечатление в "жълтия" форум. Балансирал е в трудни ситуации и когато е ескалирало напрежение се е изказвал по-скоро обективно, а не единствено и само фенски. Предлагам, който има наблюдение върху този потребител, да изкаже мнение дали е подходящ според него и ако има резерви, какви са те.
Аз лично-даже и незнам кой е -така,че съвет тука не мога да дам!!
Само мога да кажа,че съм напълно съгласен с горния пост!!!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
cska_90 написа:slavia_forever написа:Ето моето предложение за модератор в раздел "Ботев". Потребителят alternative, многократно ми е правил изключително добро впечатление в "жълтия" форум. Балансирал е в трудни ситуации и когато е ескалирало напрежение се е изказвал по-скоро обективно, а не единствено и само фенски. Предлагам, който има наблюдение върху този потребител, да изкаже мнение дали е подходящ според него и ако има резерви, какви са те.
Аз лично-даже и незнам кой е -така,че съвет тука не мога да дам!!
Само мога да кажа,че съм напълно съгласен с горния пост!!!
"Алтернативния" е свестен.Често идва в нашия форум,спори без да обижда,изобщо държи се изключително коректно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
И аз имам наблюдение върху alternative, много свестен човек, с който съм говорим не един път, а и е много разбран, което е много важно