Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Заседание !
Видях - да, ще видим какво ще направим, нека всички да се изкажат 
- slavia_forever
- Контакти:
MORSKI написа:Така е попринцип, но така им даваш коз....По-добре изобщо подминавай такива ЛС и закани и т.н....Тъй като това играе лоша шега в случая, все пак си от кръвния врагИначе за прокситата сме говорили не един път, но за мен е загубена кауза...Нямаме програмист не от вчера.....Жалко, ама факт...
Аз нямам кръвни врагове. Най-малкото Локомотив Сф, може да са ни на нас кръвен враг при положение, че основните вредители на БГ футбола за мен, все още са Левски и ЦСКА. Във форума, когато се налагат санкции, санкционирам на общо основание, както локомотивци, така и слависти, левскари, цскари и изобщо всички, както и оценявам по достойнство, всички качествени потребители. Когато някой твърди, че определен модератор "не мери с еднакъв аршин", то би било хубаво да се аргументира с фактология, кой в конкретен случай, е ощетен за сметка на друг, като това се прави само и единствено на лична. Лоша шега може да изиграе момент, когато се проявява тенденциозност. Най-малкото, въпросният потребител, НЯМА ОСНОВАНИЕ И НИКАКВО ПРАВО, да изказва мнения и становища, за каквото и да е, заобикаляйки БАН десетки пъти, предлагайки се за "подходящ" модератор на раздел Локомотив Сф. И да твърди, че в раздел Локомотив Сф има много подходящи за модератори потребители, като обаче не дава конкретни примери, а визира единствено себе си. И това се случва, докато от своя страна, върти модераторите на малкия си пръст, без да можем да го отстраним.
По отношение на програмистите, вече не смятам да пиша вече на Дари по скайпа, тъй като когато и писах промяна нямаше. Както stenly влиза в "Заседание" и взима отношение, така да влиза и Дари. Всъщност няма да се меся, но и няма да остана солидарен към възможността, потребители да заобикалят и да не можем да контролираме тези процеси.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Коце, не ме разбираш правилно....Не казвам, че потребителя е прав- напротив, той е повече от нахален...Но ти казвам, че реагирайки ти щеш не щеш, ще нажежиш още повече обстановката и напрежението ще се засили...Тъй като ти може и да не ги възприемаш като враг или т.н, но те явно възприемат отбора ти като основен враг..Тук не говорим за теб и мен
И ти тъй като си глобален от противниковия лагер (така да се каже) и те се наострят против модераторството(как така Славия има модератор и то глобален, който да ни влиза във форума и да модерира, а ние нямаме) и съвсем основателно искат и те да имат модератор.....Ако ти не вземаш отношение по техния казус и не им се ровичкаш много из форума, освен ако няма крайна нужда и друг глобален не е видял и не е прекъснал нередностите- няма да има какво да кажат просто
Това имах предвид, а не че ти не си прав....
- slavia_forever
- Контакти:
MORSKI написа:Коце, не ме разбираш правилно....Не казвам, че потребителя е прав- напротив, той е повече от нахален...Но ти казвам, че реагирайки ти щеш не щеш, ще нажежиш още повече обстановката и напрежението ще се засили...Тъй като ти може и да не ги възприемаш като враг или т.н, но те явно възприемат отбора ти като основен враг..Тук не говорим за теб и менИ ти тъй като си глобален от противниковия лагер (така да се каже) и те се наострят против модераторството(как така Славия има модератор и то глобален, който да ни влиза във форума и да модерира, а ние нямаме) и съвсем основателно искат и те да имат модератор.....Ако ти не вземаш отношение по техния казус и не им се ровичкаш много из форума, освен ако няма крайна нужда и друг глобален не е видял и не е прекъснал нередностите- няма да има какво да кажат просто
Това имах предвид, а не че ти не си прав....
Ами тогава да си предложат адекватно предложение за модератор. Но от няколкото човека (колкото са и в раздел Славия), да предложат някой, но явно нищо градивно не предлагат! Аз дадох две предложения за мод на Локо Сф, които добре, че не ги направиха модератори, защото грешката щеше хем да е моя, хем нямаше да са в услуга на форума! Аз за толкова време, не съм срещал в техия раздел, някой (освен Пламен Етов-с резерви, на който съм писал лична и не ми е отговорил), който да е относително читав. Разбирам, че няма и много избор там, но в раздел Славия за съпоставка само, защото също е малък раздел, аз мога да посоча веднага, подобен на мен, с всички положителни и отрицателни аспекти на моята личност. Но не смятам, че има такава крещяща необходимост, нито в раздел Славия, нито в раздел Локомотив Сф. Аз не съм модератор на Славия, а глобален модератор и за мен потребителите са еднакви, по отношение на санкциите. Смятам да продължа да действам така във всички раздели, за да разберат, че за мен е все едно, дали бутам тема в Славия или в Локомотив Сф. В раздел Славия съм бутал и мои теми, които са били в последствие оспамвани, така че не щадя даже и себе си, за да се притеснявам, че на някой ще му бъде ескалирана нервата докато си мисли, че Славия е враг на Локото.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Еми принципно си прав, но тук говорим кое е най-добре за екипа все пак, нали така
А аз лично не смятам, че трябва да се ескалира напрежение във форума, нали срещу това се борим
Според мен просто някой друг мод глобален- например Любака може да им го обясни това на феновете им(явно поимено се знаят
) да им се кажат тези неща, но не от теб(вече обясних защо) и, ако нямат предложение ЧИТАВО, да им се запушат устите така да се каже.....Аз лично нямам нищо против да имат модератор, но той да е точния човек! Така че в този ред на мисли просто според мен е по-добре ти да не им реагираш по никакъв начин, а някой друг зелен да им каже какви са изискванията 
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Трябва да се вземе отношение наистина, с Петьо го баннвахме човек, който пускаше тема, че иска модератор във форума на Локо София, според мен той няма да се спре да пуска такива теми, а не можем да стоим и да гледаме.
Бана - не е решение в случая, трябва да се говори с тях,
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз лично съм на мнение, че там няма нужда от модератор!
феновете им изобщо не са много, 3-4-5 човека са, той какво, модератор на себе си ли ще е ? 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
SkArY_9 написа:Трябва да се вземе отношение наистина, с Петьо го баннвахме човек, който пускаше тема, че иска модератор във форума на Локо София, според мен той няма да се спре да пуска такива теми, а не можем да стоим и да гледаме.
Аз също му писах ЛС, мисля, че въпросният потребител се успокои малко. Нахален е, вярно е. Но не виждам какъв е проблемът точно сега форум Локо Сф - Славия Форевър. Този диалог не е полезен, според мен.
Освен това, форум Ботев е един от проблемните, всички го знаем добре. Проблемите там ще продължат, сами знаете каква е причината за това. Самите модератори в Ботев също са се отчаяли, заради това, което се случва във форума и как феновете там са настръхнали. Затова, ще помоля глобалните - хвърляйте по едно око там, санкционирайте само в краен случай и ако темите им се затравят и заключват, това да не става веднага, след като е пусната, а след като е минало малко време и страстите са се уталожили. Защото положението при канарчетата е взривоопасно...
Модераторите не са ви враг!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
stenly написа:..... санкционирайте само в краен случай и ако темите им се затравят и заключват, това да не става веднага, след като е пусната, а след като е минало малко време и страстите са се уталожили. Защото положението при канарчетата е взривоопасно...
Много точно казано,Стенли.Те най-много от това се дразнят.Аз даже съм казал на нашите да не влизат там и да не се заяждат.В момента жълтите се карат помежду си и някои от тях сами дават предложения за отделни мнения,че и цели теми да бъдат изтрити.Това може да го направи някой от общите,но без да им се обяснява кой,как и защо,понеже всички ще гракнат срещу модераторите.Модовете на Ботев са пичове,обаче и те са между чука и наковалнята - ни така,ни иначе.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Аз на тях им съчувствам наистина. Хем като фенове ги боли и искат да реагират, хем като модератори не могат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага