Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Коце, брат един съвет мисля да ти дам
Понеже сега видях темата за мод на Локомотив която Стенли заключи, та там беше цитирано едно твое мнение...Моя съвет е по-добре не вземай каквото и да е било отношение по този казус, защото ще излезе, че ти си с по-специални отношения и го правиш нарочно...Според мен по-добре остави на останалите глобални да решат какво да правят с тяхното желание
Дано си ме разбрал правилно.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
И аз мисля, че в мнението на Сашо има доста истина, и аз така мисля!
В крайна сметка ти си решаваш де 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Колеги, мисля че трябва да намерим модератор за Ботев, защото модовете там са 3-ма, ама влизат много рядко, а форумът е проблемен 
- slavia_forever
- Контакти:
MORSKI написа:Коце, брат един съвет мисля да ти дамПонеже сега видях темата за мод на Локомотив която Стенли заключи, та там беше цитирано едно твое мнение...Моя съвет е по-добре не вземай каквото и да е било отношение по този казус, защото ще излезе, че ти си с по-специални отношения и го правиш нарочно...Според мен по-добре остави на останалите глобални да решат какво да правят с тяхното желание
Беше цитирано едно мое лично съобщение, в което се опитах да съм любезен и да убедя индивида, че не проявявам лично отношение към никого! На въпроса, дали може да стане модератор, му писах, че му благодаря за предложението. Същият заобикаля БАН МНОГОКРАТНО и всички сме безсилни да го отстраним! Имаше тук полемика в негова чест тук в "Заседание"! Трябва всички да убединяваме в такива случаи усилия, на първо място програмистите, да решат проблема с бановете, за да не се борим, като прасета с тикви!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- slavia_forever
- Контакти:
SkArY_9 написа:Колеги, мисля че трябва да намерим модератор за Ботев, защото модовете там са 3-ма, ама влизат много рядко, а форумът е проблемен
Може по скоро да поговорим с настоящите модове, дали са в състояние да си наглеждат форума си по често и да държат връзка по между си, както и да влизат по-често в темата "Заседание".
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
slavia_forever написа:SkArY_9 написа:Колеги, мисля че трябва да намерим модератор за Ботев, защото модовете там са 3-ма, ама влизат много рядко, а форумът е проблемен
Може по скоро да поговорим с настоящите модове, дали са в състояние да си наглеждат форума си по често и да държат връзка по между си, както и да влизат по-често в темата "Заседание".
Да, това също е вариант
slavia_forever написа:MORSKI написа:Коце, брат един съвет мисля да ти дамПонеже сега видях темата за мод на Локомотив която Стенли заключи, та там беше цитирано едно твое мнение...Моя съвет е по-добре не вземай каквото и да е било отношение по този казус, защото ще излезе, че ти си с по-специални отношения и го правиш нарочно...Според мен по-добре остави на останалите глобални да решат какво да правят с тяхното желание
Беше цитирано едно мое лично съобщение, в което се опитах да съм любезен и да убедя индивида, че не проявявам лично отношение към никого! На въпроса, дали може да стане модератор, му писах, че му благодаря за предложението. Същият заобикаля БАН МНОГОКРАТНО и всички сме безсилни да го отстраним! Имаше тук полемика в негова чест тук в "Заседание"! Трябва всички да убединяваме в такива случаи усилия, на първо място програмистите, да решат проблема с бановете, за да не се борим, като прасета с тикви!
Така е попринцип, но така им даваш коз....По-добре изобщо подминавай такива ЛС и закани и т.н....Тъй като това играе лоша шега в случая, все пак си от кръвния враг
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
SkArY_9 написа:slavia_forever написа:SkArY_9 написа:Колеги, мисля че трябва да намерим модератор за Ботев, защото модовете там са 3-ма, ама влизат много рядко, а форумът е проблемен
Да, това също е вариант
Този вариант май няма да свърши работа
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Колега, сам виждаш какво е положението, не може да се остави така 
- Cesc Fabregas
- Контакти:
SkArY_9 написа:Колега, сам виждаш какво е положението, не може да се остави така
Е вчера беше лудница, аз го следях там, ама нито имам права, и трябва да те търся тебе, и чак тогава ти (примерно казвам) евентуално ако си на линия да предприемеш някакви действия...ти видя вчера за кво говоря...
Не знам какво ще правим, но тая работа според мен не можем да я оствяме така...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !